Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
OK viszek neked. Mire tekerjem? Bár 3fm üres WC papir gurigán is elfér...
Ha fehér LED túltengésed van, akkor azt elfogadok, mert abból sohasem elég ![]() Másvalakinek bármit esetleg?
Bár nem tudok cserébe huzalt vinni, de esetleg pénzért lehet tőled szerezni ilyen fehér led eket? Ha igen, akkor azok hogyért prostituálódnak?
![]()
Nagyon jó. Én szívesen benevezek a leglassúbb pákaforgató személye versenyre.
> -te hozzál aprófűszert / bors babérlevél, ez az.
No akkor ami már megvan: - Babérlevél 5g (mondjuk én nem szoktam beletenni, de el nem rontja...) - Őrölt fekete bors 5g - Szemes bors 25g - Majoranna 10g (ez meg az én dilim...) - Só 1kg - Kristálycukor 1kg (nem a gulyáshoz...) - Kávé 250g (az igazat megvallva kissé xar minőség, de ajándék kávénak ne nézd a fogát ![]() - Csöves "chili" paprika Amit még biztosan viszek (de még nincs az asztalra kikészitve) : - Köménymag (egész) - Fokhagyma krém (igazi jobb lenne, csak macerás pucolni...) Fűszerként gondolkozom még esetleg egy füstölt csülkön is ![]() Csetreszek szempontjából amit biztosan viszek: - Bicska - Balta - Fakanál (de valami nagyobb darab nem ártana, azért 60L már "ipari" méret...) Ami biztosan kell: - Fa (én maximum némi botfát tudok vinni. Norberto, megvan még az a "fa lerakat" hátul? ) - Vágódeszka - Kés (valamennyit viszek, de kell még) Ami a "nem takarmányozás" részt illeti, viszek pár dolgot a tombolára. Ezzel kapcsolatban az lenne a javaslatom hogy jelöljünk ki egy asztalt vagy hasonlót ahová lerakjuk a nyereményeket és aki hoz erre a célra valamit az oda lerakja és kész... Esetleg azon is el lehet gondolkozni, hogy a nyertes szelvényeket visszategyük az urnába (tudom, akkor lehet hogy többször nyer valaki, viszont jobban kezelhető az előre nem kalkulálható mennyiségű nyeremény és izgalmasabb is). Fejtörőre (megépitendő!) is gondoltam vinni pár "kit"-et, de sajnos mivel pillanatnyilag még nekem sem sikerült megfejtenem ![]()
A led engem is érdekel, valamiért cserébe, vagy pénzért.
Bármire tekerheted. A WC papír guriga is megfelel.
Legyen inkább hosszabb a huzal, az a biztos.
25 Ft/db. Ha legalább 100 db kell, akkor csak 20.
5mm-es magasfényű több, mint 10000mCd-s LED-ek. Van kék is, de abból kevesebb.
Na jó akkor Hozok sokat.
Lehet, hogy inkább börzézni kéne? Azt meddig lehet jelezni?
Baltát jó lesz ha hozol, bár már gyújtáshoz a gyújtós össze van aprítva, jó apám által!
![]() Én viszem a tűzi fát is, és a nagyméretű keverő-kavaró fakanalat is, de szedőkanalat hozzon valaki. Ezen kívül, az evőeszköz kérdése még nyitott. Mindenesetre én viszek egy kanalat magammal.( meg szendvicset, ha a rengeteg beígért bivaly paprikáitokkal esetleg túlerősítenétek.) Ősköblötyiköbszakimodszakács! Nem kellene e a jelentkezők számának a növekedésével számolva, emelni az alapanyag mennyiséget?
Ha már említed az evőeszközöket. Ez még nem került szóba. Én mindenesetre viszek evőeszközöket. Még evőpálcikát is.
Megnézném a gulyásleves evést pálcikával
Műanyagtányér nem tudom lesz-e, de ha igen, akkor kell neki egy szemétgyűjtőzsák is. Vagy azt is mindenki hozzon-e magával?
![]()
Nagyon mást nem tudok elképzelni mint:
- vagy vesz a HE a műanyag tányér mellé műanyag kanalat is; - vagy kihirdetjük hogy hozzon magával mindenki még egy kanalat is. De műanyag kanál akkor is kell, mert ahogy ismerem az emberi természetet ha ki is hirdetjük akkor is lesz akinek nem lesz... Merőkanálból meg olyan kellene ami leér az aljáig, mert különben az első fele a társaságnak csak levet eszik a második meg csak sűrűt... Alapanyag mennyiség: Lassan elérjük a nyolcvanat, az meg már két számjegyű, nem?
Mivel megszólítottál, válaszolok.
![]() Valószínűleg megvan még az a lerakat, bár tavaly óta biztos volt mozgolódás arrafelé is, szóval tuti nem ugyanazok a fák maradtak ott máig. Igazából az lett volna jó, ha tavaly sikerül valahol lerakni a famennyiséget, hogy ne a kertbe maradjon. Akkor az is meglenne még, s annyival kevesebbet kéne vinni az idén. Viszont sajnos ki lett kötve, hogy a kert idén nem (illetve sem) szállhat be a faanyag-ellátásba, ezt nekünk kell 100 %-osan megoldani, de ahogy olvasom, ez a szamóca gyerek intézkedik ezügyben is, úgyhogy köszönet neki. ![]()
Ahogy tavaly, idén is műanyag tányér + műanyag étkészlet lesz a megoldás. De természetesen aki akar, hozhat magával... De hazamenet előtti elmosogatást nem vállalunk!
Szia! Drótot tudok én is vinni, fehér led fejében! Vagy ha az már van, más valamire nincs szükséged?
![]()
Egy kicsit sokáig tartana de sebaj. Úgy érdemes gulyáslevest enni evőpálcikával, hogy először ami a levesbe benne van majd utána levét.
![]() ![]()
Pont arra lettem volna kíváncsi, hogy hogy lehet a levet "kikanalazni" a pálcikával, nem kiinni.
Műanyagtányér esetében pedig pákával lehet a lyukat kiolvasztani, fúrni se kell hozzá!
![]()
Jó reggelt! Most túrtam elő az egyik fiók mélyéről egy sosem használt, vadiúj Voltcraft VC220-as multimétert. Karc és pormentes. Csomagolása, papírjai helyhiány miatt rég ki lettek dobva. Bekapcsolva kétszer volt élete során: a boltban, átvételkor ( anno' újkorában garis csere volt ), és mostani előkerülésekor, a működőképesség detektálása céljából. Ezt most jól felajánlom tombola nyereménynek. Magyar nyelvű használatija innen letölthető. Majdani tulajdonosának javaslok egy gyors elem cserét, hiszen már nem mai darab... Nagyjából így néz ki.
![]()
Ez már nem pite, köszönjük a felajánlást!
![]() Ez már igazán értékes holmi! ![]()
Úúúú.. ezt én megnyerem! Vagy ha megtalálom akkor felajánlom az ilyenemet cserébe: Bővebben: Link
Jóbarátom szavajárásával éljek: "Mindig csak a játék, meg a nem odafigyelés..." De a mozit kipróbálom...
Igazából nekem nem fontos a tombola, lehet akár valami verseny nyereményei között is. Ez legyen a szervezők kompetenciája. [OFF]Sajnos, jobban átvizsgálva, a kijelző-plexi jobb oldalán "sikerült" felfedeznem egy matt foltot, bal oldalt meg egy karcot. Ég a pofám nagyon!
![]() ![]()
Tyűűha!
![]() ![]() ![]()
Én pár napja egy kb ugyanilyen műszert ítéltem halálra a saját bénaságom miatt! Történt ugyanis, hogy ellenálást mértem, mert előkerült egy régebbi multiméterem, de tudtam hogy van valami baja, valamit nem úgy mér ahogy kéne. Tesztelgetem, egyen feszt mér mindkettő. Következett a váltó feszültség: a régebbi műszert sikeresen állítottam a megfelelő állásba, majd dugtam a konnektorba. Edig okés, 235V körül mozgott a feszültség. Mondom mit mutat az újabb műszer? Dugom be a konnektodba, és csatt. 3 db 10A-s automatát sikerült lecsapatnom vele, mert én hülye ellenálás mérésben felejtettem!
![]() ![]()
Amióta olvastam itt, valami kezdős írásban, hogy a konnektort ne mérd meg, hidd el, hogy ott van a 230V, azóta úgy is tekintek rá. Előtte pedig minden egyes munkát azzal kezdtem, hogy bedugdostam a konnektorba a két érintkezőt...
![]()
Nekem volt ilyen, mint a tiéd, az a 230V-ot túlélte ellenállásmérésbe kapcsolva. Viszont a 400V-ot már nem. Szerintem villanyszerelőnek ettől komolyabb műszer egyébként nemis kell. Kellően olcsó ahhoz, hogy ha tönkremegy, ne nagyon sajnálja az ember. Nekem volt kettő is, meglepően pontos volt mindkettő. Sajnos hasonló baleset végzett a másodikkal is, bár nem emlékszem, hogy azzal pontosan mi történt.
Ha hozol kávét megyek
![]() Multiméter használata 30 másodperc bünti, de azok között is van millió meg egy fajta ![]()
Már ahol ott van a 230, mert sajnos nem mindenhol. Volt, hogy gyanús volt a dolog, hát mit nekem, lemértem a három fázist. 220-73-72, és ez az állapot fennállt majd egy óra hosszát. De elég, ha a nálunk előírt 220 helyett most csak 190V van. Sajnos azért mérni kell, ezt is.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |