Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Én egy Dvd lejátszó használati utasítását láttam.
( szerintem forditóval volt fordítva ) (DVD player=DVD játékos) Mondhatom fogtam a hasam, míg végig olvastam. Ez a szösszenet volt a legszembetűnőbb.
Már forró vagy te pásztort ír.
Én elmentem a vásárra fél készpénzben, tyúk fél, veszem a pénzt.
Ó, milyen kő! tyúkanyó, kend
A nappali itt? Ah, de jó az Isten, ad jó, Fölvitte hogy kend a munka!
A falusi orvos megérkezik egy elhagyatott tanyára, ahol már a tizennyolcadik gyereket segíti a világra.
- Azért jobban is vigyázhatnának a háziállatokra. Amikor jöttem, majdnem hasra estem egy kacsába, - korholja a gazdát. - Nem kacsa az. Gólya, csak már térdig kopott a lába.
Éjszaka sürgős beteghez hívják az orvost. Megvizsgálja, majd intézkedik:
- Hívják legyenek szívesek a beteg ügyvédjét, a plébános urat, a hozzátartozókat és egy közjegyzőt! - Olyan súlyos az állapotom? - hüledezik a beteg. - Nem, kutya baja, de legalább nem én leszek az egyetlen balek, akit potyára felébresztenek az éjszaka közepén
Ma reggel sikerült házi készítésű tüzijátékkal ébresztenem a szomszédaimat.
A gumi ellenállásmérővel nézve jó szigetelőnek bizonyult, amikor azonban 320V-tal szembesült érdekes módon viselkedett. A kondenzátor gépfegyver módjára sorozatos kisülést produkált. Úgy megrémültem, hogy eszembe sem jutott áramtalanítani. A sortűz mindaddig folytatódott, amíg az egyik forrasztás meg nem adta magát. (Kb. 10-15 másodperc lehetett.) A gumi szénné égett, de mind a trafó, mind a Graetz, mind pedig az elkó túlélte a sortüzet.
Ja kérem, ha karbonszálas gumit használsz.
Még jó hogy munkaközbe nem robbannak fel a telók! Azért majd sűrűbben benézek feléd, hátha lesz ilyen élőben is A multkor nagyon eltüntél, a főnök hiányolt is
Üdv! Ha már a fordításnál tartunk akkor egy kerékpár sebességmérő használati utasítását fényképeztem le. Mit ne mondjak ez is jól le van fordítva németről magyarra
Ezen a képen jól látszik a tompított és a fényszóró közötti különbség...
Egy hirdetés, amiről reggel hallottam. Így add el a kocsid !
Az MC Hammer nadrágtól nekem gyanús ez a tesztoszteron túltengés....
Csá. Ez nagyon dúrva. Hasonló szöveggel szerintetek mennyiért adhatnám el a képen látható legalsó készüléket? . Amúgy meg mér bántjátok a kocsi eladóját? Szeretne túl adni rajta, meg lehet kicsitt büszke is a kocsijára azok szoktak ilyenek lenni akiknek ez volt az első kocsija..............
Bántottam én a kocsi eladóját...? Dehogy is! Semmi hátsó gondolatom nem volt! Bár ha belegondolok, a "globális felmelegedés", nem az időjárásra vonatkozik...
Nagyon röhögtem, főleg az elején, mentettem ezt is...
(apropó, ti meg tudjátok nyomni alul a küldés-t 768 függ. felbont.nál? Nekem mindíg át kell állítanom először nagyobbra...) Nincs görgetősáv sem. Más: ezt látnotok kell, ha mér nem láttátok: Star Wars / Indul a Bakterház
A berendezésed ismertetése:
Most Ön is hozzájuthat igen kedvező áron egy High-End audio rendszerhez. A ZEN stílusban tervezett HIFI berendezés olyan nagynevű gyártócégek elemeit használja, mely régóta ismert a vájtfülüek berkeiben. A beépített TDA2030 végfok integrált technologíával készült, hogy kielégítse a legmagasabb vásárlói igényeket is. A hozzá kapcsolodó LM1036-os (szintén az előbbi forradalmi technológiával készült) alkatrész, pedig lehetővé teszi, hogy Ön mindíg a legtisztább hanghűségben élvezhesse szobájában a kedvenc zenéit és filmjeit. Igen, jól gondolja kedves leendő vásárló! A berendezés alkalmas számítógépre vagy DVD lejátszóhoz való csatlakoztatásra is. A készülék tervezésével nem ért véget a japán mérnökök munkája. A végleges kristálytiszta hangzás eléréséhez az előlapon elhelyezett műanyag szalagok finomhangolják a végleges hangképet. A kék és fekete színek alkalmazását a Feng-Shui-ból vették át a tervezők. Az igényes fadoboz nem csak kiváló hangzást biztosít, hanem környezet barát is. Tudni illik hamar lebomlik és nem szennyezi környezetét éveken át. Az előlapi feliratok kalligrafikus kivitelezése külön kiemeli a berendezést, jelezve, hogy ez bizony már a very-very high end kategória. Az egyedi kisszériás gyártmány magáért beszél. Ez nem tömegcikk, ezt csak azok a szerencsések kaparinthatják meg, akik majd mélyen a pénztárcájukba nyúlnak. Aki rápillant erre az erősítőre, majd elégedetten csettint: ez igen, ez férfimunka volt!
Ha több mint 10E-ért adod el, jössz egy sörrel!
Kapsz kettőt.
Másrészt nem eladó mert a belseje hét pecsétes titok. Az értékét olyan 15E-re saccolom
Egyik ismerősöm a homokot is eladja a sivatagban. Nem értem, hogy csinálja de bármi "agyonnyúzott vacka" van fölöslegbe pont azt keresi valaki, és olyan árakon adja el, hogy én szóhoz se jutok. Ehez is érzék kell. Úgy, hogy ha Steven19 is ez a típus akkor sörözésre kerül sor Amúgy az intergrált tehnológiás TDA és lebomló erősítő részeid nagyon jók.
Licit mikor indul?
A találkozón lehet börzézni! Érdemes elhozni az ilyen drágább cuccokat is, hiszen sok műértő ember lesz ott, jó vaskos pénztárcákkal...
Tán megakarjátok venni?
Amúgy elmesélem hogy a belsejét honnan szereztem. A trafója ebből származik a végfokot és az előerősítőt Urbánnál lehet kapni belül található egy ATX-es tápegység doboza ebben foglal helyet az erősítő........ Ja és a találkozóra nem tudok jönni pont dolgozom. :S
Nagy kár Romániában élek és így kimaradok ezekről a találkozókról, pedig pár embert igazán szeretnék személyesen is megismerni
Nincs olyan messze Románia. Sajnálom, hogy nem tudsz jönni. Talán majd a harmadikon találkozhatunk!
Kicsi a bors de erős. Szokják mondani.Szabad téri házibuliba meglepő dolgokat tud művelni ám. A hangja 3. utcából is jól hallható egy 80/120W-os hangfalból és a hangerő csak 50%-ra van tekerve.
Másrészt ennek eszmei értéke van.
Fére ne értsd, hogy nem azt mondom nem jó és én is tudom mire képes. Én csak azt mondtam sajnos nem eladható ennyi pénzért. Viszont ha még is el akarnád akkor csukd be a szemed, csapj a hasadra és töröld le a 2*14W-ot és írj helyébe valami sokkal nagyobb értéket akárcsak a cégek. Átlag embernek úgy is nem az szamít mi van benne hanem mi van rávésve
|
Bejelentkezés
Hirdetés |