Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Témaindító: Müszi, idő: Okt 19, 2006
Témakörök:
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Üdv mindenkinek! Ma reggel megérkezett a szkópom. Egy Emg1568/A típusú szkóp. Szinte gyári állapotban van. A festék még meg sincs kopva. Eredeti gépkönyvekkel kaptam
Köszönöm! Jó gép ez! Öröm vele mérni
Mutiií!
Bocsi, pedig be akartam linkelni a hozzászólásomba Tehát Bővebben: Link
Wow, nagyon szép műszer, jó látni, hogy akad még szép állapotú. Vigyázz rá, meghálálja.
Üdv.
Hali! Igen ezt jól kifogtam Szerintem nem sok ilyen jó állapotú műszer van. Vigyázni is fogok rá
Bocs, kicsit megkésve válaszoltam a kérdésedre a vásárlás topikban, de most már játszhatsz vele szabadon. Jó kis gépezet.
Semmi gond! Úgy látom jó üzletet csináltam
Köszi, már láttam egy másik totyikban. Gratula!
Nincs mit! Szerintem tudom melyik topicban láttad
Ipari elektronikában használt lineáris útmérők és forgójeladók teszteléséhez szeretnék egy kis "próbapadot" építeni: lépésszám, oda-visszafutás, sebesség érzékenység stb. ellenőrzésére. Gyakorlatilag egy triggerelhető számlálóról van szó, átkapcsolható bemenettel; csak az iránt érdeklődnék, hogy van-e valakinek egy kipróbált rajza, amivel sok hibalehetőségtől kímélne meg... 12digites LED kijelzőben gondolkodom. Frekvenciamérési üzemmód hab lenne a tortán.
Javíts ki ha tévedek, de neked egy periódus időmérő kellene?
Nem.
Irányérzékeny fel-le számláló, ami referenciajeltől referenciajelig, vagy folyamatosan számolja a bejövő inkrementeket.
Nem biztos hogy ez ebbe a témába való.
Többet is találtam, ahová hasonlóan jó (és hasonlóan rossz) lett volna... A végén találomra tettem ide, több helyre végképp nem akartam. Ha tudsz célszerűbbet, akkor kérem az áthelyezést.
Tény, hogy nem található ilyen téma még. Szerintem nyugodtan nyiss a kérdésednek egy új témát. Elég egyedi feladatról van szó.
Szia! EZ valami olyasmi mi kell neked csak sokkal többet tud..
Üdv mindenkinek! Jelenleg így néz ki a műhelyem Bővebben: Link
Hű, de piszok nagy rend van. Ebben dolgozik is valaki?
Rend? Így is kupi van! Kondik az asztalon, autórádió az asztal szélén... Szeretem a rendet
Engednem kell! Hisz sakkban tartasz De már csináltam ott egy jó pár dolgot
Fura fogalmaid vannak a kupiról, én itt kínos és talán túl szögletes rendet látok.
Csak mifelénk divat az egészséges rendetlenség? (Meg a nagyfrekvenciás paneleken?)
Hello!
Tudom nem nekem szól, de ez áááá Ez inkább a viccek és .....topikba való
Hát ha nálam lenne ekkora rendetlenség, akkor itthon összetennék a kezüket (merthogy most hatszor ekkora van)
Az enyém:
(12 év munkája)
Az enyém:
(12 év munkája)
Hát ez nem gyenge! Nagyon szép, gratula hozzá!!
Az a gégecső füstelszívó? Jól gondolom, hogy ez egy modellező műhely is?
Igen az egy vákuuomos szúnyorgiasztóból eszkábált füstelszívó. Amúgy keményen modellezek is. Köszi a dícséretet!
Sziaszok! A műhelyem újabb 9db dugajjal bővült. Vagyis nem igazán bővűlt, hanem a régi életveszélyes konnektorok helyett vadi új méregdrága kapcsolós ment a helyükre! Tudom, most kérdés, hogy és FI-relé? Na az is van, csak az központilag, ezért gondoltam, nem rakok be még egyet!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |