Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
A típusa milyen? Például OML3M vagy C1-94,tranyos ,csöves?
Passz hozzám került vagy egy éve , azóta is az asztal alatt kuksol
![]()
Az OML3M-nek 5X4 centis a képernyője,és 1,5 centis gumiperem van elől általában szürke színű.
Ha nem örök áron adod akkor hozd, többit személyesen.
Szeretném kérni a moderátorokat hogy töröljék a jelentkezésemet.(Ha lehet)(Néhány adat módosítása után újra jelentkezek csak nem voltam mindenben teljesen biztos)
Szerintem nem szükséges újrajelentkezned, nem lövünk ezzel nyulat.
![]() Lényeg, hogy ha jössz és szerepelsz már a listán. A fizetés ha már elintézted bankon keresztül, akkor sincs gond, de ha személyesen fizetnéd be, az sem probléma, lesznek ott megfelelő emberek, akik szedik majd a pénzt. :yes: Egyedül azon izgulj, hogy időben odaérsz-e és hogy vajon megnyered-e a versenyt? ![]()
Oké köszi így is megfelel csak annyit meg tudnál még mondani esetleg (privátban)hogy mennyi volt a fizetendő összeg mert én hülye nem írtam fel mert a fizetést későbbre terveztem.
![]()
Hozd nyugodtan! Tuti nem a port fogja majd!
Üdv mindenkinek! Itt nálunk reggel 4 től fél 8 ig szakadt az eső. (Borsod megye). Érdeklődnék, hogy a találkozó helyszínén esett-e?
![]()
Budapestre holnapra változó időt mondanak.
Ez jó hír!
![]() ![]()
Csak holnap bírja ki! Más: Elhárult az útból minden akadály?
![]()
Ha igaz a mondás, hogy az vagy amit megeszel, akkor én biztosan cukorból vagyok
![]()
A valtozo idojaras a legjobb, azoknak is, akik szeretik a npsutest, meg azoknak is aki inkabb az esot... egy keveset ezeknek, meg utana azoknak
![]()
Pedig igaz!
Én így élek. Következmény: nem kell vennem vegyszereket magamra, nem vagyok büdös, és egészségesnek tartom magam. Ez az egyik legfontosabb amire oda kell(ene) figyelni mindenkinek! Erről ismét regényt tudnék írni, mind saját tapasztalatokról, mind mások tapasztaláról, és információkról. Furcsa lehet az átlag magyar számára ez, de mindenre logikus, és tudományos magyarázat létezik (legfőképp a kétkedő földhözragadt racionális gondolkodásúak számára írom).+még a tapasztalatok. Táplálkozni márpedig ésszel kell, és igaz nem lehet mindenki dietetikus, de alapvető információkkal nem lenne baj ha tisztába lennének az emberek...már sokkal kevesebb gyógyszer fogyna, kevesebbet járnának az orvoshoz, és ami a legfontosabb, hogy jóval kevesebb beteg ember lenne.
Kedves drótos bajtársaim!
Elnézést kérek, hogy itt zaklatom a nagyra-becsült társaságot, de hiányt véltem felfedezni a készleteimben, így ha valakinek van ilyen csatlakozója (képen 6 tűs) vagy ehhez befogadó aljzat (képen 4 tűs) ill., HE store-ból tudtok hozni 5 db TSM-123-F1 típusú kapcsolót, igen hálás lennék.
Szia! Feltételezem a kiosztása (lábtáv) egyezik a tüskesorra. Ha igen elvileg van. Az baj hogy le van vágva a vezeték? Elvileg szét lehet szedni és újat beletenni...
csak az a baj, hogy ez így nem menő...ja, meg odafigyelést igényel ami már munkának számít...nehéz elfogadtatni a cseperedő nemzedéknek.
![]()
Megkoszonnem, majd butykolok vele. Nem surgos, de jo, ha van.
Es még egy aproság... tudtok pesten jo es viszonylag olcso esztegalyost? (alu es C45 acél megmunkalasara) Pest kornyeken?
Baja elég pest közelinek számít neked?
![]()
Aprófűszer ami már be van pakolva:
- Babérlevél 5g - Őrölt fekete bors 5g - Szemes bors 25g - Majoranna 10g - Só 1kg - Csöves "chili" paprika - Köménymag (egész) - Fokhagyma krém 140g (igazi jobb lenne...) - Édesnemes paprika 100g (csak CYA) Nem fűszer: - Kristálycukor 1kg - Kávé 250g - Szemetes zsák 70l 10db Köbüki, szerinted mi kell még? Tudom, esetleg egy füstölt csülök ![]()
Nagyon tuti
![]() Azért látszik, hogy a hobbielektronikásoknál nincs probléma a kreativitással.
Gondolom kisbogrács és állvány akkor nem kell.
Viszont tettem be egy guriga papirtörlőt.
Viszek szemetes zsákot valamint 3 féle nyers erős paprikát. A bátrak csak úgy magában rágcsálva is tesztelhetik. Viszek egy kis aranyport is üvegben, ha valaki szórna belőle a levesébe. (jó kis csípős paprita őrlemény)
Elkezdtem bepakolni a tombolás nyereményeket is, remélem hasznát veszi majd aki megnyeri. ![]() Kell még valami, Zoli mester? |
Bejelentkezés
Hirdetés |