Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Haláli arc lehet ez az ember! Ilyen kellene a közvetlen közelemben, és valami hangár-szerű építményt kéne bérelni az összekukázott cuccoknak (ami visszhangzana a röhögéstől)
![]() Idézet: „Egyébként meg fáj mindenem.” Akkor helyezd magad kényelembe és pihenj. Kemény meló ez. Ilyen fárasztó esetekben én egy jó hideg zuhanyt veszek és ha ez megvan akkor megpróbálok jógázni. ![]()
Köszönöm, a CCleaner és az IE újraindítása megoldotta a problémát.
A guta megüt. Apám valahol talált egy hatalmas (47 szer 60 cm-es) NYÁK-lapot. Nekem elfelejtett szólni, és ette is kint a nap és az eső. Naná, hogy meg van vetemedve, agyon van karcolva, és természetesen mind a széle, mind pedig a közepe agyon van fúrva, így tudom használni a felét. Vasalásra alkalmatlan, mivel "teknős". Csak kézi nyákokat tudok gyártani vele.
![]()
Üdv
Én 1x videoton boltban vettem 30X20-cm es nyáklapot 1500 ft ért-szerintem megérte 2 oldalas. Itthon miskolcon egy fénykép méretű nyáklap 600-ft. ![]()
Én egy kilót vettem egy ezresért, 300 ért meg két nagy tábla 0.2 eset.
De tényleg eszetlen árak vannak.
Nálunk kb 3000-4000-ft egy 30x30-as 1 oldalas!!
Nálunk ez 600 pénz, lehet hogy nem pont 30x30 as lehet kicsit kissebb. De én ezt is drágálltam.
Felénk nem is kapni nagyot!10*16-os kerül 570-be...
Bővebben: Link Ez is jó lenne a nyákoknak...
![]()
Itt meg végre elfogyott a bakelit alapú, vagy nem tudom, de múltkor végre üvegszálas nyákot kapott apám a boltban. Itthon meg is lepődtem rajta, mert évek óta csak bakelit alapút árultak. De itt is elég drága, mert kb 20X15-öst vettem kb egy ezresért. Össze kellene fogni és venni nagykeráron néhány négyzetméternyit és szétosztani.
![]()
Köbzolinak fizessük ki a dupláját amennyiért veszi és akkor jól járunk meg Ő is.
![]()
Tényleg!
![]() ![]()
Ez egy bizonyos szintig jó és "élvezhető". Mondjuk 1-2-szer megnézni.
![]() Hallgatni, önállóan már szerintem kellemetlen. Az előbbi viszont rádióban, TV-ben mindenhol teljesen kisujjasan lazán megállja a helyét.
Én gondolom, hogy tud a kislány szépen zongorázni is. Megkeressem? :hide:
Valahol olvastam, hogy amikor hazánk fia visszajött Angliából , az ottani Britain's Got Talent nézése után belenézett a hazai csillag születik-be, azt nyilatkozta hogy " olyan mintha az Angliai paródiáját látnám".
Féligmeddig arra is megy ki a játék, ha belegondolunk. Szórakoztatásra.
![]() A színvonalakat persze ismerem, úgyhogy ezt a fentit inkább a negatív oldalról közelítve gondolom úgy.
"Csak ez kell a népnek, habos sütemény" idézhetném Vogáékat.
A kulcsszó a színvonal lenne.
Hali
Nalunk meg igy megy le a nap. Udv Vili
Egy kis Golyófogú Tony, hogy jól induljon a hétfő
![]()
Éééés, Massive Attack! Áhh, hogy mennyire imádom! Bár, az is kezd kicsit eltunyulni, mint a The Prodigy… De ezek a régebbi számaik :szeret:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |