Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szerintem is jó cucc az avast!, bár már eléggé dögledezik a gép, nincs az a villámgyors betöltés és felállás, mint régen… Majd ha meglesz az új lapom, újrateszem az egészet, és mehet minden az elejétől Csak az új majd le is kezeli a 4 giga RAMomat, nem úgy, mint ez…
Nem az mondtam hogy az Avira kiszűr mindent, csak hogy jobb mint a nod. Persze az egész semmit se ér egy jó tűzfal nélkül. Én a Kerio-t használom, bár 6 éve nincs hozzá frissítés, de nem vettem észre semmi vírustevékenységet az elmúlt pár évben, pedig használom az internetet rendesen.
szerk.: klemo86 : nekem az avast alatt szállt el a winyóm anno Egyébként meg nagyon sok vírusírtót próbáltam ki, és merem azt állítani hogy az Avira a legjobb. Illetve még a Norton talán, amit jól öszeraktak, csak anno begajdult, mert crackelt verzió volt, aztán frissíteni akart, de nem jött össsze neki, win reinstall lett belőle. Ezeket próbáltam ki eddig: Kaspersky, Panda, Avast, Norton, Nod, AVG, Avira megmég volt valami z betűs És a saját tapasztalataim alapján én az Avirát ítélem a legjobbnak. Elvileg ha több fajta vírusírtót használunk, akkor kisebb eséllyel jön be a vírus, (info tételbe is bennevolt), de ez h*lyeség. Egyébként ahány helyen újraraktam a gépet, mindig avirát raktam fel és azóta nem hívnak hogy újra kell rakni a gépet mert vírusos.
Azért kőkemény forráskódja van ennek a börzés weblapnak.
Neked az lenne a jó, ha minden héten és azon belül minden nap lenne. Ha jól látom kéthetente van egy, az a két hét szünet meg kell a többieknek, hogy feldolgozzák a sok tőled kapott információt.
Ez valami vicc lehet. Még én is jobban írok jegyzettömbben, mint ez itt, és ha jól látom FrontPage-ben készült.
Nagyon is tévedsz, és szurkálódsz. Van, amikor alig vannak kint. Nézd vissza a börzést. az elmúlt félévben egyre csökkent az aktivitás, és a "poénodat" megelőzve, nem, nem miattam, nem előlem menekülnek az emberek - legalábbis merem remélni. Csupán annyi, hogy a kínálat változatlan, az árak változatlanok, és mindenki megvette már azt, ami neki kellett. Mindemellett nem kellene sűrűbben lennie, az augusztusi szünet az sok, ennyi.
Még jó, hogy "Ennek a rendszernek már mindegy, illetve nem teszek benne úgyse kárt" lévén feltettem pár cuccot, azért talált rendesen szemeteket Ha extra mennyiségű cookie-t meg hasonlókat találok, teszek fel képernyőképet is Régen hittem ezekben, és a legjobb(nak mondott)ak voltak fent, de valahogy a mostani immár 4 éves rendszeres csak egyszál avast van… "Ki érti ezt? Ki érti ezt? Én nem!"
Akkor van egy saját börzenaptárad. Ne felejtsd el minden évben frissíteni.
Csak viccnek szántam, ezét is volt ott a szmájli a mondandóm végén. Ne vedd már annyira komolyan amit írtam.
Idézet: „ha több fajta vírusírtót használunk” Mármint ha felváltva... simpi: a bigyó egy szakszó. Bármit ki lehet fejezni vele, multifunkciós, főleg a technikai témakörökben elterjedt. szerk.: használj DOS-t, azt írják, arra nemveszélyes. Na én megyek mára, további szép estét!
Jó estét uraim!
Olvasok itt mindenféle antivírust, csak F-Secure-t nem. Nekem tökéletesen bevállt, szerintetek milyen? Egyébként ha sok sok vírust meg akartok úszni, de úgy hogy a gép teljesítménye se romoljon, akkor használjatok valamilyen Linux alapú op redszert. Ubuntu tökéletes mindennapi netezésre. Azt mondjuk hozzá kell tennem, hogy nem minden végezhető el vele olyan könnyen mint egy windowsal. Bocs, hogy komoly dolgot mertem ide írni.
Najó, én nem vitázok. De csak mert idősebb vagy nálam.
Dehogynem végezhető el, még egyszerűbben is, csak bele kell tanulni. A legjobb, hogy nyílt forráskódú, több ezer ingyenes program van, amivel helyettesíteni lehet a legtöbb win-es programot.
Igazat kell adjak. Majdnem mindent tudunk valamivel helyettesíteni, de nekem (még) nehezemre esik. Nagyon nehéz átállni több év Windows után. Egyetlen amiért megtartottam a win-t, az a Visual Web Developer 2010
Üdv Én 2 tb os merevlemezzel jártam így..
Volt raja kb 500-600-gb szabadhely és ha kitöröltem a vírust sokszorozta magát.. teljesen telepakolta. És sajnos a boot sectort is megtámadta ezért menthetetlen leformáztam és már fel se ismeri a gép és legaroztattam... Ezek a szemét vírusok! És elnézést az off ért.
Egy kis zene estére a kedvenceim közül egy
Szépszám! Ez egy live felvétel de ott a rendes is!
Éjféli lányt nagyon szeretem..
Szép estét!
Nem tud valaki Miskolcon olyan helyet, ahová egy 41 éves fickó el tud menni szórakozni. Mondjuk péntek, vagy szombat este? Esetleg ismerkedni is lehet?
Üdv attól függ hogy szereted e a party hangulatú helyeket vagy nem?
Ezt így nem tudnám, társaság függő De a zene az számít, nem szeretem a mait, olyan nosztalgiás lenne jó.
Vannak igényeim De majd legfeljebb lejjebb adom.
RetroDisco-nak minden értelmesebb helyen kéne lennie legalább havonta egyszer… Felénk legalábbis így megy (szórólapok, flyerek szerint).
No, igen. Több ismerős mondta, hogy itt is van, de, hogy hol...
Szórólapokon, plakátokon meg csak a legfrissebb valamik szerepelnek. Kicsit ura nekem, hogy e téren 40 felett mintha megszűnne az élet. Neten keresni társat pedig Erről mesélhetnék.
Egyetemen a rockwell ben vén tinager party van fél évente kb...Meg ha jól tudom mindne szerda este retro party.
Hopp, szerdára ébredtünk! Szép jó reggelt! Köszi, meg nézem! Szép napot mindenkinek!
Igen, értelmes helyeken, értelmes városokban igen...
mps-nek: Esetleg a Vian Klub, bár azt mondják átalakult, viszont régebben, voltak nosztalgia partik. Tapolcát széttúrták, ott már semmi nincs. A legjobb így nyáron kiülni a Szinva teraszra sörözni, esetleg a Színház melletti utca. Ott minden korú ember megfordul. Én mindenképpen a belvárosban néznék szét a helyedben, csak hát nem lehet odajutni amióta nincs villamos.
Üdv tapolcán van az East side meg a Juno de egyik se te ** ik nagy ***** a Rockwell te ** ik nagyon jó a zene jó minden:d
Nekem viszont az MSN stílus nem tetszik, de nagyon !.köb..
A vicces topicba szerettem volna egy videót beszúrni. Előtte megnéztem még egyszer. Inkább siralmas mint vicces ezért nem ott mutatom be nektek.
South Park egyik részében hangzott el ez a mondat: A drog rossz ééérteeem? Én most azt írnám a kannás bor rossz éértem? Bővebben: Link
Sziasztok!
Nagy slamasztikában vagyok. Még két hónapja le kellett töltenem egy DivX kodeket, mert nem tudtam megnézni néhány videót. A böngésző felajánlott egy helyet, mondom oké, leszedem onnan. Német nyelvű oldal volt, regisztrációval lehetett csak letölteni (www.topof-software.de). Én beírtam sok butaságot, meg a valós email címem (kár, hogy nem egy eldobhatót írtam be ). Akkor egy másik form-ot kellett kitölteni, egy beágyazás volt a kodek mellett, nem láttam akkor semmi pénzről szóló dolgot, meg nem is nagyon olvasgattam a felhasználási feltételeket... Aztán leszedtem a progit, de nem volt elég jó, ezért azóta sem használom. Azóta jött már két levél, hogy fizessek 99Eurót az oldal használatáért, mert előfizettem 1 évre az oldalra. Létezik ilyen, hogy utólagosan kérik az átutalást? :O A levélben ügyvédekkel fenyegetnek, meg minden levél 3 Euróba kerül... Meg hogy bírósági ügy lesz ezután... :S Nem tudom, hogy most mihez kezdjek, IP címem kiírja, bár azóta változott a whatismyipadress.com szerint, Inviteles modemes netem van. Mihez tudok kezdeni most? Ezt most megszívtam? Több nap múlva jövök! |
Bejelentkezés
Hirdetés |