Fórum témák
» Több friss téma |
Üdv mindenkinek
Egy UA760-as IC-nek kellene a teljesen azonos lábkiosztású helyettesítője, mert ugyanis ez az IC már nem kapható. Másmilyen lábkiosztás meg nem jó, mert teljesen át kéne tervezni egy gyári panelt. ![]() Előre is köszönök mindent!
Ami vele lábkompatibilis, az az LM360, és még a paraméterei is jobbak. Adatlap a mellékletben...
Ezer köszönet SLOPE a neved bekerült a nagykönybe csupa nagybetűvel
![]() ![]() ![]() ![]()
Sziasztok!
Hol, és mi pénzért lehet venni ezt az IC-t? (Az EMG szkópomba érdekel a /ua710 helyére.) üdv. Hanczur
Sziasztok!
Ha még ennyi idő után mindig kellene valakinek ua760-s IC, nekem van pár darab ![]() üdv!
UA760-as ic-t keresek digitális mérőmüszer javitásához.Kérem aki tud segiteni ,jelentkezzen. Előre köszönöm!
![]()
Szia!
LM360-al helyettesítheted.
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat, de sajnos ezt sem tudom beszerezni.. Ha valakinek van ,értesitsen.(legyenszives).
Postán keresztül elküldi a forgalmazó cég.
Köszönöm ,küldtem cimet.
![]()
Kattints az előző hozzászólásomnál az LM360-ra. Az egy link, ott a forgalmazót is megtalálod.
Szia!
A RET-nél elméletileg van LM360N, jó helyette.
Sikerült a napokban hozzájutnom egy TV MINISCOPE-3-hoz. Ez ugye egy sugaras szkóp, ezért szeretnék hozzá készíteni egy kétsugaras elektronkapcsolót. Találtam is egy kapcsolást a Rádiótechnika 95/12 számában. Ebben a uA760 IC-t használják, amit ugye már nem lehet kapni. Kérdés, hogy mivel tudnám ezt helyettesíteni, ami beszerezhető nálunk és nem kerül csillagászati összegbe?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |