Fórum témák
» Több friss téma |
Üdv mindenkinek
Egy UA760-as IC-nek kellene a teljesen azonos lábkiosztású helyettesítője, mert ugyanis ez az IC már nem kapható. Másmilyen lábkiosztás meg nem jó, mert teljesen át kéne tervezni egy gyári panelt. Előre is köszönök mindent!
Ami vele lábkompatibilis, az az LM360, és még a paraméterei is jobbak. Adatlap a mellékletben...
Ezer köszönet SLOPE a neved bekerült a nagykönybe csupa nagybetűvel
Sziasztok!
Hol, és mi pénzért lehet venni ezt az IC-t? (Az EMG szkópomba érdekel a /ua710 helyére.) üdv. Hanczur
Sziasztok!
Ha még ennyi idő után mindig kellene valakinek ua760-s IC, nekem van pár darab üdv!
UA760-as ic-t keresek digitális mérőmüszer javitásához.Kérem aki tud segiteni ,jelentkezzen. Előre köszönöm!
Szia!
LM360-al helyettesítheted.
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat, de sajnos ezt sem tudom beszerezni.. Ha valakinek van ,értesitsen.(legyenszives).
Postán keresztül elküldi a forgalmazó cég.
Köszönöm ,küldtem cimet.
Kattints az előző hozzászólásomnál az LM360-ra. Az egy link, ott a forgalmazót is megtalálod.
Szia!
A RET-nél elméletileg van LM360N, jó helyette.
Sikerült a napokban hozzájutnom egy TV MINISCOPE-3-hoz. Ez ugye egy sugaras szkóp, ezért szeretnék hozzá készíteni egy kétsugaras elektronkapcsolót. Találtam is egy kapcsolást a Rádiótechnika 95/12 számában. Ebben a uA760 IC-t használják, amit ugye már nem lehet kapni. Kérdés, hogy mivel tudnám ezt helyettesíteni, ami beszerezhető nálunk és nem kerül csillagászati összegbe?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |