Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
A Tom025 óráján csak 2 gomb van mit csinál a 3. ? És abban nincs dc-dc konverter ... ne szerénykedj, valamit hekkeltél rajta
Az úgy volt hogy A kapcsolást kiegészítettem DC-DC konverterrel. Valamint a DC-DC konverter is kicsit "tuning". A 3. gomb arra szolgál, hogy ha megnyomom elindul egy időzítő ami 14mp-ig nagyobb feszültséget ad a csöveknek, így fényesebbek lesznek..
Egy fény ellenálás segitségével automatizálhattad volna :Bővebben: Link
Mekkora ötlet! Ez sajna kimaradt nálam De én azért csináltam ezt a megoldást ami van, mert "kímélem a csöveket" Elég ritkán találni új orosz csöveket...
Nem is rossz ötlet, SALáta, köszi!
Ja, és gratulálok az órádhoz, zoly15!
Nagyon király lett, a dobozolás is tetszetős
Köszi, próbáltam úgy fényképezni hogy ne látszódjon a dobozon ahol elszúrtam
Köbzoli: köszi Neked is. :yes:
Jo lett a kijelzö dobozolása és most már tudom miért volt ismerös.
Ha új nem is, de rengeteg New, Old Stock cső van ebay-en.
Köszönöm! Először fura volt mikor felkeléskor néztem hogy "ez meg mi" Mostanra már megszoktam Msot hogy tettem a lábára szilikon "lábat2 nem is csúszkál már
Rengeteg új orosz csövet lehet kapni "a régi időkből visszamaradottakat"
Azért nem lehet rossz dolog egy ilyen kaliberű cucc mellet ébredni!
Lényegébe ezt írtam én is kettővel előtted...
Nem is tagadom! Még elaludni is jó Ébredni is jó, de ettől már csak egy csaj mellett ébredni lehet jobb :hide:
Biztos? Az óra nem veszi el a takaród.
Most megbosszantottál, én is össze kell rakjak egyet lassan megpenészednek a csöveim.
Reggel még rajtam szokott lenni a takaró Tessék csak építeni!
Télleg Sebaj, legalább biztos megértette
Ha meg csaj is, óra is... Az az élvezetek tetőfoka!
Sziasztok!
Ismét alkottam, most egy kerékpár világítást 2 LED-ből. 9V-ról megy a két LED, sorba van kötve 100Ohm-os előtét ellenállásal. Így 26mA az áramfelvétel. Mellékelek két képet is! Milyen lett?
Ilyet anno én is csináltam, csak gombelemmel.
Állítólag az ilyet nem szeretik a rendőrök.Én meg nem tudom, nem állítanak meg miatta biztos, mert nekem nincs is.
Nem nekem kellett, haveromnak csináltam, azt mondta, hogy a zsaruknak különösebb problémájuk nincs vele, csak legyen mellé normális világítás is.
köbzoli Low budget produkció, ha kicsit megtoldotta volna az összeget, akkor nyeregcsőre csúszó téma lett volna.
Nemrég elkészült a labortápegységem. 2x30V kimeneti feszültség 2A maximális terhelhetőség.
És még két kép.
Azta, ez gyári minőség, kérem! Gyönyörűséges! :wow1: :wow2:
Szia!
Le a kalappal! A nyákok milyen módon készültek? És milyen kapcsolás alapján? Üdv, Ballage
Köszönöm.
Elég sok munka volt vele, de megérte.
Ki hiszi ezt el? Biztos valami méregdrága márkás cucc, csak lefújta ez elejét Ha tényleg házi, akkor én is emelem kalapom
|
Bejelentkezés
Hirdetés |