Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1346 / 3615
(#) DuMatyi válasza zenetom hozzászólására (») Szept 6, 2010 /

Vadállat. A következő lépés a kamionkürt.
(#) vicsys válasza DuMatyi hozzászólására (») Szept 6, 2010 /

Matyikusz! Írtam mélt. Nem kaptad meg?
(#) zoly15 válasza vicsys hozzászólására (») Szept 6, 2010 /

Még hogy mélt A mester mostanában nem festeget?
(#) vicsys válasza zoly15 hozzászólására (») Szept 6, 2010 /

Most éppen nem föstök. Elkezdődött a suli és sok a meló az ifjoncokkal. Közel 400 gyerek kerül a kezem alá és örülök, hogy lyuk van a se... hátsómon. :buck:
(#) zoly15 válasza vicsys hozzászólására (») Szept 6, 2010 /

Tanár lettél? Mit tanítasz?
(#) vicsys válasza zoly15 hozzászólására (») Szept 6, 2010 /

Látom nem olvasod a régebbieket.
Bővebben: Link
(#) Frankye válasza vicsys hozzászólására (») Szept 7, 2010 /

Hehe! :hehe: Véget ért a jóvilág, kolléga úr?
(#) zoly15 válasza vicsys hozzászólására (») Szept 7, 2010 /

Hopsz, és tényleg nem olvastam
(#) zoly15 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Szept 7, 2010 /

MOSogató gépbe kell ám mosószer is.. Bővebben: Link :hide:
(#) DuMatyi válasza vicsys hozzászólására (») Szept 7, 2010 /

Nem lehetne inkább 2 álláskereső kezdőt felvenni Viktor mellé? Ehelyett kitapossák belőle a sz@rt is?! Elvileg az a célja a gépesítésnek, meg egyáltalán a technikai haladásnak, hogy az életet könnyebbé tegye, és a munkát megkönnyítse, nem pedig az, hogy minél kevesebben dolgozzanak minél többet. Úgylátom ez a kapitalista baromság betört a közszférába is. Eljátszották ezt a könyvtárakkal is. A nyugdíjba menők helyére 5-6-8 éve nem vettek fel senkit, vagy töredékét. Mintha nem lenne szükség senkire sem. Persze a kollégák nyelve bokáig ér, és 10 év alatt szépen "lekopott" minden olyan kedvezmény, ami az egyenesen gyalázatos és pofátlanul alacsony alapbért elviselhetővé tette. Persze "elfelejtették" hozzácsapni.
(#) Stadi hozzászólása Szept 7, 2010 /

Remélem, a modik elnézik, ha itt népszerűsítem az ingyen elvihető monitoros hirdetésemet, mivel sürgős lenne az ügy. Hátha tudok ezáltal segíteni valaki(k)nek. Köszönöm!

A hirdetés itt olvasható: Bővebben: Link
(#) vicsys válasza Frankye hozzászólására (») Szept 7, 2010 /

De véget ám! Fülem-farkam behúzom és próbálom csökkenteni az andaxin adagomat. Ha tudnád, hogy milyen, Istentől elrugaszkodott tizenévesek vannak! Te már biztosan a sitten lennél, különös kegyetlenséggel elkövetett, brutális halált okozó, súlyos tepsi sértés miatt. Beszólna neked a kedves tanuló és máris derékba tépnéd ketté... Az tuti. :bummafejbe:
(#) Müszi válasza vicsys hozzászólására (») Szept 7, 2010 /

Ferenc mester nem hogy derékba törné, az semmi. Mütrágyát csinálna belöle, egy karlenditéssel
(#) DuMatyi válasza Müszi hozzászólására (») Szept 7, 2010 /

Ezentúl az oldalon akkor átírjuk a Chuck Norris-os vicceket Frankye-s viccekké. Kezdjük a Frankye-féle körbepörgőrúgással. Frankye-nek nem kell távirányító. Ránéz a TV-re és átvált.
(#) Norberto válasza DuMatyi hozzászólására (») Szept 7, 2010 /

Frankye a zsebében hord egy rakatnyi utánfutót, hűtőstül, üstöstül, hogy bárhol, ahol Találkozó van, meglephessen bennünket azokkal!
(#) DuMatyi válasza Norberto hozzászólására (») Szept 7, 2010 /

Frankye-nek megafon sem kell. Suttogásától zeng a Bókay-kert, ha tombolasorsolás van. Frankye nem egyszerű kulccsal nyitja az ajtót. Neki ónémet Frank key-je van.
(#) vicsys válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 7, 2010 /

Ezt a profilképet használja: Bővebben: Link
Gondolhatod...
(#) saraha hozzászólása Szept 7, 2010 /

Sziasztok.
Van egy A4-es formátumú rajzom.Ezt szeretném felnagyítani A2-esre úgy,hogy 4db A4-s lapból álljon össze,amit itthon ki tudok nyomtatni!(Összeragasztom majd őket)
Tud segíteni valaki ebben?(holnapra kéne)Mert akárhogy küszködök de szégyenszemre kifogott rajtam.
(#) vaszil29 válasza saraha hozzászólására (») Szept 7, 2010 /

Szia!
A te dolgodra van megoldás, mégpedig nem is egy olyan nagy cucc
az egész ez egy egyszerű programka aminek a neve (ProPster) és innen letöltheted Bővebben: Link
(#) saraha válasza vaszil29 hozzászólására (») Szept 7, 2010 /

Köszi Szabi megprószálom.
(#) DuMatyi hozzászólása Szept 7, 2010 /

Valaki tud segíteni? Van egy hetvenes évek óta élő törvényszerüség. A memóriasebesség lassabban növekszik a processzor sebességnél. A processzorsebesség évente cirka duplázódik, a memória sebesség nem. Az űr nöttön nő!

Nagy infósok segítsetek, mi a törvény neve? Robi, Viktor?
(#) tiggersoft válasza DuMatyi hozzászólására (») Szept 7, 2010 /

(#) saraha válasza vaszil29 hozzászólására (») Szept 7, 2010 /

A fene egye meg, vagy negyed óráig nem töltött be az oldal.Egyébként bevált a dolog köszi mégegyszer.
(#) DuMatyi válasza tiggersoft hozzászólására (») Szept 7, 2010 /

Köszönöm!
(#) Ricsi89 hozzászólása Szept 7, 2010 /

Bővebben: Link Milyen jól néz ki a két szeggel lefogatott koax kábel és a fadarabon lévő vevő.
(#) Frankye válasza vicsys hozzászólására (») Szept 8, 2010 /

Köszönöm, uraim, hogy Csák Noriszhoz hasonlítottatok, de nem érdemlek én ekkora dicsfényt...
(#) Frankye válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 8, 2010 /

Csák Máténak volt két édes, és egy fogadott fia.
A két édes: Csák Norisz és Csák Berri, a fogadott a Nemcsák Károly...
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 8, 2010 /

Üdvözletem végre újra mindenkinek. Megjavították a gépemet, így újra tudok HE-zni. Márka szervizbe sose vigyetek laptopot, ha lejárt a garanciája, mert csak átvernek. Nekem például 8000 Ft-ért azt mondták, hogy alaplapot kell cserélni 97000. Nem vagyok meggyőződve róla, hogy végül is valóban azzal a hibával vittem oda amivel elhoztam, de egy másik helyen szépen megjavították. Remélem, (és gyorsan le is kopogtam) tartós lesz.
(#) vaszil29 válasza saraha hozzászólására (») Szept 8, 2010 /

Szivesen! "Ha elakadnál valamivel a programban írj".
(#) Ricsi89 hozzászólása Szept 8, 2010 /

Érdekes dolog történt ma. Hétfő éjszaka rendeltem a HeStore-ból, ma meg is jött, és ma este fél 6 körül kaptam az sms-t, hogy akkor adták postára a csomagot. Még jó, hogy akkor már rég nálam volt. Akkor vajon holnap megint megkapom a csomagot, amit ma este adtak fel?
Következő: »»   1346 / 3615
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem