Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Művészet
Elkezdtem ellenállásokkal játszadozni!
A viccek-mókás történetek topikban kezdődöt az egész, ahol ezt a linket találtam(köszi Topi): Klikk Ezt látván megépítettem ezt a kis emberkét: Resistorman Majd /immár saját kútfőből/ csináltam egy choppert is: Chopper Ezeket meglátta egy szomszéd(aki amúgy a ház /régi bérház/ udvarát szokta söprögetni) és rögtön kért egyet ő is. Azt kérte legyen lány és legyen seprűje. Hát ezt is megvalósítottam. ![]() ![]() Ha te is építettél már hasonlót linkeld be/töltsd fel a képeket róla! ![]() Ha már felraktad a HE szerverére, kérlek ne töltsd fel újra, linkeld be!
Nagyon jó!!
De hagy legyek telhetetlen, működik is? ![]()
erikarobot nem söpör és egyikük feje se világít, mivel az anód és katód össze van forrasztva!
![]()
Hello, ilyen agyszüleményeim nekem is voltak már.
![]() ![]()
Kár, hogy már nincsenek meg! A legjobb a pók!
![]()
Én sem bírtam ki hogy ne csináljak egy ilyen kis emberkét.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Már azt hittem ,hogy csak én csinálok ilyen cuccokat. Jó látni hogy nem. Elöször én is emberkékkel kezdtem.
Aztán jöttek a pókok. A nagy pók sejnos az idők folyamán elvesztette az egyik lábát , de legalább világítanak a szemei. Egy gombelemet kell pattintani a hasa alá , és ördögi pirosban szikráznak a szemei
És jöttek az összetetteb dolgok. Robotok, egy motor, és az utolsó mű egy buldozer. Az utóbbi idöben sajna nincs túl sok időm ,de gondolkozom uj ötleteken. A motort elajándékoztam ezért nincs róla kép , szeretném ujra megépíteni ha elkészül felteszem a képet
wooow ez a trakesz ez vmi eszméletlen!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |