Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1353 / 3614
(#) zolee1209 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 11, 2010 /

És melyik éveben pottyantottak világra, azt is megmondod?! :beka3:
(#) klemo86 válasza zolee1209 hozzászólására (») Szept 11, 2010 /

Igen! De azt is észrevettem amikor válaszoltál, hogy Te is Olyan bulit vágunk itt a fórumon, hogy csak na! Még külön topikot is nyitunk neki Mint az évente megrendezendő találkozóknak - csak ez virtuális marad (Illetve eljöhet, aki akar, de szóljon előtte - hehe.)

Én megmondom! Nyócvanhat (Ez olyan DuMatyis szóvicc volt, de én is szoktam ám ilyet, lássátok halljátok.)
(#) zolee1209 válasza klemo86 hozzászólására (») Szept 11, 2010 /

Szuper, már két embert ismerek, aki december 9-n született, ebből az egyik, velem egy évben... Te melyik éveben születtél?

szerk.: Értem... Akkor csak a nap stimmel. Az évszámot köbzoli vagy megmondja, vagy nem. : D

Ééééés agyonlőtte a poént Na mindegy

Na ezt most nem értem sajnos...
(#) klemo86 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 11, 2010 /

Viszont űberjó szülinapi ajándékot találtam ki magamnak! Olyan ruszki csöveket várok elpostázni ajándékba a szülinapomra, amikre rá van nyomatva a 86 12-es gyártási dátum! (6S33S és hasonló kvalitású csövek előnyben ) Az asszonytól is ilyeneket kérek majd, ha addig szerzek egyet

Idézet:
„Én megmondom! Nyócvanhat

ÉN megmondom (a sajátomat) Amit mellesleg a nickem is tükröz, tehát nem nagy újdonság. Túl DuMatyisra sikeredett a poén része, de ez van…

Jaaaaa... Már kissé fáradt vagyok. Elkészítettem egy-két apró panelt, meg beforrasztottam, de már jojózott a végére a szemem az SMD-től...
(#) klemo86 hozzászólása Szept 12, 2010 /

Ja, muzikális kollégák! DubFX-et ismeritek? Ez nem megafrász, ezt így kell csinálni! Kiáll a térre, és produkál! Aztán felteszi Jútúbra, és ad egy linket, ahonnan ingyen (!) letöltheted! Ha a zene nem is, de ez a jellem elindíthatna egy folyamatot… Nem x-traktor, meg ezek a szemetek a nagy cuccok, de nem is épp szintiboj… Valaki, aki azért zenél, hogy szórakozzon/szórakoztasson, nem haszonból!
(#) zolee1209 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 12, 2010 /

Vagy nem... Három évet még tegyél hozzá Petiéhez! Vagy vegyél el belőle, ha életkort nézel... De ezért ne szégyelld magad köbüki! : )
(#) klemo86 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 12, 2010 /

Nem, 89-es évjárat Az iwiw népbetegség (volt), de ilyen egyszerű dolgokat lehet vele ellenőrizni
(#) klemo86 válasza zolee1209 hozzászólására (») Szept 12, 2010 /

Egy cipősdoboznyi ellenállatod van? Van olyan is, amilyen nekem kell?
(#) zolee1209 válasza klemo86 hozzászólására (») Szept 12, 2010 /

Lehet, hogy van... Sok minden van, amit fel akartam tenni apróba, le is fényképeztem, csak utána kellene nézni, mennyit érhet.
(#) klemo86 válasza zolee1209 hozzászólására (») Szept 12, 2010 /

Nyugi, én se tudnék túl sok mindenre árat mondani, amiket feltettem, egy reális ajánlatért vihető. Meggazdagodni úgyse ezekből fogok, úgyis jó summa jön össze, ha minden elkel Így mindenki jól jár - nálam nem foglalja a helyet, akinek kell, az használja amit olcsóért megvett, és nem lesz a vastelep martaléka…
(#) szamóca válasza Stadi hozzászólására (») Szept 12, 2010 /

No akkor....

névshowr.jpg

(#) SALáta válasza nagy hoho hozzászólására (») Szept 12, 2010 /

A barack és a körte kizárva, ez eröteljes szilva izt hagyott maga után.
(#) klemo86 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 12, 2010 /

Jó, szerinted a műanyag-fáról szedi az üres CD-ket, meg a kertből szüreteli a tintát a nyomtatóba? Nyilván valami jelképes "anyagáron" osztogatja
(#) nagy hoho válasza SALáta hozzászólására (») Szept 12, 2010 /

Én is azt iszom. A tavalyi 56 literből már csak 15 van.
(#) szamóca válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 12, 2010 /

Hát van ám ritmikai érzéke a gyereknek.
500Ft-ért adja a CD-t.
(#) klemo86 válasza szamóca hozzászólására (») Szept 12, 2010 /

Vettél? Én csak leöltöttem, szerintem a letöltések alapján is kaphat valamit… Képzeletbeli vállveregetésnél kicsit többet talán.

Na, én búcsúzom tegnapra, majd ma jövök Legyen mindenki jó, és álmodjon alkatrészt hajtó füst-menteset. Remélem még tudtok követni így éjjel, olyan álmosító idő volt egész nap, úgy néz ki, most van itt a pörgés ideje… Be van kötve rendesen a pénteki sebem, úgyhogy nem fogom remélhetőleg álmomban lepörögni Ennyi szerintem így egyszerre elég is volt belőlem, Sziasztok! Jónyóc mindenkinek!
(#) szamóca válasza klemo86 hozzászólására (») Szept 12, 2010 /

Nem vettem, de ott van hogy 1,77€-FLAC ben.
Ha 320kbit-es möpöszfrí-be lehet tölteni az nekem nem elég. Szerintem az effektmasín cég dotálja a csákót. Jó piár nekik.

Nédda, mindjárt meglesz a napi 2 hozzászólásom Mondjuk amennyit feleslegesen beírkálok, az is luxus a klaviatúra koptatását illetően Na mindegy, legyen ez az én bajom (ez is ).
(#) klemo86 válasza szamóca hozzászólására (») Szept 12, 2010 /

Ááá, konisuá! Így világos! Az effektpedálos tésztában van valami
(#) Stadi válasza klemo86 hozzászólására (») Szept 12, 2010 /

El kell keserítselek. Fehér volt.
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Szept 12, 2010 /

Jó reggelt minden fórumlakónak.

Errefelé felütötte a fejét az áramszünet (és egészen délig fog tartani!), de nincsen probléma, mert rendelkezésre, áll, 3db 12Ah -ás aksi, így az internet, és egy laptop bőven eltud ketyegni egy jóideig.
Így kimondhatom végre, hogy Amper Nagy Hatalom (ANH) vagyok ezen a félreeső lakótelepen.
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Szept 12, 2010 /

Húú, még mindig senki?
(#) hapro válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 12, 2010 /

Mindenhol áramszünet van? Na mi lesz belőle? Elektroműszerész, vagy fafaragó? Bővebben: Link
(#) _ampervadasz_ válasza hapro hozzászólására (») Szept 12, 2010 /

Jó reggelt.

Ezt így nehéz megítélni, de szerintem egy olyan elektroműszerész lesz ő belőle,
aki elektromos eszközökkel ( X,Y,Z, tengelyes CNC) fog fát faragni.
Következő: »»   1353 / 3614
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem