Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Teljes mértékben igazad van, bele sem gondoltam, csak írtam
![]()
Szép estét mindenkinek! Szükségem lenne egy kis segítségre! Van valami burkoló anyag, aminek a nevét nem tudom. Falakra használják, többféle mintával. (Kő, tégla stb) kb 3mm vastag. Valami műanyag tapéta szerű. Valaki meg tudná mondani hogy ennek mi a neve? Előre is köszönöm!
Erre gondolsz? Vagy a habosított tapétára?
Köszönöm! Igen, valami hasonlóra gondoltam!
![]()
Idézet: „De jó tudni, hogy manapság már a pedálokat is műanyagból gyártják.” Erre, csak azt tudom, mondani, hogy a kocsiban lévő műanyag motor is műanyagból van. Látnád itt a cégnél egyes típusú $kodak motorokat, olyan mint egy kisebb WC -tartály, egyik oldal lóg ki valami főtengelyre emlékeztető, még fémből készülő erőátviteli elem, és talán még a duggatyúk is fémből készülnek, de a motor egy igen jelentős része műanyagból van. Lehet, hogy egy újfajta motort találtak fel, és a dugattyút, lehet elektromágnes rángatja. ![]()
Húú! Meg kell hagyni nem semmi egy jelenet, ahogy kihúzzák a kulcslyukon.
Szerk.: találtam egy Műholdas irányítás alatt álló lovat. Ez viszont tuti, hogy nem kínai. Még talán a kocsmánál is megáll ha kell. ![]()
Vagy harminc évvel ezelőtt egy kollégám azt mondta: "Egy jó motorhoz jó anyag kell a hengerfalba, a dugattyúba, a főtengelybe és a hengerfejbe. A többi lehet akár viaszos vászonból is." Úgy látszik igaza lett.
![]()
Szerintem ebben is elsők leszünk majd: A legelső, csak műanyag alapú autó, semmi fém. Felfújható, és komplett foltkészletet hozzá kapni, de ragasztót, már külön kell megvenni.
Könnyű gyors átalakítás kettő személyesről, négy illetve hat személyesre, egyszerűen, csak össze kell ragasztani pálmafatex ragasztóval, és kész is. Majd Kína rendelni fog belőle 20 ezer darabot, az tuti. ![]()
20 ezret mire elég az ott? Az olyan mintha itt 200-at rendelnénk.
![]()
Semmire, és szándákosan fenntartjuk az alacsony limitációt, hogy minél drágábban lehessen kidobni hozzájuk. Aztán idővel lehet többet is gyártani. Gazdasági válság végét jelentené.
Most viszont mennem kell, holnap dolgozni is kell. ![]() Jóéjt mindenkinek. Forrasztópákákat a paplan fölé. ![]()
Ha már 1 darabot is eladsz nekik, akkor majd kezdik gyártani a koppintásukat, picit másabb, picit más név, de sokkal olcsóbb lesz és sokkal többet adnak el belőle.
![]()
Erre is van megoldás, be kel jegyeztetni.
![]()
Mit? A másolatot? ma már kínában mindent másolnak, iphone-t, majdnem az összes telefont, autókat, stb... :yes:
Lassan már inkább az a hamisitvány amit nem kinában csinálnak...
Sziasztok. Hétfő 13. -a nem egyenlő péntek 13 -al véletlenül?
Csak azért, mert ma sikerült elhagynom a cég területén, a pénztárcámat, amiben volt maximum 10-11 kártya. Személyi igazolvány háromezer, taj kártya ezeröt (ha jól tudom), Vezetői vizsga lap kétezeröt, és ha jól tudom akkor az audis belépőkártya még 20 euró. Szerencse a dologban az, hogy volt a pénztárcában 35000 forint, amit ma reggel még otthon kiraktam az asztalra, így az megvan szerencsére. ![]() Így a forrasztópáka megvétele odébb tolódik. Ráadásul mindez meg sem történhetett volna, ha értesít cég, hogy átraktak folyamtosba, mert így ma fölöslegesen mentem be, és ráadásul, a pénztárca sem hagyódott el volna. Valahogy így indult a napom, és ma nem tervezek semmit csinálni, mert valahogy úgy érzem, hogy a balszerencse-sorozat nem akar abba maradni. ![]()
Ebben reménykedem jómagam is. Azért a biztonság kedvéért interneten keresztül letiltottam a kártyám, és online fizettem be a csekkeket is.
Ha 3 műszakos találta meg akkor legkésőbb 3 órára, ha folyamatos műszakos találta meg, akkor este 7 -re meglesz, ha nem, akkor nem lesz meg többé, vagy emberünk postán adja fel. Nem tudok mást tenni, csak reménykedek. ![]()
Ha egy mai szemmel nézve "rendes ember" találja meg, kiveszi a lét belőle, és elhelyezi valami olyan helyen ahol kapus, B.őr megtalálhatja. Rosszabb esetben kuka, vagy eladja az okmányokat, mert arra is van kereslet manapság. Főként hitelfelvételhez, meg egyéb ilyen dolgokhoz kellenek a fekete iparnak a személyi okmányok. Ha nem akar még nagyobb bajt, jobban teszi ha a rendőrségen bejelenti az elhagyás tényét. :yes:
Nem kell közvetlen a rendőrséghez fordulni, új személyi igazolvány kiadásakor a jegyzőkönyv készül az eltűnés tényéről. Attól a pillanattól kezdve, már "nem használható fel".
Köbzoli.: Személyi igazolványra mindig szükség van, mert a rendőr bármikor megállíthat igazoltatni, a tehergépkezelő kis könyv is kell, mert nélküle nem kezelhetsz darut, a belépő kártya a be/ki lépéshez kell, kétlem, hogy pénztárca nélkül ennyi kártya hordozása megoldást jelentene. Mondjuk nem lenne rossz, ha egy kártyában maximalizálnák az összes "funkciót", mert így egy tokban elférne, és....
Minek az a sok, vagy akár egy kártya is? Feltalálták már a biometrikus azonosítást is. Nincs mit elhagynod. Max a fejedet.
![]() Idézet: „Max a fejedet.” Az melyik film is volt amikor az iris scanneres biztonsági rendszeren úgy jutottak át hogy levágták és vitték magukkal a jogosult fejét?
Ezzel a biobizgentyűs transzplantal kapcsolatosan vannak bizonyos aggályaim. :no:
Mindig bajban vagyok ha a nick-edre nézek. Gafli vagy Gafláj, esetleg dzsefláj?
![]() ![]()
Sziasztok
Valaki tudja véletlenül, hogy Horvátországba ki lehet menni csak simán személyivel? Mohács irányába kellene ki mennem. Szép napot!
A "Gafliért" nem tiltakozott, ellenben vicsys nehogy kimoderáljon Téged a "vicsisért".
![]()
Ugyan már azzal nem lehet problémája, viszont ha azt írod hogy visícs, akkor biztos, el fog menni az internetszolgáltatódhoz, és megkéri, hogy tiltsa az elérést a hobbira,
vagy elmegy a BIX -be és kihúz téged. ![]()
Te Djumetáj, há azé kérdezem mert nem tudom.
![]()
Ne offoljatok, mert a Frankey-féle halálrúgás mindjárt utolér, ha ideér a magyar Chuck Norris
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |