Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1355 / 3614
(#) Szebence válasza Stadi hozzászólására (») Szept 12, 2010 /

Teljes mértékben igazad van, bele sem gondoltam, csak írtam
(#) zoly15 hozzászólása Szept 12, 2010 /

Szép estét mindenkinek! Szükségem lenne egy kis segítségre! Van valami burkoló anyag, aminek a nevét nem tudom. Falakra használják, többféle mintával. (Kő, tégla stb) kb 3mm vastag. Valami műanyag tapéta szerű. Valaki meg tudná mondani hogy ennek mi a neve? Előre is köszönöm!
(#) szamóca válasza zoly15 hozzászólására (») Szept 12, 2010 /

Erre gondolsz? Vagy a habosított tapétára?
(#) zoly15 válasza szamóca hozzászólására (») Szept 12, 2010 /

Köszönöm! Igen, valami hasonlóra gondoltam!
(#) _ampervadasz_ válasza Ricsi89 hozzászólására (») Szept 12, 2010 /

Idézet:
„De jó tudni, hogy manapság már a pedálokat is műanyagból gyártják.”

Erre, csak azt tudom, mondani, hogy a kocsiban lévő műanyag motor is műanyagból van.

Látnád itt a cégnél egyes típusú $kodak motorokat, olyan mint egy kisebb WC -tartály, egyik oldal lóg ki valami főtengelyre emlékeztető, még fémből készülő erőátviteli elem, és talán még a duggatyúk is fémből készülnek, de a motor egy igen jelentős része műanyagból van.
Lehet, hogy egy újfajta motort találtak fel, és a dugattyút, lehet elektromágnes rángatja.
(#) _ampervadasz_ válasza mineral hozzászólására (») Szept 12, 2010 /

Húú! Meg kell hagyni nem semmi egy jelenet, ahogy kihúzzák a kulcslyukon.

Szerk.: találtam egy Műholdas irányítás alatt álló lovat. Ez viszont tuti, hogy nem kínai. Még talán a kocsmánál is megáll ha kell.
(#) zolika60 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 12, 2010 /

Vagy harminc évvel ezelőtt egy kollégám azt mondta: "Egy jó motorhoz jó anyag kell a hengerfalba, a dugattyúba, a főtengelybe és a hengerfejbe. A többi lehet akár viaszos vászonból is." Úgy látszik igaza lett.
(#) _ampervadasz_ válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 12, 2010 /

Szerintem ebben is elsők leszünk majd: A legelső, csak műanyag alapú autó, semmi fém. Felfújható, és komplett foltkészletet hozzá kapni, de ragasztót, már külön kell megvenni.
Könnyű gyors átalakítás kettő személyesről, négy illetve hat személyesre, egyszerűen, csak össze kell ragasztani pálmafatex ragasztóval, és kész is.
Majd Kína rendelni fog belőle 20 ezer darabot, az tuti.
(#) zolika60 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 12, 2010 /

20 ezret mire elég az ott? Az olyan mintha itt 200-at rendelnénk.
(#) _ampervadasz_ válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 12, 2010 /

Semmire, és szándákosan fenntartjuk az alacsony limitációt, hogy minél drágábban lehessen kidobni hozzájuk. Aztán idővel lehet többet is gyártani. Gazdasági válság végét jelentené.
Most viszont mennem kell, holnap dolgozni is kell.
Jóéjt mindenkinek. Forrasztópákákat a paplan fölé.
(#) Ricsi89 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 12, 2010 /

Ha már 1 darabot is eladsz nekik, akkor majd kezdik gyártani a koppintásukat, picit másabb, picit más név, de sokkal olcsóbb lesz és sokkal többet adnak el belőle.
(#) _ampervadasz_ válasza Ricsi89 hozzászólására (») Szept 12, 2010 /

Erre is van megoldás, be kel jegyeztetni.
(#) Ricsi89 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 12, 2010 /

Mit? A másolatot? ma már kínában mindent másolnak, iphone-t, majdnem az összes telefont, autókat, stb... :yes:
(#) tiggersoft válasza Ricsi89 hozzászólására (») Szept 12, 2010 /

Lassan már inkább az a hamisitvány amit nem kinában csinálnak...
(#) nagy hoho válasza zoly15 hozzászólására (») Szept 12, 2010 /

Delap amit keresel.
(#) nagy hoho hozzászólása Szept 12, 2010 /

Ma ezzel a hajóval jártam a Tisza-tavat.

c 129.jpg

(#) _ampervadasz_ hozzászólása Szept 13, 2010 /

Sziasztok. Hétfő 13. -a nem egyenlő péntek 13 -al véletlenül?

Csak azért, mert ma sikerült elhagynom a cég területén, a pénztárcámat, amiben volt maximum 10-11 kártya.
Személyi igazolvány háromezer, taj kártya ezeröt (ha jól tudom), Vezetői vizsga lap kétezeröt, és ha jól tudom akkor az audis belépőkártya még 20 euró.

Szerencse a dologban az, hogy volt a pénztárcában 35000 forint, amit ma reggel még otthon kiraktam az asztalra, így az megvan szerencsére.

Így a forrasztópáka megvétele odébb tolódik.

Ráadásul mindez meg sem történhetett volna, ha értesít cég, hogy átraktak folyamtosba, mert így ma fölöslegesen mentem be, és ráadásul, a pénztárca sem hagyódott el volna.

Valahogy így indult a napom, és ma nem tervezek semmit csinálni, mert valahogy úgy érzem, hogy a balszerencse-sorozat nem akar abba maradni.
(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Szept 13, 2010 /

Ebben reménykedem jómagam is. Azért a biztonság kedvéért interneten keresztül letiltottam a kártyám, és online fizettem be a csekkeket is.

Ha 3 műszakos találta meg akkor legkésőbb 3 órára, ha folyamatos műszakos találta meg, akkor este 7 -re meglesz, ha nem, akkor nem lesz meg többé, vagy emberünk postán adja fel.

Nem tudok mást tenni, csak reménykedek.
(#) szamóca válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Szept 13, 2010 /

Ha egy mai szemmel nézve "rendes ember" találja meg, kiveszi a lét belőle, és elhelyezi valami olyan helyen ahol kapus, B.őr megtalálhatja. Rosszabb esetben kuka, vagy eladja az okmányokat, mert arra is van kereslet manapság. Főként hitelfelvételhez, meg egyéb ilyen dolgokhoz kellenek a fekete iparnak a személyi okmányok. Ha nem akar még nagyobb bajt, jobban teszi ha a rendőrségen bejelenti az elhagyás tényét. :yes:
(#) _ampervadasz_ válasza szamóca hozzászólására (») Szept 13, 2010 /

Nem kell közvetlen a rendőrséghez fordulni, új személyi igazolvány kiadásakor a jegyzőkönyv készül az eltűnés tényéről. Attól a pillanattól kezdve, már "nem használható fel".

Köbzoli.: Személyi igazolványra mindig szükség van, mert a rendőr bármikor megállíthat igazoltatni, a tehergépkezelő kis könyv is kell, mert nélküle nem kezelhetsz darut, a belépő kártya a be/ki lépéshez kell, kétlem, hogy pénztárca nélkül ennyi kártya hordozása megoldást jelentene.
Mondjuk nem lenne rossz, ha egy kártyában maximalizálnák az összes "funkciót", mert így egy tokban elférne, és....
(#) Action2K válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 13, 2010 /

Minek az a sok, vagy akár egy kártya is? Feltalálták már a biometrikus azonosítást is. Nincs mit elhagynod. Max a fejedet.
(#) Gafly válasza Action2K hozzászólására (») Szept 13, 2010 /

Idézet:
„Max a fejedet.”

Az melyik film is volt amikor az iris scanneres biztonsági rendszeren úgy jutottak át hogy levágták és vitték magukkal a jogosult fejét?
(#) szamóca válasza Action2K hozzászólására (») Szept 13, 2010 /

Ezzel a biobizgentyűs transzplantal kapcsolatosan vannak bizonyos aggályaim. :no:
(#) szamóca válasza Gafly hozzászólására (») Szept 13, 2010 /

Mindig bajban vagyok ha a nick-edre nézek. Gafli vagy Gafláj, esetleg dzsefláj? Csak hogy nehogy vicsisként végezd.
(#) zoz11 hozzászólása Szept 13, 2010 /

Sziasztok
Valaki tudja véletlenül, hogy Horvátországba ki lehet menni csak simán személyivel? Mohács irányába kellene ki mennem.

Szép napot!
(#) DuMatyi válasza szamóca hozzászólására (») Szept 13, 2010 /

A "Gafliért" nem tiltakozott, ellenben vicsys nehogy kimoderáljon Téged a "vicsisért".
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Szept 13, 2010 /

Ugyan már azzal nem lehet problémája, viszont ha azt írod hogy visícs, akkor biztos, el fog menni az internetszolgáltatódhoz, és megkéri, hogy tiltsa az elérést a hobbira,
vagy elmegy a BIX -be és kihúz téged.
(#) szamóca válasza DuMatyi hozzászólására (») Szept 13, 2010 /

Te Djumetáj, há azé kérdezem mert nem tudom.
(#) Müszi válasza szamóca hozzászólására (») Szept 13, 2010 /

Ne offoljatok, mert a Frankey-féle halálrúgás mindjárt utolér, ha ideér a magyar Chuck Norris
(#) zolee1209 válasza DuMatyi hozzászólására (») Szept 13, 2010 /

Ne is figyelj sztróberi moderátorra...
Következő: »»   1355 / 3614
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem