Fórum témák
» Több friss téma |
Hq-ban tartanak pár száz félét, csak vigyél mintát.
Bővebben: Link
Köszi.
Szinte mindet megnéztem az online katalógusban -akkor még tudtam a pontos méreteket- , de egyik sem volt jó :S
Sziasztok..
Talán tudnátok nekem segíteni..Vagyis..Reménykedem benne Olyan ledes órát szeretnék csinálni(pontos nevét nem tudom), ami egy plexi lapra vetíti ki a számokat meg tulajdonképpen mindent.. Szóval, az lenne a kérdésem, hogy aki csinált már ilyet, vagy tudja miről van szó, segítsen léégyszii, hogy mégis milyen motor kell bele, és hol tudok olyat venni/rendelni Ha valakinek valami infója, vagy tulajdonképpen bármi okossága van ezzel kpcsolatban, küldjetek egy üzit, bármilyen tanácsot, segítséget örömmel fogadok..sőt nem is ártana Előre is köszönöm
Keress rá, van itt témája: propeller clock
Hali! Olyan potméterre lenne szükségem, amivel két eltérő paramétert tudok állítani. A mellékelt képen a két középső potméter ilyen. Nem tudjátok, hogy hol lehet ilyet kapni? Vagy mi ennek a közismert elnevezése? Koaxiális elrendezés vélek felfedezni, így nem nagyon találtam.
Köszi a választ!! Üdv: Penge
Itt van néhány, válogass !Bővebben: Link
Szia!
Én is kerestem ilyet. A régi budai Skálával szenbeni kis elektronikai boltban sikerűlt megtalálnom. Mikroelektron a neve. Itt egy link...Bővebben: Link
Sziasztok!
Hol lehet ilyen féligáteresztő tükröt venni / csináltatni? Milyen árban lenne egy A4-es méretű? http://diymagicmirror.com/ Más: Volt egy régebbi kérdésem, amire nem jött megfelelő válasz, azóta is jönnek az értesítések, hogy lezáratlan. Hogyan tudom lezárni? Üdv, István
Hogy hol lehet venni, azt nem tudom, de készíteni egy akár P1-es laptopból is lehetne.
Köszi, ez legalább nagyságrendileg tájékoztat!
István
Azt gondoltam neked az a szerkentyű kell ami a videón van. Nemgondoltam, hogy csak az első tükörlap. Abban ugyanis kevés az elektronika. :yes:
Vörös/fehér SMD LED-et keresek,tud valaki beszerzési forrást?
Üdv!
Tud valaki, olyan magyarországi boltot, ahol a következő termékek egyike kapható? http://www.maxbotix.com/BUY_NOW.html#LV-EZ
Hali!
Hol tudok olcsón 5S045T venni?
Hali!
Esetleg a Conrad-nál nézz szét.
Köszi, ezt a boltot nem ismertem, van itt minden jó, bár ez ami kellene nincs. Egész napos Google-özés után sem találtam magyar forgalmazót, így marad a drágább külföldi rendelés.
UC3906-os ic-t hol lehet kapni? Mert szeretném megépíteni a Vicsys féle akkumulátor töltő kapcsolást, és google-val nem találtam semmi használható infót róla hogy hol lehetne beszerezni! Előre is köszönöm a segítséget!
Ilyet üzletben nem kapsz ezt már sok -sok éve nem gyártja senki csak is használt piacon tudsz venni , de miért nem jó neked a GU81M
Sziasztok!
Szereztem egy lenco lemezlejátszót, de sajnos a kitakarítása közben sikerült eltörni a hangszedő tűt. Esetleg nem tudjátok hol lehetne kapni, vagy parlagon van-e valakinek? Elég fontos lenne. A tű típusa lenco m55, az olvasófej működik csak hangszedőre lenne szükségem. Előre is köszönöm a segítséget!
Nekem az is jó!
De hol találok?
Üdv!
Egy SSC-32 microcontroller szeretnék vásárolni, amit országon bellűl nem találtam. Egy német boltban van ilyesmi, de ott microcontrollernek egy Atmel ATMEGA16-20PU IC van feltüntetve, még az eredeti oldalon Atmel ATMEGA168-20PU van. Ez vajon félregépelés a német oldalon, vagy valóban más? Rákeresve mind a két IC létezik... Láttam itt az oldalon, hogy páran használják ezt a kontrollert. Ők honnét szerezték be? Esetleg más tudja honnét lehet megvenni olcsóbb posta költséggel az egyébként sem olcsó kütyüt? Köszönöm!
Ez a servo controller egy áramkör. Az abban lévő ATMEGA processzorban meg a szervó vezérlő szoftver fut. Ez nem cél IC.
Persze, azt tudom, hogy egy program fut benne, viszont a két oldalon más-más IC-t írnak. Ebből arra következtetek, hogy van a kontrollerből két verzió is létezik, egy újabb és egy régebbi. Lehet, hogy a program ugyanaz bennük, de lehet az újabban a programon is fejlesztettek.
A PC-vel vezérelhető jármú leírása, amit építeni szeretnék, az ATMEGA168-at írja, de itt a német shop-ban ATMEGA16-ot ír az adatlap.
Ultrahangos mosómban ma megadta magát ez az eszköz..FR107.! Valami speckó dióda típus. Keresnék újat, vagy akár használtat is.! Esetleg ha valaki tudná hogy mi ez, ill. helyetesithető-e valamivel. Köszi.
455kHz-es demodulátor szűrőt keresek,tud-e valaki beszerzési forrást? Conrad kilőve.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |