Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   120 / 440
(#) qvasz2 válasza szucsip hozzászólására (») Szept 13, 2010 /

Hq-ban tartanak pár száz félét, csak vigyél mintát.
Bővebben: Link
(#) szucsip válasza qvasz2 hozzászólására (») Szept 13, 2010 /

Köszi.

Szinte mindet megnéztem az online katalógusban -akkor még tudtam a pontos méreteket- , de egyik sem volt jó :S
(#) adry hozzászólása Szept 13, 2010 /

Sziasztok..
Talán tudnátok nekem segíteni..Vagyis..Reménykedem benne
Olyan ledes órát szeretnék csinálni(pontos nevét nem tudom), ami egy plexi lapra vetíti ki a számokat meg tulajdonképpen mindent.. Szóval, az lenne a kérdésem, hogy aki csinált már ilyet, vagy tudja miről van szó, segítsen léégyszii, hogy mégis milyen motor kell bele, és hol tudok olyat venni/rendelni
Ha valakinek valami infója, vagy tulajdonképpen bármi okossága van ezzel kpcsolatban, küldjetek egy üzit, bármilyen tanácsot, segítséget örömmel fogadok..sőt nem is ártana
Előre is köszönöm
(#) qvasz2 válasza adry hozzászólására (») Szept 14, 2010 /

Keress rá, van itt témája: propeller clock
(#) Penge88 hozzászólása Szept 14, 2010 /

Hali! Olyan potméterre lenne szükségem, amivel két eltérő paramétert tudok állítani. A mellékelt képen a két középső potméter ilyen. Nem tudjátok, hogy hol lehet ilyet kapni? Vagy mi ennek a közismert elnevezése? Koaxiális elrendezés vélek felfedezni, így nem nagyon találtam.

Köszi a választ!! Üdv: Penge

mt2.jpg

(#) qvasz2 válasza Penge88 hozzászólására (») Szept 14, 2010 /

Itt van néhány, válogass !Bővebben: Link
(#) Kroul válasza martonlala hozzászólására (») Szept 14, 2010 /

Szia!

Én is kerestem ilyet. A régi budai Skálával szenbeni kis elektronikai boltban sikerűlt megtalálnom. Mikroelektron a neve. Itt egy link...Bővebben: Link
(#) adry válasza qvasz2 hozzászólására (») Szept 14, 2010 /

Köszönöm
(#) Uhum2004 hozzászólása Szept 16, 2010 /

Sziasztok!
Hol lehet ilyen féligáteresztő tükröt venni / csináltatni? Milyen árban lenne egy A4-es méretű?
http://diymagicmirror.com/

Más: Volt egy régebbi kérdésem, amire nem jött megfelelő válasz, azóta is jönnek az értesítések, hogy lezáratlan. Hogyan tudom lezárni?

Üdv, István
(#) zolika60 válasza Uhum2004 hozzászólására (») Szept 16, 2010 /

Hogy hol lehet venni, azt nem tudom, de készíteni egy akár P1-es laptopból is lehetne.
(#) Little válasza Uhum2004 hozzászólására (») Szept 16, 2010 / 1

Esetleg? Bővebben: Link
(#) Uhum2004 válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 16, 2010 /

Féligáteresztő tükröt laptopból?
(#) Uhum2004 válasza Little hozzászólására (») Szept 16, 2010 /

Köszi, ez legalább nagyságrendileg tájékoztat!
István
(#) zolika60 válasza Uhum2004 hozzászólására (») Szept 16, 2010 /

Azt gondoltam neked az a szerkentyű kell ami a videón van. Nemgondoltam, hogy csak az első tükörlap. Abban ugyanis kevés az elektronika. :yes:
(#) promise hozzászólása Szept 18, 2010 /

Vörös/fehér SMD LED-et keresek,tud valaki beszerzési forrást?
(#) Blintux hozzászólása Szept 18, 2010 /

Üdv!

Tud valaki, olyan magyarországi boltot, ahol a következő termékek egyike kapható?

http://www.maxbotix.com/BUY_NOW.html#LV-EZ
(#) nikolatesla hozzászólása Szept 18, 2010 /

Hali!
Hol tudok olcsón 5S045T venni?
(#) nikolatesla válasza Blintux hozzászólására (») Szept 18, 2010 /

Hali!
Esetleg a Conrad-nál nézz szét.
(#) Blintux válasza nikolatesla hozzászólására (») Szept 18, 2010 /

Köszi, ezt a boltot nem ismertem, van itt minden jó, bár ez ami kellene nincs. Egész napos Google-özés után sem találtam magyar forgalmazót, így marad a drágább külföldi rendelés.
(#) rockersrac hozzászólása Szept 18, 2010 /

UC3906-os ic-t hol lehet kapni? Mert szeretném megépíteni a Vicsys féle akkumulátor töltő kapcsolást, és google-val nem találtam semmi használható infót róla hogy hol lehetne beszerezni! Előre is köszönöm a segítséget!
(#) CIROKL válasza nikolatesla hozzászólására (») Szept 18, 2010 /

Ilyet üzletben nem kapsz ezt már sok -sok éve nem gyártja senki csak is használt piacon tudsz venni , de miért nem jó neked a GU81M
(#) Codman hozzászólása Szept 18, 2010 /

Sziasztok!
Szereztem egy lenco lemezlejátszót, de sajnos a kitakarítása közben sikerült eltörni a hangszedő tűt. Esetleg nem tudjátok hol lehetne kapni, vagy parlagon van-e valakinek? Elég fontos lenne. A tű típusa lenco m55, az olvasófej működik csak hangszedőre lenne szükségem. Előre is köszönöm a segítséget!
(#) nikolatesla válasza CIROKL hozzászólására (») Szept 18, 2010 /

Nekem az is jó!
De hol találok?
(#) Blintux hozzászólása Szept 19, 2010 /

Üdv!

Egy SSC-32 microcontroller szeretnék vásárolni, amit országon bellűl nem találtam.
Egy német boltban van ilyesmi, de ott microcontrollernek egy Atmel ATMEGA16-20PU IC van feltüntetve, még az eredeti oldalon Atmel ATMEGA168-20PU van. Ez vajon félregépelés a német oldalon, vagy valóban más? Rákeresve mind a két IC létezik...
Láttam itt az oldalon, hogy páran használják ezt a kontrollert. Ők honnét szerezték be? Esetleg más tudja honnét lehet megvenni olcsóbb posta költséggel az egyébként sem olcsó kütyüt?

Köszönöm!
(#) Topi válasza Blintux hozzászólására (») Szept 19, 2010 /

Ez a servo controller egy áramkör. Az abban lévő ATMEGA processzorban meg a szervó vezérlő szoftver fut. Ez nem cél IC.
(#) Blintux válasza Topi hozzászólására (») Szept 19, 2010 /

Persze, azt tudom, hogy egy program fut benne, viszont a két oldalon más-más IC-t írnak. Ebből arra következtetek, hogy van a kontrollerből két verzió is létezik, egy újabb és egy régebbi. Lehet, hogy a program ugyanaz bennük, de lehet az újabban a programon is fejlesztettek.
A PC-vel vezérelhető jármú leírása, amit építeni szeretnék, az ATMEGA168-at írja, de itt a német shop-ban ATMEGA16-ot ír az adatlap.
(#) barzoj hozzászólása Szept 20, 2010 /

Ultrahangos mosómban ma megadta magát ez az eszköz..FR107.! Valami speckó dióda típus. Keresnék újat, vagy akár használtat is.! Esetleg ha valaki tudná hogy mi ez, ill. helyetesithető-e valamivel. Köszi.
(#) yello válasza barzoj hozzászólására (») Szept 20, 2010 /

Hali!
Nem kell aggódni, itten kapható a dióda, és hihetetlen összegekbe kerül
Üdv Gábor!
(#) promise hozzászólása Szept 22, 2010 /

455kHz-es demodulátor szűrőt keresek,tud-e valaki beszerzési forrást? Conrad kilőve.
(#) kadarist válasza promise hozzászólására (») Szept 22, 2010 /

Következő: »»   120 / 440
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem