Fórum témák
» Több friss téma |
Mielőtt kérdezel, a következő két dolgot ellenőrizd!
I. A helyes tápfeszültségek megléte.
II. A kimeneten van-e egyenfeszültség.
Élesztés.
24VDC-vel ~5-10W a táptól függ...
Én 80VA-es toroidot adok neki, amiről vígan le fog adni 2*10W-ot. Ez egy A-osztályú. ![]()
1-1,2A nyugalmi lesz. A hűtés nem probléma, elég lesz bőven. Két oldal lesz ráakasztva a trafóra, így 40-40VA jut egy-egy oldalra. Elvileg 10-et lead, tehát max 30W-ot tud eldisszipálni. Két 600Ft(már 800Ft)-os incompos borda lesz összekapcsolva szabadon(free air) a hűtése.
Hi
maTaKee: Inenen lenne amúgy a kapcsi. http://zsoti.myip.hu/?Elektronika:V%26eacute%3Bgfokozatok:FT-1_alfa Konzol tervezte át a redcircuit kapcsolását, és egy kicsit Fureszkék is alakítgattak rajta Lamalasal a DIY audió fórumon. Üdv
Sziasztok!
Kéne egy kis segitség!!Van 7db tda....tipusu ic-m kéne hozzályuk erösitö rajz, bármien csak az ic tda legyen a kapcsolásban!!ÉS 20watt körüli legyen+12voltrol menyen(egyszerüek) ![]() ![]()
De mien TDA????
20W-ra a tda 2030-as jó (amúgy olvasgass a forumban van vagy 200kapcs tda-ról!!!)
Nem tom milyen IC-id vannak. ha ilyen akkor sok sikert hozzá.
Sziasztok
Köszi a sok segitséget, tippeket, nomeg rendesen körülnéztem itt a forumokon is, sokat tanultam. Egy kérdésem lenne még, szerintetek hol vegyem meg az egységcsomagot Pesten (Quad 405)??? Az urbán féle csomag milyen? Esetleg más ajánlat? Jó lenne, ha legalább a végtranyók válogatottak lennének, nincs sok kedvem azzal külön xarakodni. Köszi előre is
Nincs valakinek felesleges +-12V-os toroid vagy sima trafója de inkább toroid kéne, ja és legalább 400W. (230V 2-3A) cserébe adnék valami jo dolgot.
![]()
Micsoda kérdés.... Természetesen egy VF3-as 5.1-es mozierősítőt akar
![]() ![]()
Sziasztok! Havertól szereztem egy erősítőt! Namost ez egy stk végfokkal dolgozik...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Köszi a linket de..... ez nem stk0040 hanem stk040
![]()
ez az ötlet nekem is kipattant a fejemből
![]() ![]() ![]() ![]()
A meg muködö stk-val gy szubot muködtess es epits bele ket ugyanolyan uj erölködöt, amivel a sztereo hangfalakat tudod meghajtani, vagy akar negy csatit is tehetsz bele....
egy szubszurö az stk-nak es kesz a hazimozi erösitö
sziasztok tudna nekem valaki segítení?
Építettem erősítőt +- 35v-osat és beszeretném kötni autóba , nemtudna adni valaki egy kapcsolásí rajzot ehez .kb 3-6A -erre volna szükségem. előre is köszi. ![]()
dc-dc konverter neked akkor, van pár téma erre, kereső
![]()
Építettem egy invertert, ahoz kéne mert nekem csak egy 30W-os próba trafom van ami +-12V. Ha tudnál nekem szerválni egy jópofa toroid trafót, adnék érte két db STK4048V IC-t. Nézd meg!
remek! Kitaláltad a gondolatomat!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Szia djloui.
Aszem mi jo komák leszünk!Énis mindig épitek erősítőket máramikor van pénzem,király dolog erősítőt épiteni!!!!Álandoan agyalok a jobnál jobb konstrukcioknál,vagy paneleket tervezek. Már 5éves koromtol érdekel a dolog.Énis tranyo,fet,cső párti vagyok.Most ép egy QUAD-405-öt épitek, már felcsavartam hozzá a trafot.A vállalkozásra még visszatérhetünk, hogy kiéljük magunkat.Bármiben tudok szivesen segitek.Egyszer beszélgetnünk kéne egy jót.Jó épitgetést!Itt a címem :pgaudio@freemail.hu
Sziasztok! Van nekem 2 Videoton erősitőm! Egy Ea-6383-S és egy EA-7386-S!! Az utobibba kellene nekem tápegység! Azt szeretném megtudni h az EA6383S-nek a trafoja jo lenne e hozzá?? Mindkettönek 160Wattos tápja van! Előre is köszi!
Szia!
A 6383-as trafója elvileg jó a 7386-ba, kb. ugyanolyan paraméterei vannak. A probléma szerintem azzal lesz, hogy a 7386-ost toroid trafóval szerelték, a 6383-ast pedig jókora lemezmagossal. Ezért - ha jól emlékszem - nem fog beleférni a dobozába ![]() Az erősítőnek (EA7386S) amúgy +-30V kell, továbbá +-15V az előerősítő résznek. A 6383-nak pedig +25V kell az előerősítő részhez (meg mindkettőnek kell 3,1V váltó a kijelző fűtéséhez). Sajna most hirtelen csak a 6383-as rajzát találtam meg, azt csatolom. Talán valakinek megvan a 7386 rajza is (nekem csak papíron van valahol). |
Bejelentkezés
Hirdetés |