Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok
Ha valakit érdekel, megnézheti a harmonikám bal kéz midizését.Bővebben: Itt
Tök jó!
Viszont a link az ez! Bővebben: Link Kíváncsi lennék a kapcsolási-rajzra, illetve a forráskódra is, illetve a képek is egy kicsit kicsik, tehát nyugodtan felteheted ide is, nagyban, ha úgy gondolod, hogy megosztod velünk. Mégegyszer gratula!
Így szerettem volna, de valamiért nem sikerült, pedig már nem ez volt az első. Ha a programra gondolsz, az sajnos nincs meg. Itt a fórumon találtam meg Dmastert, ő írta a progit, én csak a terveket és az elektronikát csináltam. Megpróbálom feltenni ide a képeket. Sajnos ettől nagyobbak nincsenek.
A kapcsolás nem bonyolult. A PIC bemenetei ellenállásokon keresztül állandó magas szinten vannak. Ha egy hangot meg akarok szólaltatni, a hozzá tartozó kapcsoló testre zárja, ezzel alacsony logikai szintre kerül a bemenet. Az elektronika tartalmaz 3db szűrőkondit, a 78L05-öt, a 220ohmos ellenállásokat. A felhúzó ellenállások külön panelen helyezkednek el, mivel eredetileg hall érzékelőkhöz lett tervezve. Az ellenállások mellett, 10nF-os kondik vannak, amik a pergést hivatottak csökkenteni. A kapcsolók CO2 hegesztődrótból és gitárhúrból készültek. Amúgy egy az egyben be lehetne tenni, akár egy orgonapedálba is az elektronikát, az öt oktávos billentyűzet első oktávját hozza. Később felteszem ide a nyákrajzot is, persze program nélkül nem sokat ér.
Sziasztok elkészült a midi harmonikám, nem akármilyen. Később feltöltöm.
Bővebben: Link
Innen letölthető a készítés folyamata. Nem csak harmonikásoknak ajánlom.
Sziasztok
Csináltam videókat. A harmonika midizés menüben.Bővebben: Link
Hát így?
videók (Semmi baj vele. Neked mért nem megy? Persze nem biztos, hogy ezt akartad linkelni. Megkérem Köbükit tegye rendbe ha tudja. Biztos nem haragszik meg érte.)
Köszi. Nem értem, a pénteki hozzászólásomnál rendesen betette, most megint nem akar összejönni. De mindegy, így hogy megoldottátok, nem próbálkozom, köszi mégegyszer.
Szia!
Nem ilyet keresel véletlenül? http://hangszer-dj-studiotechnika.vatera.hu/billentyus_es_tartozekai/honner_vox_2p_1850112458.html Üdv.:Ty.T. |
Bejelentkezés
Hirdetés |