Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Jézusom ez az ember nem normális!
Most nekem is paprikás lett a hangulatom. Be kell szereznem pár Naga Jolokia magot. Ez a paprika borzalmasan erős lehet. Paprikák Nem csoda , hogy kiütötte az "öreg embert". Még nézni is rossz volt...
Akkor ezért ültetted gumikesztyűben? A képre emlékszem amikor feltetted.
Az a Naga volt és csipesszel ültettem. A leírásban volt, hogy használjon gumikesztyűt! A nagyok azt mondják, hogy a latex kesztyűt egy rövid idő után áteszi és csípni fog.
Képzelem mit művelhet a gyomorfallal, vagy a kijárat elhagyása után. Azt mondják, van, akinek kétszer csíp.
Idézet: Hmmmm! Ne is mondd! Már folyik a nyálam mint Pavlov kutyájának. :finom: „Képzelem mit művelhet a gyomorfallal...”
Csak hogy feldobjam a nap végét: Bővebben: Link
Ha eszel belőle, a gyomorsavad fog a hasüregedbe. Ha a latexet átmarja... Egybként nem szólt a csengő, nem folyhat a nyálad.
Tök jó, ahogy a hajából rázza a vizet kifeléje Time Warp
Ha feldobod, szívesen elkapnám. Agyon sem nyomna, falatka.
Az erős paprika ható anyaga a kapszaicin. Olvas utána egy kicsit és megfogsz lepődni, hogy nem ,hogy a gyomrot nem bántja de egy kiváló hatóanyag számos betegségre.
Ha küldök egy válasz borítékot adnál nekem egy darab magot vagy lehet ilyet rendelni? Árulnak ilyet valahol?
Majdnem megfulladtam a röhögéstől: Quagmire nem tud miről beszélni
Egyébként durva, hogy ilyen szóvivő-féleségek, meg (elvileg) "iskolázott" emberek nem tudnak beszélni pl kamera előtt, de ha egy "paraszttól" megkérdezik, hogy milyen volt az idei termés, akkor az nem nyekeg össze-vissza, nem akar választékosan beszélni, elmondja egyszerűen úgy, hogy mindenki értse - máshogy nem is tudná, de ez egyáltalán nem baj…
(Valószínűleg a belvárosban nem közlekedne így senki, mert a fa(×)kabátok egyből lemeszelnék)
Ismerem a videót, és volt már részem hasonlóban - akkor is kiszaladtam volna a "mellékesbe", ha tudtam volna Ugyanis ha a haverbarát megmutatja az új autóját, nem arra készül az ember, hogy fényes nappal nekiáll minden nagyobb kereszteződésben forgatni… A hátsó kerekesnek ez az átka - én se bírnám ki, hogy néha ne úgy kanyarodjak ki valahova, és csak szétcseszném az egészet
Sziasztok
Tudom, hogy nem számtech fórum, de már széttúrtam a netet és nem találtam értelmes megoldást. Tehát, a webhelyemen szeretnék forráskódokat is megjeleníteni, de ha sima szövegként írom be, akkor a space-ek és tabok eltűnnek. (pedig fontos lenne a struktúráltság miatt). Mivel PHP-t nem tudok futtatni a szolgáltató miatt, valami html vagy javascript megoldás kellene. Valami olyasmire gondoltam mint itt a HE-n is működik, code beszúrásakor. Előre is köszi a segítséget!
Szerintem itt sem fogok fürödni... Bővebben: Link
Elvből, vagy mert minden gazdag *** oda megy?
HTML-en belül {pre} ... {/pre}; {} == kisebb nagyobb
ha külön teszted fel, akkor... http://members.upc.hu/boros.erzsebet2/szamolo/_js/szamolo.js ... akkor a karakterkészlettel lehet probléma. Vagy wiki motorral megírod és lemented. http://wiki.ham.hu/index.php/Fourier_transzform%C3%A1ci%C3%B3#FFT_m...3.A1sa
Közben találtam egy nagyon kis édeset, ami belekattintáskor még ki is jelöli a szövget:
Zolinak válaszolva a már nem létező hozzászólására:
Én már megkezdtem a csövesben, de nem értékelték Jó, félrevezető volt, ezt elismerem, és nagyon alá adtam a lovat a népnek, sajnálom Viszont ha valamiről részletes infót akarok, a saját adatlapja az első, amiből másodpercek alatt kiderül, hogy miről beszéltem… Szerintem megint félre vonulok egy jó hétig :peace:
Végre már!
Hirtelen megijedtem, hogy befagyott az off.
Pont, mikor mennék aludni...
Azért köszönjük!
Na azért tudnánk ugratni!
De megígérjük nem tesszük! :law: (Jaj, most olvasom mit írt Köbüki)
Bocsi, de te közben bevetted a lefekvés előtti fogalmazásgátlód?
De látom közben észrevetted, és javítottad. Pedig azt hittem, hogy küldés előtt illik átnézni, nem kapkodni, stb. Na én megyek pihenni. Jó éjt!
Tényleg jó ez az Ipad, vagy miafene. Csak én azért nem szeretem ezeket, mert szerintem már elértük, hogy három ujjam, és csuklóm kicsiny mozgatásával, mindent meg tudok csinálni az egérrel a gépen. És most kitalálják, hogy mozgassam újra a karomat? Emelgessem? Forgassam az ipodot mint egy kormányt, tartsam? Elfárad a vállam... Na ne!
Erről meg ne is beszéljünk! Semmi jövője a 30 fölöttieknél: Bővebben: Link
Speciel az építés most nekem jobban bejön, úgyhogy megyek, "építem a csatornámat"
Megnyílt az off, erre senki sem offol. Amíg le volt zárva, addig meg ment mindenhol.
Nem is tudom... Vajon Topi megdicsérne, ha még egy kis kódot beraknék...? (Elnézést kérek minden érintettől, utólag is!) :pirul:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |