Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Számítógép hiba, de mi a probléma?
Lapozás: OK   104 / 1154
(#) Norby14 válasza belfi2 hozzászólására (») Szept 24, 2010 /

A CPU egyébként továbbra is melegszik, még így alapjáraton is rendesen meleg a hűtőborda. Mindegy viszem le gépes boltba mert nekem nincs itthon bele való processzorom, a segítséget azért nagyon köszönöm!
(#) djrobeszisz12 hozzászólása Szept 24, 2010 /

hello mind nek lene 1 kerdesem vetem 1 szamito gepet es akartam a procira csatlakoztatni 1 kulert-hutot es mikor ra dugtam az alap lap ra hogy menyen mar azota nem adja ki a kepet nem sipol ramok ok video kartya ok proci ok mi lehet a baj?? irjatok ha tutok valamit dj_roby12@yahoo.com koszike elore is
(#) belfi2 válasza djrobeszisz12 hozzászólására (») Szept 24, 2010 /

Hali! Magyarul??
(#) didyman válasza Kovidivi hozzászólására (») Szept 24, 2010 /

Kb. 700M-ra nem szabad Vista-t rakni. W7-et sem nagyon.
SP3 van azon a gépen, ugye? Mert anélkül WPA2-höz nem tud a natív kliens csatlakozni, bármi mást azalatt meg el kell felejteni, WEP-et pláne, mert percek alatt törhető. 2-3 csík az bőven szinkronoz még 54Mb-re is, de XP ki is írja, hogy éppen mire megy a szinkron, annak a fele-10% lesz effektíve használható maxium, így 10 megás netre ha szinkronoz 22Mb-re, akkor az megfelelő lesz, de egy speedtest.net megmondja jól.
(#) didyman válasza belfi2 hozzászólására (») Szept 24, 2010 /

Tönkrement az alaplapja.
(#) Norberto válasza belfi2 hozzászólására (») Szept 25, 2010 /

Szia!

Sajnos nem jött be ez a dolog.

Időközben, fáradságos turkálással utánajártam a Registry-ben, és kiderült, hogy egy LHUHE nevű bejegyzéshez van köze. Amit viszont nem lehet törölni, mert a csatolt kép fogad. Csökkentett módban sem lehet törölni. Nincs tippem, hogyan diszkvalifikálható a rendszerből ez a cucc.

lhuhe.gif

(#) Norberto válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Szept 25, 2010 /

Köszi!

A teljes hozzáférés megadása úgy néz ki, megoldja a gondot most!

Álmomban nem hittem volna, hogy csak ennyi lesz a megoldás.
(#) belfi2 válasza Norberto hozzászólására (») Szept 25, 2010 /

Minden jó ha a vége jó!
(#) belfi2 válasza didyman hozzászólására (») Szept 25, 2010 /

(#) belfi2 válasza hinar83 hozzászólására (») Szept 25, 2010 /

Szerintem minden megtudtál a többiek hozzászólásaiból. Én csak csatlakozni tudok hozzájuk.
(#) didyman válasza Norberto hozzászólására (») Szept 25, 2010 /

Akartam írni, hogy ettől van. A regedit kissé egyedien kezeli a jogosultságokat, illetve azok hiányát, a törléskor a létrehozásra panaszkodik, ha nincsen joga hozzá, no meg egyes helyeken alkulcsokra nem akar engedélyt adni annak ellenére, hogy bepipálod az opciót. Ha valami markosabb dolog akad kézre, akkor ezért érdemes lehet valami ingyenes registry-szerkesztőt bevetni, és nem a beépítettel szenvedni, illetve bizonyos esetekben a regedit-et system felhasználóként futtatva. Annak van joga elméletben mindenhez (a rendszergazdának nem, bár lehet adni engedélyt, mégis néhány esetben nem véletlenül nincs neki, ekkor egyszerűbb a system fiók, mint adni, aztán ki tudja pontosan hova-mit megvonni).
Gratulálok az eredményhez, hogy sikerült ráakadni végül?
(#) Zotya27 hozzászólása Szept 25, 2010 /

Hello!
Van 1 Asrock P4i45GV alaplapom integrált hang- és videókártyával. Kb. 1 hónapja lett a gép telepítve, a probléma: a hang- és a kép szaggat, mondhatni "berreg", amikor egy vagy több program betölt különösen a gép elindulása utáni néhány percben. Olykor pedig csak úgy rájön fél-1 percig kb. Valaki tud valami megoldást? Előre is köszönöm.
[b]
(#) mizsei.robi válasza Zotya27 hozzászólására (») Szept 25, 2010 /

Hello!
Milyen processzor van benne és mennyi memória?
(#) Zotya27 válasza mizsei.robi hozzászólására (») Szept 25, 2010 /

Hello!
Egy Intel Celeron 2GHz proci van a gépben, ill. DDR1-es RAM-ból van egy 512MB és egy 256MB. Amúgy egy használt alaplapról van szó. A régi ugyanilyen adottságú gépemből (kivétel volt a hang- és videokártya nem integrált volt, alaplap elszállt) lett áttéve, ott nem volt gond vele. Ha kérdés van még, nyugodtan! Köszi.
(#) belfi2 válasza Zotya27 hozzászólására (») Szept 25, 2010 /

Üdv! Illesztő programok, kódekek rendben?
(#) Zotya27 válasza belfi2 hozzászólására (») Szept 25, 2010 /

Hali!
Nem tudom, hogy mit kell tenni az illesztőprogramok esetében, a kodek pedig: Ace Mega Codecs Pack van fenn és AC3 filter. A korábban leírt alaplap típushoz tartozó hangkártya és videokártáyhoz tartozó programok telepítve vannak.

Az eszköz kezelőben van e valamilyen figyelmeztetés(Illesztő frissítése) valamelyik hardver működésével kapcsolatban.A Kódek területén meg oszlanak a vélemények .Az AC mega nekem soha nem jött össze így áttértem a Klite csomagra.az is az 5.9 full .A nagyobb nem viszi a KM playert teljes képernyős módban.
(#) Zotya27 válasza belfi2 hozzászólására (») Szept 25, 2010 /

Megnéztem, nincs figyelmeztetés. BS Playert használok, a teljes képernyős mód működik. Én a VGA driverre tippelek, hogy le kéne cserélnem, no de mire...hmm...
(#) marcall hozzászólása Szept 25, 2010 /

Üdv!
Nézd meg,hogy mi a helyzet az eszközökkel!
Start menü- Futtatás-ide írd be "dxdiag".
Itt lehet egy gyors hardver tesztet hangra és vga-ra!
Ill. ha baj van a szoftverekkel azt is kiírja!
(#) Zotya27 válasza marcall hozzászólására (») Szept 25, 2010 /

Hali újra!
Lefutattam a tesztet, sikeres volt mind, igaz a Zene és a Képernyő 3D tesztje... hát az bizony szaggatott, mit jelenthet ez?? :eek2:
(#) marcall válasza Zotya27 hozzászólására (») Szept 25, 2010 /

Én azt mondom VGA driver hiba vagy esetleg alaplap chipset nincs fent!
(#) Zotya27 válasza marcall hozzászólására (») Szept 25, 2010 /

...újra telepítem a VGA drivert, meglátom...

Félre értettél !Azt akartam mondani hogy a Mega Códek nekem nem működött össze akadt más programokkal. Hátha nálad is ez a helyzet ,egy próbát meg ér a csere.
(#) Tomi20 hozzászólása Szept 25, 2010 /

Sziasztok
Nem értem minek felrakni a gépre bármilyen kodek pakkot, én minden gépre letöltöm a VLC-t, ez lejátszik mindent, sose volt gondom vele (pl avi, mpg, mpeg, 3gp, mp4 stb) Régebben raktam fel én is kodek pakkokat, de sokszor volt gondom a fejjel lefelé nézettel, vagy nem volt hang.
(#) belfi2 válasza Tomi20 hozzászólására (») Szept 25, 2010 /

Szia! Pl.filmszerkesztéshez kell mert a win saját csomagja nem jó.Természetesen majdnem minden lejátszó proginak meg van a saját kódek csomagja amit a telepítéskor feltesz a gépre de léteznek oly kódólási eljárások ami nem szerepel a lejátszó program alap csomagjában.Ha jól emlékszem a fejjel lefelé való megfordulás épp az említett ACMege pack hibája volt amit a lejátszóban megjelenő zöld nyílra való kattintással lehetett orvosolni,de ez nem 100%
(#) Tomi20 válasza belfi2 hozzászólására (») Szept 25, 2010 /

Bocs, azt hittem általános felhasználásról van szó. (film nézés)
(#) zsa válasza Zotya27 hozzászólására (») Szept 25, 2010 /

Klitle codec pak szerintem tökéletes.
(#) belfi2 válasza Tomi20 hozzászólására (») Szept 25, 2010 /

A VLC ,KMPlayer .PowerDVD,Nero tökéletesen megfelel egy film nézéshez de ehhez jobb egy 20W-os asztali lejátszó mint egy Kb 300W-os PC. Mellesleg nem minden asztali lejátszóban van megfelelő kódek így filmet át kell konvertálni .De ez már egy másik történet.
(#) eSDi hozzászólása Szept 25, 2010 /

Részemről a codec felállás ennyi:
- Legújabb DivX
- AC3 Filter
- Matroska Splitter

Régebben az XP-hez még hozzá jött egy MP3 codec.
Ha tv-ről akartam felvenni akkor PICVideo MotionJpeg codec s a videószerkesztést a Sony Vegas-al csináltam.

Lejátszáshoz pedig Windows Media Player és PowerDVD

Ennél több tényleg nem kell. Csak összekavarják szegény windows-t a különféle pack-ok. főleg az XP-t.

Ez itt igencsak a reklám helye volt...
(#) didyman válasza Zotya27 hozzászólására (») Szept 26, 2010 /

Erőforrás-ütközés nincsen? Lemezre aktív a DMA mód?
Következő: »»   104 / 1154
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem