Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szép kis muzsika: Ben Harper - Amen Omen
Szép estét mindenkinek! Van egy "valamim" amiről fogalmam sincs hogy mi Ebben kérnék segítséget. Bővebben: Link Itt a 3. oldalon lévő "akármiről" szeretnék megtudni akármit, amiből kiderül hogy mi ez. A metszeten látni hogy ez csak valami fúvóka. Valaki tudna segíteni nekem ebben? Előre is köszönöm!
:yes: Az ám! (csak, hogy ne egy szakadt szmájli legyen)
Sziasztok!
1090 napja vagyok tagja a HE-nak. És eddig a Ki mit épített topicban még nem mutattam be semmit, ami két kezem munkáját dicsérné. Az elmúlt 5-6 évben ugyanis más projectbe toltam a pénzem , időm , verítékem. Beszéljenek helyettem a képek!
Nem lehet, hogy valami nyomásmérő alkatrész?
Ez egy érintés nélküli papír jelenlét érzékelő. Na ezt jól megfogalmaztam. Hasonló ahhoz, mint a nyomtatókban a papírt érzékelő kapcsoló, csak itt nem ér hozzá. Nagyon közelre teszik a papírhoz, s a kifúvott levegő áramlási jellegét mérik. Ha előtte a papír, akkor kisebb, ha nincs akkor nagyobb. Alkalmazási területe leginkább a nyomdák.
Hogy érted azt hogy vezérelnek? Szóval a P-n megy be a levegő és az A-n jön "vissza"? De miért van benne az a tűszelep?
Azt is mondhatni , hogy pazar. Nincs rézkilincs meg Jakuzzi meg ilyesmi. Egyszerű és nagyszerű. Számomra legalábbis. Még egy másfél évet kell kibbekelni a CHF hitelemmel és akkor pezsgőt bontok. Sokat!
Köszönöm!
Inkább küzdenék meg 3 vadoroszlánnal mint hogy újra nekiálljak az elejétől.
Néha jól esik ilyen lassabb, szép zenéket hallgatni.
Idézet: Minek? Úgyis lelopják.„Nincs rézkilincs” Idézet: Puki a kádban, és kész is a pezsgőfürdő. De malac vagyok. „Jakuzzi meg ilyesmi.” Szép lett, csak ne rondítaná el az a fránya gázóra, megy villanyóra. Értem én, hogy biztonság, de, hogy a szolgáltatókat egyáltalán nem érdekli a kinézet.
Azok kapnak még valami pofás kis takarást, hogy ne "rondítsák" az összképet. A Gázórára egyébként is kell hiszen az előírás. Meg jobb is ha nem piszkálgatják. Volt olyan téli reggelünk , hogy az egész "utca" dideregve ébredt. Reggelre egy mókás emberke elzárta a gázcsapokat.
Szívből gratulálok hozzá, és kívánom, hogy nagyon sok szép évet töltsetek el benne, egészségben és erőben!
Hú, ha egyszer egy ilyen "mókás" a kezem közé kerülne... Úgy elmókázgatnék a ... izémicsodájával, hogy legfeljebb keresztapa lehetne azután!
Köszönöm! Honlap kipróbálom
És, ha nőnemű volt, akkor még élveznéd is a micsodázást.
Bár nem feltételezem, de egye fene, lehet róla szó...
Köszönöm a Jókívánságot!
Bár egyenlőre csak ketten lakjuk mert úgy alakult, hogy... (Ezt hagyjuk is.) Rakok fel még két képet a "kert"-ről is. A 2010 képen jobb szélen már a szomszédom terciája és kultúr növényei láthatóak.
Sebaj, lesz még ott gyerekzsivaj, ebben biztos vagyok!
A mirmi nagyon aranyos! A kert pedig elég nagy ahhoz, hogy legyen hol füvet nyírni. Idézet: „A kert pedig elég nagy ahhoz, hogy legyen hol füvet nyírni.” Vagy egy HE találkozóhoz.
Lehet bizony! Láttam egy videót ahol a hólapátolást a fazon a garázsból monitoron keresztül intézi egy "robot" segítségével. Már ötleteltem rajta én is sokat. Nagy móka lenne a szobából a ülve füvet nyírni.
Majdnem minden közösségi oldalon van virtuális tanya. Én kiadnám nekik lehet játszani On-line füvet nyírni.
Milyen igaz Már csak valami "vandál biztos" berendezés kell Minden betonból, vagy páncélból
Akkor szervezhetjük a találkozót? Figyelem mindenki! Honlap reggel 9 kor HE találkozó, rendkívüli kiadás
Arra lenne eszed! Te meg kamerával a hűvös szobából lesnéd a nyári melegben, kezedben a behűtött sörrel, hogy a sok HE-s hogyan küzd a fűnyíróval! Na, ezt a projektet megvalósítjuk! A sok, városi tápos legalább megtanulja, mi az, kertes házban élni!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |