Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sziasztok jó reggelt mindenkinek. Újra itt.
![]() Igaz hogy pihenő pákások topik ez, de éppen most forrasztok, és tonna számra termelem a hasznosabbnál hasznosabb alkatrészeket, és végre SMD -t is tudok kiforrasztani hősokk nélkül, ráadásul egy számomra nagyon kedves kis "észer" márkájú alaplapot tudtam megjavítani, illetve AT-s billentyűzet csatit újra "ápdételtem" egy PS2 -es re. Köszönhető ez az új forrasztó állomásnak, amit Matyi segítségévvel sikerült beszereznem.
Sziasztok, jó neked ampervadász hogy jól tudsz smd-t forrasztani
![]() ![]()
A napokban engem is leamortizált a nátha annyira, hogy a hallásomra is ráment.
Az orrom hol folyott, hol meg semmi levegő, és így műszakozni 12 órában. ![]() Szerencsére másfél nap alatt átvészeltem, mert forró teát ittam, de még csak nem is mézeset. ![]() Egy jó pár éve várakoztam arra, hogy végre lehessen nekem is olyan eszközöm amivel végre tudok belépő szinten forrasztani, kiforrasztani ( kézi rugós ónszippantó segítségével persze, de majd fabrikálok lehel hűtőből egy vákumosat ![]()
A mélyláda nem 2 méternél kezdődik? Ez elég sekély, csak 50 centi.
![]() ![]()
Nekem ez bőven megteszi. Azóta kipróbáltuk egy kisebb erősítővel. Nem lesz ez rossz. (Pláne meg másik hangszóróval.)
![]() ![]()
Tengeralattjáró szövetező?
![]() ![]()
Na még ZH előtt jól lefárasztotok. Ezt már nem bírom idegekkel.
![]() ![]()
Milyen állat az a su-liba? Netán orosz liba?
![]() Ja, és ennyire fárasztó a ZH? :alien:
Ezzel nem vagy egyedül
![]() ![]() ![]()
[OFF]Hú gyerekek ,az elmúlt fél-egy órában alig tudtam HE-zni munka után ..mert olyannyira nem ment itt nálam a "szeró"!Egyből fel is ment a lázam meg mindenféle bajom is volt..ki is pattogtam (egy lábon a lépcsőig) :eek2: (mert a forró ón az tényleg nem hideg de legalább az illata jó)[/OFF]
Nálam sem ment, de volt az több is, mint egy óra. Fél 6-kor már szórakozott.
Szerintem javítanak ,mert Topi-mester is itt van...
Nálam sem ment, de már minden rendben.
![]() Biztos nem nagy dolog mostanában többször előfordult így esténként.
Elég érdekes cikk. Olvassátok el. 2013-ban elvileg kapunk egy szép napkitörést. Bővebben: Link
Hoppá. Akkor vennem kell az autóba egy hagyományos gyújtáselosztót, egy aggregátort, még egy APX-et, meg egy csöves lemezjátszót. Ezek túlélik a napkitörést, szóval autó lesz, zene lesz.
![]() Egyébként elég komoly dolog lenne, ha tényleg megtörténne.
Nem kell kétségbe esni, néhány százmillió éve igy van ez már. Szerintem az a néhány száz év amióta egyáltalán tudományosan foglalkozik az ember a Nappal, túl rövid idő ahhoz, hogy ilyen jóslásokba bocsátkozzon valaki. Egyébként mióta az eszem tudom minden évre jut egy világvége jóslat.
![]()
Pont van egy APX-em eladó
![]() Komolyra fordítva a szót majd meglátjuk. Azért érdekes a cikk. Mindenesetre a másik APX-emet nem adom el ![]()
Én csak azt nem értem, egy ilyen elektromágneses jelenség ugyan mi kárt tud okozni a laptopomban? Nagyon szélsőséges esetben (de az már brutális lenne) törlődne a merevlemez tartalma, na és? Újrahúzom cd-ről, szóval nem értem, valaki felhomájosítana? Mert persze, ilyet nem lehet megtenni egy műholdon, meg a repülők, szerverek, stb..stb..
Az nem világvége, hanem évvége. Minden évben van.
![]()
Egyszer tán a Spektrumon láttam egy filmet arról, hogy egy laptopot kísérlet képpen felemeltek egy roncstelepi elektromágneses daruval. Semmi baja nem lett tőle. :yes:
Az is persze. De ha minden világvége jóslat bejönne, akkor most hogyan írnék itt?
![]()
Én is láttam, pont azért érdekel a téma
![]() Mert azt elhiszem, hogy visszaállítani a telekommunikációt az pár évben benne lenne az biztos... De más az amikor minden elektromos kütyü totál kinyiffan meg az is amikor csak az "olyanok". Tehát egyik oldalról jogos a parázás, másikról meg nem. Ez a: Szupeeer, működik a laptopom, viszont nem mennek az erőművek, mit kezdjek vele? dilemma ![]()
Vagy szerezz egy autós töltőt, esetleg egy napelemest is.
![]()
Na nekem meg annyira elegem lett ebből a világvégés dologból, hogy elindultam ide!
Mennyivel érdekesebb cikk ![]()
Lehet ott is lessz napkitörés
![]() Mindenesetre kiteszek a háztetőre egy nagy tekercset, kötök rá egy izzót. Ha elér a mágnesesség és világit, majd írok ![]()
Tehát Richard Fischerh szerint a nap ébredezik, és jön a világvége, a finn meteorológiai intézet keddi közlése szerint:
Idézet: „A napminimum hivatalosan 2008-ban volt, de a fény azóta is csak egyre fogyatkozik - magyarázta Noora Partamies szakértő. A kutatók csak az utóbbi fél évben jeleztek valamivel nagyobb aktivitást, de még így sem biztos, hogy véget ért a fogyatkozó periódus.” ![]() Összefoglalva: Nem tudják még azt sem, hogy most mi van! Nem, hogy mi lesz. |
Bejelentkezés
Hirdetés |