Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Süss fel nap, fényes nap, kertek alatt a ludaink megfagynak... Basszus!...
Már igazán kisüthetne, mert én is kezdek megfagyni.
Én már csináltam
Tényleg Watt, mikor viszed már el?
A lúd nem ted felöltözni, de egy emberszabású igen. Mi lesz veled, amikor repkednek majd a mínuszok?
Idézet: „Mi lesz veled, amikor repkednek majd a mínuszok?” Hol? Repülő mínuszt még nem láttam. Arrafelé olyanok is vannak?
Tessék egy repülő mínusz:
Bővebben: Link
Engedd ki a féket, nyomd ki a kuplungot, tedd kettesbe és ha szólunk nagy gázt neki!
Hajszárítónak tökéletes, rosszabb esetben epilálónak.
Szép kis hurokantenna. Most hogy jönnek a sötét, hideg esték, az ember meg a meleg szobába kényszerül visszahúzódni, s nincs kedve pákászni sem, kiegészítő sportágként űzhető a hullámvadászat. Van egy jófajta CB antennám, csak kéne hozzá megfelelő ellensúly. No meg elég merészség lenne feltenni 8-10 méter magasra úgy, hogy a legközelebbi és a környéken egyetlen, ennél magasabb épület csak a sok-száz méterre levő templomtorony.
Sugárhajtású repülő? A haj még mindig tart!
Az nem hurok antenna, hanem villámdetektor...
A hurok antenna az ez Mellesleg neked is javaslom, számtalan leirás van a neten "magnetic loop" illetve "SWL" cimszavakkal. Még hozzávaló alu földábel eret is tudok adni.
Van-e valakinek tapasztalata vagy tanácsa azzal kapcsolatban, hogy mit tudok tenni akkor, ha van egy honlap, ahova a személyes adataim fölkerültek Név, cím, telefonszám már vagy 10-tizenpár éve úgy mint hangfal gyártó emberke. Innen szeretném minden elérhetőségemet eltűntettetni, de az üzemeltető elérhetetlen, a weblapján elhelyezett üzenj a webmesternek üzenő boxon keresztül, az info@.....hu levél címére is írtam, de semmi, és most azt hiszem sikerült kibányásznom a tárhely szolgáltatóját, azoknak is írtam levelet. Magyarul a személyes adataimat mind el szeretném onnan tüntetni, nem bánom, ha minden mást ott is hagynak, úgysem volt egy fillér bevételem sem rajtuk keresztül. Meg akkoriban még az a "fiatal voltam és bohó, meg nagy terveket, álmokat szőttem..." típusú gondolkodásban született meg ez a döntés részemről, de hogy történt már az eset arra nem is emlékszem, hogy ő keresett meg levélben, vagy én....de talán mintha ő kérte volna a dolgot, hogy kiteheti-e.
A weblap egyébként nem nagyon működik szerintem. Van apróhirdetés rovat is ott nincs is tán hirdetés, van fórum, ott összesen egy hülegyerek hozzászólás van a sok üres téma mellett... Szóval mit lehet ilyenkor tenni, hogy a személyes adataimat leszedje valaki a honlapjáról akit nem lehet elérni? Valami szolgáltató / gyűjtő honlapnak szánta talán anno, de szerintem nem jött be neki és így sz...rik rá... talán ez lehet.
[OFF]Itt is ottmaradtak egy kis hajigazításra.
Én nem a magnetic loop, hanem a magnetic field híve vagyok. Figyelitek? Még a fókában is IC-k vannak.
A magnetic fields megvan nekem nagylemezen :yes:
Nekem meg az Oxygene, :beka3: Épp Dávid barátomnál van átvételre.
Bi-bi én pedig két koncerjén is ott voltam...
Lehet, hogy Jarre-t olcsobban megusztam...
Azért remélem az utolsó utamra valaki(k) elkísérnek...
Mi volt az elmúlt fél órában? Nem tudtam HE-zni. Sajnos nem az első eset ez mostanában. :no:
Nem segíthetnénk a bővítésben? Ne fagyjunk meg már minden este. Úgy látom ez a 800 és 900 közötti látogató már kritikus. :yes:
Be sem jött az oldal, de most, hogy visszanéztem már betöltött. Nem lehetne ezt az autó refresh funkciót kiiktatni? Pár perc után valamit újratölt, lehet, hogy ez fogja a szervereket. Esetleg Topi tud valami konkrétat nyilatkozni?
Lépett már az ügyben, kis türelmet. Mostanság valóban elég sokan vannak fenn esténként, majd 500 lekérés van másodpercenként.
Idézet: gondolom ez csak jó nekünk „Mostanság valóban elég sokan vannak fenn esténként”
Ha ennyire behal tőle az oldal az nem hinném, hogy jó lenne bárkinek is.
Ezt mintha én mondtam volna.
Biztos jó, ha másnak nem, akkor nekünk,
Mert mi még éjjel is a gép előtt ülünk. Bár én itt nem nagyon szoktam írni. De skypen elég sokáig el lehet érni. Ja, amúgy sziasztok, ha már írok.. |
Bejelentkezés
Hirdetés |