Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Üdv!
Bedobozolásra került a hőmérőm. A képen látható kapcsoló értelmét vesztette, mert bekötés előtt jutott eszembe, hogy a keringetőmotor konnektorjára is beköthetem az áramkört, így a csőtermosztát automatikusan kapcsolja a kettőt... ![]() ![]() Előzmény...
Az a hálózati kábel kicsit koszos, de ettől eltekintve jó lett!
![]()
De a műanyag doboz elejét megpucoltam! :vigyor3:
A panelen nem vélem felfedezni a keringető szivattyú kapcsoló áramkörét. Amúgy jó lett, de kíváncsi vagyok abban a párás -nyirkos- helyiségben hogy fognak oxidálódni az áramköri elemek. A takonyragacs el fogja engedni az biztos!
Részletek az áramkörröl? kapcsolási rajz, link, tapasztalat?
Szia!
A keringető kapcsolója egy csőtermosztát, elvileg ezt írtam előbb, szóval ez az elektronikától különálló dolog. Kapcsolást mindjárt készítek hozzá, mert csak megcsináltam a panelt... ![]() ![]()
Azt hidtem csőtermosztátnak nevezed a kötegelőbilincses érzékelőt...
Ja most jobban megnézve a falon nem pára van hanem kosz.
Akkor lehet félreérthetően írtam...
![]() ![]() ![]()
Csatolom a megépített áramkör rajzát, illetve a beégetendő kódot. A processzor 2MHz-es belső órajelről jár...
Hy! Működik a nagyfesz generátorom!
![]() ![]() ![]() Idézet: Ennek örülünk, jöhetnek a képek. :yes: „Ja és még mindig élek! ”
Üdv. Ma elkészültem életem első erősítőjével. Tudom nem egy nagy erősítő. De nekem kezdésnek jó. A nyákot kézzel csináltam. Nem lett rossz de még lehet gyakorolni
![]()
Köszi. Próbálkozok.
zolika60: Köszi. Már csak egy doboz kell hozzá
Grat. csak így tovább.
Ez milyen IC? Mekkora a teljesítménye?
Egy TDA2822M van benne. Max 1W-ot tud. Nem sok az az 1W de elég jó hangot ad. Horgászatra jó lesz
![]()
Hy uraim! Közhírré tétetik, hogy nagyfesz generátorom beszereltetett dobozába. Működik itt is, de valami oknál fogva csak 200 210 voltokat ad le egy glimmlámpát tetten rá azt szépen hajtja. majd utánajárok a hibának. most pedig képek!
Botrány ...ar képeket csinálsz !
(esetleg még fejjel lefelé próbáld meg)
Látszik a befektetett munka. Egy gondosan megtervezett és kivitelezett áram kőr. Profi munka, percekig nézegettem.
Hali!
Szerintetek milyen lett? A sima hagyományos forgó szikraközös maghajtás lesz megoldva 2db MOT-al. Véleményeket ![]() Adatok: 1050 menet 120mm átmérőn 0.45mm-es huzala tekerve. Ha készen lesz végleges a meghajtás akkor úgy kb 1-1,5m-es szikrákat is adhat ![]() A 430-as kép csak a macska VS hal miatt készült ![]()
Én a méretek alapján annyira nem bíznék 1-1,5 m-es ívekre...
István barátom teslái... azt hiszem Collector-ral együtt csinálták, és ezek nem kis tekercsek. Első ránézésre kb. 4-szer nagyobb a tiédnél, ezért írtam, hogy nem számítanék 1 méteres ívekre. De aztán fene tudja, majd rakj fel képet ha már beüzemelted. Egyébként szép munka.
Ez sem kicsi 70cm
![]()
Takarítva.
nikolatesla: Máskor valóban linkeld csak a képeket, ha már másik topikban feltöltötted. Köszönöm. |
Bejelentkezés
Hirdetés |