Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Olyat ismerek én is,:beka3: (ez most itt a benyalós smile) de ez a munka megfeküdné a gyomrát. Ezt kellene újracsinálni. Bővebben: Link
Uhhuh, egy vermona regent, volt ilyenem, de szép emlékek fűződnek hozzá, a végfokja ki volt belezve, a zengetőjével szórakoztunk, végül egy orbitális házibuliba lett a vége, egy QUAD-ot hajtott, aminek az egyik oldala már a buli elején meghalt, a másik szépen vitte a két hangfalat egész este, persze odatámasztottuk a ventit a hátának, de a vermona, mint DJ keverő meghalt, lenulláztuk a potikat, egyszerűen taccsra tettük, folyt a sör belőle, (mái napig rejtély, ki öntötte tele) füstölt a buli végére. Persze az akkori tudásommal (16-17 év) nem sok mindent tudtam tenni a megmentése érdekében. Az előlap valóban elvenné a kedvét a festőmnek
![]() Üdv.
Gyakorlatilag felújítás, de szerencsére nem nagyon kell újítani...a legnagyobb meló ez az előlap újrafestése lenne, egy-két tolópotit kell kicserélni és 3db potigomb hiányzik a többi mind gyári és tökéletes rajta, még a saját hangfalait nem láttam, be van csomagolva, nem bontottam még ki, de állítólag azok is tökéletesek.
Valószínű anno valami hígító félével próbálták lemosni, vagy pucolni, és ez feloldotta a festéket rajta, mert olyan volt mint ami tök zsír és a zsíron meg már áll a por, olyan ragadós állapotban kaptam meg, de csak ott ragadt ahol kopottabb volt, mosogatószer és mosogató szivacsot fogtam hogy a ragacsot lemossam róla, és kb duplájára növeltem vele a festék nélküliséget, gyakorlatilag a víz oldotta már a festéket rajta, és ahogy a szivacsot mozgattam úgy jött szépen lefelé a festék. Igen ez egy regent 660 a hozzá tartozó hangfalakkal. Azért szereztem be, hogy a jövő évi audiofil találkozóra vigyem, mert nem tetszettek a CIROKL erősítőinek a hangja... Idézet: „Azért szereztem be, hogy a jövő évi audiofil találkozóra vigyem, mert nem tetszettek a CIROKL erősítőinek a hangja...” Ha ha, Zoli ez tetszik , mostanában nekem sem tetszik egyik sem mert a találkozó óta nem volt egyik sem bekapcsolva . ![]()
Drágaságaim , a köbzoli után én vagyok aki mindent olvas , meg mindig itt van !
![]()
Hát igen sajnos nekem földi halandónak még dolgozni is kell néha .
A topikot viszont rendszeresen olvasom bár ide ritkán irok .
Nekem is a gálya viszi el az időmet, meg a HE.
![]()
Vote for CIROKL!
![]() Mindjárt jól beajánllak moderátornak! :beka3: (Több szem: több csipa!)
Ez a nap beszólása címet megérdemli
![]() Két valódi szem meg kettő üveg. ![]()
Én ma csak egy főt léptem át és az is halott volt...
![]() ![]()
Ez azért egy kicsit csalóka szerintem. Mert nálam is többször van megnyitva az oldal és azt is számolja. De javítsatok ki ha nem jól gondolom.
Te hány oldalt nyitottál meg??
Szami! Szóljunk a Guiness-nek? ![]()
Szép!
![]() Idézet: „Szóljunk a Guiness-nek?” Szerintem kellene. Csak még egy pár kategóriát még ki kellene írni. Legtöbb hozzászólás száma, legaktívabb fórumozó csak hogy példákat említsek.
Inkább szegény szervernek, hogy tartson ki.
![]()
Csak így tovább. Ha évente duplázódunk nemsoká itt lesz mindenik, aki tud magyarul írni.
![]()
No azokat majd köbvérmodi jól kinyírja.[OFF]Körbe mint a papírkutyát. :eplus2:
Na rendben az idézőjel lemaradt. De hát a ki nem tud arabusul, ne beszéljen arabusul.Vagy magyarusul? :yes:
Ne takard el a tényeket, engem is terrorizálsz
![]() ![]() Idézet: „majd köbvérmodi jól kinyírja” Zolikám! Ez most már rajtad marad, mint szamáron a fa... izé füle. ![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |