Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Köszönöm, de sajnos még meg se közelíti az ötletadó munka színvonalát, ez csak egy gyors utánépítés volt bosszúból, mert nem tette fel a honlapjára se a kapcsolást, se a nyákot, se a szoftverét...
Akkor a szélét, ahol a papír vágva lett, egy kicsit fesd be fekete filccel. Mert nagyon rontja az amúgy jópofa összképet, hogy a papír szöszök kilógnak oldalt az íves részen!
Jogos, a végleges laminált lesz, remélem az már nem fog szöszölni vágáskor, mert abban vékonyabb lesz a papír.
Hali!
Elkészült életem első PRÓBA NYÁKRA épített csöves erősítője. Elég jó a hangja kb 0,5W jelenleg mert nem találtam itthon nyákba ültethető sima novál foglalatot az előerősítőnek de hamarosan rá kerül az üresen hagyott részre. 150v-os anód feszültségről járatom és 25,69v fűtéssel. A végcső egy PL504 az elő fok meg ECC85 lesz. UI.: A hangja gyönyörű szép dinamikus mélyet visz át.
12V on 135mA eszik (1,62W) de szerintem kiváltja a 20W os halogán lámpát és sokkal kisebb.
Meg szabad kérdezni mit hallgatsz rajta ?
Most Rock(Karthago)
A panel aljáról is láthatnánk képet?!
Nem szívesen de ha muszáj elég csúnya lett. Nem sok látszik belőle sajna. De egyébként miért kel neked az alja?
Mert az előbbi képeken a panel annyira felfeküdt az alatta lévő cumóra, hogy úgy tűnt, nincsenek is lábak a túloldalon, amik be lennének forrasztva!
Ja mert más szögből lett fotózva.
Nahát, pont a napokban találtam rá böngészés közben a legszebb órára amit valaha láttam és fogok
Ráadásul nem is nixie hanem az a pana-izé mint a tied. Persze tényleg szép a tied is de most ennek a lázában égek. üdv.Bővebben: Link
Röpke 300 dolcsiért a tiéd lehet egy. Bővebben: Link
Azért ez a "ledes mű-napóra" se kutyafüle! Van róla videó is.
Üdv.
Még nem tudok PIC-et programozni, de hogy ezt az órát meg tudjam építeni,azért biztos,hogy megtanulnék. Nekem ez az óra tetszett meg nagyon. ...és az a "legjobb" az egészben, hogy nincs meg a kapcsolási rajza, stefupeti-t pedig még nem zargattam, és nem is fogom, de ha egyszer megtanulnék pic-et programozni, akkorsem tudnám megcsinálni UI: A látszat csal, nézzétek meg a linkelt youtube-os videót .
Szia. Mint már írtam az ötlet nem az enyém volt, én "csak" utánépítettem. Megkérdezem a szerzőjét hogy kiadhatom a dokumentációját. Ha Ő rábólint akkor nagyon szívesen segítek neked hogy az álmod valóra váljon. Üdv: stefupeti
Szia
Igen, olvastam ezt a hozzászólásodat is. Ebből a hozzászólásodból kiindulva írtam,hogy nem zargattalak, és nem is foglak,mert MPc-i kolléga engedélye nélkül nem adod ki a rajzokat,ha írok Neked, akkor sem Köszönöm szépen, de nem is az,hogy az álmom, csak jobban örülnék neki, mint egy prop. clock-nak, vagy egy nixie csöves órának . (és mindent megtennék, hogy megépítsem, még 0 PIC programozási tudással is,mert nagyon tetszik) ...főleg a szegmens nélküli kijelzés tetszik a legjobban. (a combino villamosok kijelzőjét is mindig megsasolom,és nem azért,hogy tudjam mennyi az idő,vagy hogy hol vagyok ) Tomi
hali mindenkinek
én most fejeztem be egy sony ericsson fülhallgató összeszerelését. volt egy HPM-77 es amiből hiányzott a jobb oldali hangszóró. Vettem egy HPM-70est. Azt mondták ua a hangszóró benne. (hát nem egészen, de hangra majdnem). Szóval szétkaptam a 70est ki a hangszóró, bele a 77esbe és kész is. Minimális hangzás béli különbség!
Hmm. Ha már hallható a különbség, akkor az már gond egy kicsit. Legalábbis nekem.
Nem is kicsit gond szerintem. Ha már hallható a különbség, akkor az már régen rossz. Egyszóval teljesen igazad van, "gond egy kicsit"
Egy etetőhajót is sikerült összehoznom, ötödéért...
Ötletes!
A távot is te csináltad, vagy kisautóból bontottad?
Helló.
Világítást korszerűsítvén, építettem egy bistabil áramkört. "n" darab nyomógombbal kapcsolható a világítás. Íme:
Nem, az gyári, próbáltam kisautóból de 50m-nél nem birtam többet kihozni belőle.
A mai termés egy avr tesztpanel és néhány nokia telefon lcd csati átalakitó.
Beültetve , a kis panel egy 5Ft oson van.
Nekem a ManGroove jobban tetszett, meg azt már megszoktuk.
Kalapot emelve fejezem ki minden tiszteletemet és elismerésemet,szép munka. :kalap:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |