Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nekem már 10éve is volt ilyenem. :schmoll2:
Vagy erre ne legyen büszke az ember? ![]()
Sztárvórs rajongóknak. Mi mindenért lehet még pénzt bekaszálni.
![]() Kellene gépolajat árulni amiben hárompéó fürdött, vagy artuditúról leverődött festékdarabkákat.
Még egy ilyen baromságot háát. Döbbenet mi mindent rásóznak az emberekre. Persze aki megmagyarázza, hogy "neem ez télleg jó" az jól bele is esett a gyártók csapdájába. Könyörgöm, mire jó ez. Persze, "ahova nem férsz be fúróval".
Vagy sünt. Most fog következni az elektromosság rész, már alig várom, hogy elmélyedhessünk az osztállyal. Gondolom, hogy a tanulók is ennyire fel vannak dobva...
![]()
A mai nap volt a lakhelyemen a Siketek Világnapja rendezvény ami évente egyszer kerül megrendezésre. Nagyon jól sikerült. Az ételekről is gondoskodtak. Igaz, elég hosszú is volt, mert 3 órán keresztül tartott.
Igen! Pedig egy lapos vas azért nem annyira kemény
![]()
Helosztok.
Remélem ez a kérdés még elfér az OFF topicban. Csináltam egy párhuzamos portra köthető 3+1 szegmentses kijelzőt. Órát akartam írni rá, de hiába rakom be a do...looop ba a doevents-t, 95% os CPU terhelést csinál. Mit lehetne ezellen tenni?
Vacsoraidő van. Megkívántam egy kis nőt, akarom mondani salátát.
![]()
Azért előtte egy kis ecetes dresszinggel öntsd le, mert íztelen lesz. Utána meg fuss Forest, fuss!
![]()
Hú de ideillő képet nem rakok most ide be!
![]()
Pedig az a matekfeladványos lány pont ide illene, amit egyszer betettél, csak nem találom. Lehet, hogy a viccesbe tetted. El is mentettem valahová, hátha meg tudom du... oldani. Viszont: a tehén bonyolult állat, de én megfejtem.
![]()
Én egy dombost tettem volna fel, a Vénuszról.
![]()
Viszont eszembe jutott, hogy milyen lehet vajon a fejetlen tehén? Viktor esetleg valami kontra?
![]()
Erről ez a vicc jut eszembe...
![]() A cigány meglátogatja a barátját, akinek nagy háza és gyönyörű felesége van, a kertben pedig egy óriási teniszpálya-komplexum, ahol ott teniszezik Navratilova és Steffi Graf. Kérdezi is a házigazdát: - Te, Gazsi, hogy lehet ez? - Hát lementem a patakhoz, kifogtam az aranyhalat, és kívántam tőle hármat. - Nem lehetne nekem is kívánni? - Már hogyne lehetne! Gazsi megmutatja, hol fogta ki az aranyhalat. A cigány is kifogja. - Kívánhatsz hármat, ha visszadobsz - mondja neki a hal. - Hát legyen szíp nagy házam, de nagyobb, mint a Gazsijé! - kezdi a cigány. - Legyen szíp az asszony, de szebb, mit a Gazsijé. És legyen nagy szex! Hazamegy a cigány, ott a hatalmas palota, az ablakból egy szép asszony integet. Kinyitja az ajtót: ömlik ki a házból a keksz. Visszamegy a cigány a Gazsihoz: - Kívántam nagy ház, lett nagy ház, kívántam szíp asszony, lett szíp asszony, kívántam nagy szex, oszt most ömlik a házbul a keksz... - Miért, mit gondolsz, én nagy téniszt kívántam?
Mint a versben:
Boci-boci tarka Se feje, se farka ![]()
A kérdés az, hogy a proginak hogy lehetne minimalizálni a CPU igényét. Amúgy működik szépen, kicsit talán villog, de annyira nem zavaró.
a fejetlen tehénnek nem elég, hogy nincs feje, még meg sem fejték. Nem lehet, hogy azért, mert nincs feje, ezért megfej(t)hetetlen?
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |