Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1398 / 3614
(#) pucuka válasza Rober_4 hozzászólására (») Okt 17, 2010 /

Ezek szerint neked nem drágult a benzin, mert mindíg 2000 -ért tankolsz . . .
(#) bankimajki válasza Rober_4 hozzászólására (») Okt 17, 2010 /

Már értem hogy a dragstereken miért van olyan nagy kerék hátul és olyan pici elől. (Hát ezért, hogy gyorsabbak legyenek. )
(#) DuMatyi hozzászólása Okt 17, 2010 /

Lefényképeztem a kutyánkat alvás közben. Gyakorlatilag jobban van tartva, mint én, hisz övé a kanapé. A párnájával és a játékával alszik. Nem vicc: féltékeny a párnájára, de oda hozza játszani, hogy játsszunk kötélhúzósat. Aztán ha elengedem, és hátra esik, hozza vissza, hogy megint játsszunk.
(#) szamóca válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 17, 2010 /

Ez az a fajta kutya, amelyik egyszerre négy irányban akar elindulni.
(#) DuMatyi válasza szamóca hozzászólására (») Okt 17, 2010 /

Ez az a fajta kutya, amelyik ha csóválja a farkát, akkor az egész hátsó fele azzal együtt mozog. Az a fajta kutya, amelyik magától szokott rá a szobatisztaságra. Az a fajta kutya, amelyik olyan szófogadó, mint az álom, és igen, az a kutya, amelyik mindent felkapar a kertben, pedig nem kérjük rá, de nem lehet rá haragudni. Kint mindent széthord és szétrág, de idebent semmit nem szed szét. Szóval mondom, jobban van tartva, mint én.
(#) bankimajki válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 17, 2010 /

A szétrág és széthord probléma könnyen orvosolható. Ne engedjétek ki.
(#) zolika60 válasza bankimajki hozzászólására (») Okt 17, 2010 /

Akkor majd bent.
(#) Rober_4 válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 17, 2010 /

Sajnos sokan nem tudják, hogy mennyire intelligens, és család-centrikus kutya a magyar vizsla. Tartják a sok divatkutyákat, aztán vagy olyan buta, hogy semmire sem jó, vagy megeszi a gazdáját. Volt a családban egy vizsla, vittük mindenhova, soha sem volt semmi baj vele, viszont amikor legközelebb látogatóba jöttem, addig be nem engedett a házba, amíg meg nem szagolt, onnantól, hogy tudta, hogy oda tartozom, onnantól már akár ugrálhattam is rajta, nem érdekelte. Láttam egyszer egy vadászbemutatót. Ott mondták, hogy pointerkutya, soha nem nyúl a vadhoz, nem tépi szét, hanem felkutatja.
Sajnos a miénk(anyósé) meghalt pár éve, és weszti lett helyette, de én a macskát is többe nézem...
(#) DuMatyi válasza Rober_4 hozzászólására (») Okt 17, 2010 /

Az egyik rokon unokája úgy tanult meg felállni, hogy a vizsla farkába kapaszkodott. Amikor a kiskölök járni tanult, sokszor kísérgette a kutya. Ha nem láttam volna, nem hiszem el.

Az év legszebb kutyája - rádióhír - Ausztráliában egy 7 éves magyar vizsla lett. Nem mellesleg van egy pulink is, és az is hihetetlen intelligens. Ugyanez igaz a németjuhászra (olyanunk nem volt).
(#) sooty válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 17, 2010 /

Nekünk kuvaszunk volt, igen inteligens állat volt, evés után nagyokat böfögött. Olyan volt mint a hidegháború, mindenki nagyon félt tőle, de amúgy barátságos jószág volt, 16 évet húztunk le együtt. Egy barátom mondta: nem tartana kutyát, mert borzalmas dolog 10-15 évenként eltemetni valakinek a legjobb barátját. igaza volt...
(#) Action2K hozzászólása Okt 18, 2010 /

De kipihente magát mindenki, hogy nem jöttök az off-ba, süttetni a hasatokat velük.
(#) vicsys válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 18, 2010 /

Én meg Alain Delon...
(#) Action2K válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 18, 2010 /

(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 18, 2010 /

Én meg Matyi akarok lenni. Legalább én akarjak Matyi lenni, ha már más nem akar az lenni, csak én. Dávid komámmal viccelődtünk, és engem, mint barkóba feladványt próbáltunk meg összehozni.
Idézet:
„Személy? Nem. Tárgy? Nem. Fogalom? Igen. Beszél? Igen. Sokat? Igen. Akkor a MATYI”
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 18, 2010 /

Én meg nyugtalan ágy akarok lenni alattuk.
(#) Gafly hozzászólása Okt 18, 2010 /

Én meg elkészültem az FB001-el

FB001.JPG

(#) DuMatyi válasza Gafly hozzászólására (») Okt 18, 2010 /

Szép. Jó dolog is az! Elektromos benzines vagy kenyérgőzös fűrészed van?
(#) Gafly válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 18, 2010 /

Stilusosan Alko
És elektromos.
Egyébként tovább kell majd fejleszteni, mert a rönkök végét nem tudom levágni mert ott már a súlya nem tartja meg (vagy én vagyok a béna...). Valami leszoritót fogok még alkotni hogy akár egy 20cm-es darabot is ketté tudjak vágni.
(#) DuMatyi válasza Gafly hozzászólására (») Okt 18, 2010 /

Alko-hol?
(#) SALáta válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 18, 2010 /

És visszaszól az orosz visszhang: Hol Hol Hol Hol Hol...
(#) Norberto válasza Gafly hozzászólására (») Okt 18, 2010 /

Jó lett ez a lépegető.
(#) klemo86 hozzászólása Okt 18, 2010 /

Ez furcsa… Megjött Vladivostokból a szállítmány, és a vámosok össze-vissza dúrkálták az egészet… Nem az, hogy megnézik, mert oké, az bunkóság, de hogy ennyire nem tudják normálisan visszacsomagolni, ahogy volt? Amúgy meg mit kerestek? Mire számítottak? Mi van a 6N1P-VI dobozokban, géppisztoly-alkatrész?
(#) radocziandras válasza klemo86 hozzászólására (») Okt 18, 2010 /

Egy vámos szerintem nem túlzottan ért a elektronikához, főleg nem a régi csöves dolgokhoz.Amúgy meg ha apró dobozokban van, simán lehet benne lőszer is.Meg a szovjet utódállamok lakosai nagy általánosságban szeretnek lövöldözni, átlagban minden embernek van legalább egy pisztolya, ha kalashnikovja nem is.Meg hát most nekik az a munkájuk , mondjuk, ha nagyon kicsomagolják, akkor csomagolják is vissza, ha a dobozt széttépkedték, akkor ragasztószalag a minimum, de ez már intelligencia kérdése is...
(#) klemo86 válasza radocziandras hozzászólására (») Okt 18, 2010 /

Nem ez volt az első csomagom tőlük, viszont az első, amit nem én bontottam fel először… De hogy így szétcincálják - megért volna egy képet. De hogy ne legyen háborgás szaga: képzeld el, hogy veszel egy díler-negyedből egy hatalmas tortát! Legyen ennek a negyednek egy saját kis ellenőrző pontja, ahol a ki- és belépő árukat átvizsgálják. Te úgy fogod megkapni a tortát, hogy az még torta, ugyan szét van az egész majzolva… Heroint kerestek benne Jó étvágyat
(#) nagy hoho válasza vicsys hozzászólására (») Okt 18, 2010 /

Meg gondoltad? Még nálam is öregebb 11 évvel. Most 75 éves.
(#) Ricsi89 válasza klemo86 hozzászólására (») Okt 18, 2010 /

Holnap kérdezzem meg, hogy mit keresnek a csövek között a tisztelt vámhivatalosok? Ugyanis holnap megyek a vámosokhoz kihallgatásra. De hogy mit akarnak, azt nem tudom... Majd holnap kiderül. Behívtak tanúnak, kihallgatásra, csak fogalmam sincs, hogy mi okból.
(#) szamóca válasza nagy hoho hozzászólására (») Okt 18, 2010 /

De mecsoda bigéciusznak csapja itt is a szelet!
(#) klemo86 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Okt 18, 2010 /

Komolyan? Ez tök jó lenne! De tényleg! Nem az összetúrkálás, hanem hogy miért nem világították egyszerűen át, illetve a reptéri mustra miért nem olt elegendő? Kihallgatás? Mit rendeltél Ebayről?
(#) Ricsi89 válasza klemo86 hozzászólására (») Okt 18, 2010 /

Csak ilyen apróbb filléres dolgokat rendeltem még nyáron, de most éppen csak mint tanút akarnak kihallgatni, csak épp azt nem mondták meg, hogy milyen ügyben. Ezért elmegy majd egy napom. :no:
(#) klemo86 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 18, 2010 /

Erről az Indul a bakterház jutott eszembe, amikor a túrót szedte össze a "banya" a földről
"Jó lesz ez még a pesti úri népnek!"
Amúgy orosz csövet csak az oroszoktól, és az ukránoktól (kivéve azt a 2 típust, ami tucatjával ragadt nálunk).
Következő: »»   1398 / 3614
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem