Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Elkezdtem bográszni a HEstore-n és csak egy észrevételem lenne.
Nem lehetne a foglalatokat átcsoportostani oda amihez valók? Mire kibogarásztam a hengeres biztihez való tokot azt hittem megőszülök pedig ott van az orrom előtt de elsiklottam fölötte. Egyszerűbb lenne be a biztikhez és ott bizti vagy foglalat . Ugyanigy atöbbinél is. Vagy hülye ötlet?
Érdeklődni szeretnék, hogy ez a kapcsoló üzemű táp IC lesz e mostanában a jelenlegi áron, beszerezhető e, 2-3 db-ra lenne szükségem első körben.
Előre is köszönöm a választ Bari
A webshopban 0db-ot jelez, de akkor már rendelem is.
Köszi
Biztonsági tartalék van belőle, pár darabig jók vagyunk.
![]()
Sziasztok!
DIL-40-es IC foglalatot lemezesben tudtok beszerezni? Köszönöm!
Ez konkrétan lemezes kivitel
![]()
Köszönöm!
![]()
Hali!
Lehet baromságot kérdezek Sok webáruházat meg mindent néztem és mindenhol ugyanaz kapható (aktív , passzív alkatrészek, maratástechnika stb). Az lenne a kérdésem tényleg csak ennyi cuccból áll az elektronika? Vagy a többi dolgot azért nem teszik mert drága vagy Magyarországon nem kapható?
Miért mi kellene még? A legtöbb boltban minden kapható, amiből egy hétköznapi ember építkezni akar. Ha meg valami különleges dolog kell, akkor meg kell kérdezni, hogy be tudják-e szerezni, vagy utána kell járni, hogy hol tudod megvenni.
Valóban elég ritka az
* 500 pF-os forgókondenzátor, * kristály fülhallgató, * alagútdióda, * TCM3105. Sok olyan alkatrész van, amire kicsi a kereslet, leálltak a gyártással, stb. Ha például ferrit mag kell, akkor érdemes szakboltot megkeresni, mert a méret * anyag rengeteg variációt ad.
Kerestem TIL 306 kijelzőt, de nem találtam. Lehet, hogy lesz valamikor ?
Azt szerintem keresheted is itt. Már nem gyártják, nehéz hozzájutni, de akkor is csak drágán.
Neked címezve, továbbítsd akinek kell!
A He-Kit189 rajzán és nyákján, a C12 jelű kondenzátor fordított polaritású mint a C22. Ezek a két csatorna azonos funkciójú elemei, tehát illenék "egyirányba" mutatniuk. Az egy másik kérdés, hogy nem könnyű eldönteni melyik a helyes irány egy bipoláris helyen, de ha már a C22 így áll, illetve a He-Kit 188-on is fordítva van, akkor célszerűen ezt a C12-t kéne megfordítani (ha javasolhatok ilyet egyáltalán).
Igazad van! A C12-t hasonlítottam C21-hez, holott C22-höz kellett volna.
Anyi mentségem legyen, hogy elég furán van lerajzolva.
Újra ránéztem, mert még mindig zavarja a szemem valami, és most meg is találtam mi.
A HE-KIT198-on és a HE-KIT 199-en fordítva vannak C12 és C22 kondik. Tehát adott készleten belül egyforma, de egymáshoz képest fordított.
Sziasztok!
Ilyen csatlakozót be tudtok szerezni? Láttam hasonlót az áruházban, de annak a kivitelnek a fára való felfogatás nem lenne túl egyszerű, és nekem oda kellene. köszönöm!
Kicsit fura a magassugárzóknál az áram szűkítési lehetőség főleg, hogy 105 A-re és 309 A-re lehet szűkíteni. Egyébként ezeknek a típusa KHS 105A, és KHS 309A... nem pedig az árama.
![]()
Üdv !
Érdeklődni szeretnék, hogy ZXMHC3F381N8 beszerezhető-e. Ez egy olyan so8 -as tokozású IC, amiben 4db fet van, könnyű belőle kis helyen elférő H - hidat építeni. Pl modellezésben hasznos.
Üdv!
Azt szeretném kérdezni hogy várható-e karácsony fele bárminemű akció?
Tisztelt HEStore.hu!
PC tápegységekben használt (vagy azzal egyenértékű) kábel beszerezhető-e? Molex csatlakozókhoz lenne rá szükségem. Nem fontos, hogy meg legyen mind a 3 szín (piros, sárga fekete), jó lenne már az is, ha csak fekete lenne belőle. Üdv, Amacs
Esetleg van már valami új fejlemény az AVR-ek árának ügyében?
Sziasztok.
Rendeltünk Tőletek 50db ILYET, de nem tudjuk használni, mert nem szabványos a csipesz csatlakozója. tudtok valamit ajánlani, ami belemegy a csipeszbe? Igen fontos, és sürgős lenne. Köszi.
Nekem is van ilyen, vagy legalábbis kinézetre nagyon hasonló csipeszem (nem Hestore-ból), ahhoz csak hozzáforrasztani lehetett vezetéket. A hátsó kupakja lehúzható és úgy hozzá lehet férni az érintkezőhöz.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |