Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Videó Pályázat 2010 - Lezárult!
A pályaművek megtekinthetők a http://www.hobbielektronika.hu/video/ oldalon!
Eredményhirdetés: Hír - Hobbielektronika.hu
Úgy tűnik, hogy sajnos nem lesz időm feltenni a videót, bejött egy kis technikai probléma, amit meg tudnék oldani csak nem olyan rövid időn belül.
Talán még van rá esély, hogy holnap rájöjjek mi a gond, így még 5 % hogy sikerül időben befejezni.
Még egyszer köszönöm a segítséget, már az utolsó videót töltöm fel, még pár óra és az is fent lesz!
Üdv!
Esetleg lehetne egy olyan kérésem, hogy 1 héttel hosszabb lenne a határidő(igazából bármennyi +idő jó lenne)? Gondolom, aki akart videót beküldeni az már beküldte, csak én(meg a haverom) vagyok olyan szerencsétlen, hogy nem vagyunk képesek befejezni, amit 1,3 hónapja elkezdtünk . Hogyha esetleg meg lehetne oldani annak nagyon örülnék. Üdv.: mate_x
Úgy néz ki, idén is sokan az utolsó hetekben kezdenek el munkálkodni. Rengeteg pályázói levél és kérés miatt úgy döntöttünk, meghosszabbítjuk a versenyt.
A pályázói kéréseken felül egy időnként feltöltéskor jelentkező technikai probléma is emellett szól. Ennek elhárításán dolgozunk, ha bármilyen problémád lenne a weboldalon keresztüli videó feltöltésekkel, írj nekünk! Az új pályázat leadási határidő 2010. október 31. éjfél.
Sokan természetesen az utolsó nap, utolsó órákban kezdték el munkájukat feltölteni, így egy kisebb fennakadás keletkezett a stream szerverünkön.
Kérnénk mindenkit, hogy ne hagyja az utolsó pillanatra!
Üdv!
Hát így hosszabbítással, hogy mégis indulok (indulunk) ezen a megmérettetésen. De szeretnék tanácsokat kérni, mit építsünk, mert hát legutóbb ezen vesztünk össze a csapattársammal (kigondoltunk valamit, aztán az alkatrészrendelés előtt rájöttünk, hogy végig különböző dolgokról beszéltünk... ). Kérdez(het)ném a zsűrit is, mire lennének vevők.
még az is jó lenne hogy a már feltöltött videót meglehessen nézni (de értékelni, kommentálni nem)
Majd a verseny után... Szép is lenne menet közben.
Lenne egy problémám (illetve kettő is)
Az egyik az, hogy a felvétel .MOV kiterjesztésben készült egy digitális fényképező kamera funkciójával (nem kinevetni, ezerszer jobb a képe, mit a HI8-as analóg kamerámnak) Mivel lehet pl. AVI-t csinálni belőle? (A másik gondom, hogy haldoklik a számítógépem, de ez most részletkérdés. Ha nem ér be időre az anyag, akkor valószínűleg végleg kimúlt. Sajnos alaplap gyanús - 9 éves. Ez okból kifolyólag csak egy rövid film lesz belőle, talán 2-3 perces)
Köszönöm a linkeket, közben találtam egyet itt:
http://download.cnet.com/3001-2194_4-10798308.html?spi=766a00943d24...288457 A feltöltés mindenképp a munkahelyen lesz (háttérben elfutogat ha kell), mert az itthoni NET fájdalmasan lassú főleg feltöltésnél. Azért a munkahelyen mégsem szerkeszthetek - szépen nézne ki... Az idő rövidsége miatt problémás lenne egy másik gépet szerezni, arról nem is beszélve, hogy egy laptop nem kimondottan video szerkesztésre való (mondjuk az asztali gépem se) Azt azért elárulom, hogy a videóban a soklábú SMD IC-k leggyorsabb házilag kivitelezhető beforrasztási technikája lesz látható. Ehhez nem is kell túl hosszú videót csinálni (Ha ügyes vagy, akkor egy 100lábúval 1-2 perc alatt végzel és még csak meg sem sütöd)
Lenne egy kis problémám a feltöltéssel: A feltöltés végén HTTP-error üzenetet ír ki
A videó feltöltődött pedig rendesen. 48.1M, és a vége is látszólag megvan a videónak.
De kérlek, ha tudod akkor sokkal jobb minőségben töltsd fel (magasabb bitráta). Rendkívül pixeles a kép. Ha gond van a feltöltéssel, akkor írj nekem, és adok FTP hozzáférést.
kb 5x töltöttem fel és mindig HTTP error volt a válasz.
Ha nem hal meg teljesen a számítógépem, akkor küldöm jobb minőségben. (tegnap 3x fagyott le szerkesztés közben).
Rendben!
Ha feltöltésben segítség kell, csak szólj.
Hello mindenki!
Idén én is szeretnék jelentkezni mivel a tavaly túl későn vettem észre, hogy van egy ilyen pályázat. Egy olyan kérdésem lenne, hogy mit értsek pontosabban azon, hogy az elektronikához szorosabban kötődik? Pl.: az is elfogadható ha mondjuk egy számítógép USB portjáról üzemelő ventilátort csinálok? (Csak példa!)
Jöhet olyan is, de siess! Ehét vasárnap éjfél a határidő!
Idézet: „Idén én is szeretnék jelentkezni mivel a tavaly túl későn vettem észre, hogy van egy ilyen pályázat.” Szerintem idén is későn vetted észre. Ha jól tudom már csak pár nap van hátra. Nem mondom, hogy lehetetlen feladat bármit is megcsinálni, de nem is túl egyszerű.
Elvileg fel van töltve, de a szokásos HTTP error-t megint jól megkaptam. Felment a videó? (148MB)
Több ment fel? 154.6MB!
HTTP Error üzenetet javítottam. Bárkinek bármikor az az üzenet kijött, az csak mellékes hiba. Ettől független a videó mindig feltöltődött, de ezt ugye mindenki láthatja is a nevezése mellet.
Elnéztem. Tényleg annyi - 154MB
(- Tegnap meghalt az alaplapom + Azért 9 év hosszú idő... béke csipkészleteire )
Most már kíváncsi leszek a videókra. Bár én szakmai szemmel tudom majd nézni az alkotásokat. (Szakmai ártalom)
Üdv!
Tudom, hogy már egyszer kértem és eléggé szégyenlem is magam ezért, de nem tudnám még hétfő éjfélig feltölteni a videót? Sajnos, a haveromnak a hétvégén az ünnepek miatt el kell utaznia, és persze, hogy nála vannak a videók (az én számítógépem nem igazán alkalmas videószerkesztésre). Már semmi nem ronthatja el, mert már működik a dolog, amiről a videót készítettük, csak hát el kell utaznia. Üdv.: mate_x
A nevezést zárjuk le 31-én. Készítsétek el a nevezési lapot (ha még nem tettétek meg).
Most is folyamatban vannak feltöltések, meg fogjuk várni. A nevezést ma lezárjuk, de feltölteni már kész nevezési laphoz egészen szerdáig lehet! (Tekintettel a hétfői munkaszüneti napra)
Helló mindenki!!!
Már nagyon várom az idei videókat :eeknoes: .A tavalyiakat már vagy 6-szor néztem végig. Remélem hogy most egy kicsit több lesz. És tényleg,mikor számítsak a videókra,mikor lesznek nézhetőek?31. éjfél után vagy még később?Ja és köszi azoknak akik létrehozták ezt a pályázatot,finanszírozták és az idejüket,munkájukat adták bele.(Meg majd persze azoknak akik elkészítették a videókat) További jó munkát.
Nézd meg a verseny kiírást. Ott van benne minden információ. Erről is!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |