Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Hy!
Kiegészítésként, nem szamara hanem egy 2107-es-ben van
Hy!
A fényerőt az autómatikusan állítja a belső fényviszonyoknak megfelelően.
Hy!
A kapcsrajz mint említettem, minden processzoros, azaz nemsok külső alkatrész van hozzá, inkább szoftveresen van megoldva, igy a hitelesítések is egyszerűbb, nem kell új panelt tervezni hozzá. De ha lessz időm akkor felteszem őket.
De megosztom csak sok melóm van amit el kell intéznem, majd ha lesz egy kis időm felteszem
köszi!
Tudtommal első igazi nagy munkád! Gratulálok hozzá... Végre látom sikerült lebeszélnünk téged a padlólapba fúrkált "müszi féle műnyákról".
Szerintem első dobozolt rendes erősítőnek szuper!
Első, hhááát ha úgy nézzük igen.
Köszönöm az elismerést.
Első komoly munkának elég jó. Gratula
Az én erősítőm is így (vagy csúnyábban) nézett ki kívül és belül is. Kb 4 éve .
csá!
Tök komoly lett. Ez a doboz milyen méretű? Grat hozzá.
A dícséret mellé egy kis tanács sorozat:
- LED-ek fúrásánál pontozó és tolómérő ajánlott - Szép kábel rendezés nem csak a vele való munkát könnyíti meg, de a hangminőségben is fontos, hogy a bemenő jel drótja ne legyen körbe tekeredve a hálózati kapcsoló körül. - Minnél kevesebbet drótozol, annál kevesebb a zaj. - Szigetelő szalag helyett sokkal jobb és korrektebb megoldás a zsugor PVC, vagy zsugorcső. - Hiába otthoni használat, kerülendő a légszerelés - Vedd ki a csavart a dobozból (lsd. DSC00017.JPG jobb felső sarok, a műszer táp csati mellett jobbra. - Erősítőnél tilos a földelést a házra kötni, és főleg közösíteni a GND-vel vagy földpontal. Nem véletlen használnak sima földeletlen dugót a gyári erősítőknél is. Nem csak földhurkot okozhat, de sajnos video + tv + pc kompónál nagyon durva feszültségek lehetnek a "levegőben". Amit egy hosszú antenna kábel vagy más okoz. Ezek nem csak ráznak, hanem még a statikusságra egyébként is rettentő kényes FET-eket is a halálba tudja küldeni. - Mivel a FET-eknek a DRAIN-je van (kollektora) a hűtőzászlón, így veszélyes a két (jobb és bal) csatornájának a bordáját így ilyen közel egymás mellé rakni. - Kicsivel nagyobb buffer kondik azért elkellenek. Úgy gyorsan ennyi tanácsom volna a továbbiakra. Üdv. Topi.
csináltam egy dobokockát... :bohoc:
(mert muszáj volt...) Videó cikkben továbbra is elérhető: E-dice, elektronikus dobókocka
Nem óra?? Jézusom... Lázmérőt gyorsan!
Ügyes... Várjuk cikként, látom jó kis 12F-es pices
A Te DCF-edet überelni??? (dolgozom rajta)
A cikk nemsokára... Addig is 1-2 kép, ízelítőnek:
Amíg nem építed bele a stabic hőfok mérést, addig biztos nem...
Idézet: „Erősítőnél tilos a földelést a házra kötni, és főleg közösíteni a GND-vel vagy földpontal. Nem véletlen használnak sima földeletlen dugót a gyári erősítőknél is. Nem csak földhurkot okozhat, de sajnos video + tv + pc kompónál nagyon durva feszültségek lehetnek a "levegőben". Amit egy hosszú antenna kábel vagy más okoz. Ezek nem csak ráznak, hanem még a statikusságra egyébként is rettentő kényes FET-eket is a halálba tudja küldeni.” Ezt bizony fogadja meg mindenki!!!! A laptopom hangkártyája elszált pont ilyen dolog miatt. A hp nyomtató tápkábele földelt, a nyomtató pedíg be volt dugva a számgépbe USB-vel.(így a gép földpotenciálon volt, hiába nem földelt a gépem tápja...) Én pedíg éppen kisérleteztem, hogyan is szüntessem meg a brummot a kis gagyi aktív hangfalon(ami talán pont a nyomtató miatt volt brummos...) gyorsba épp kéznéllevő radiátorral összekötöttem a hangfal gnd jét.....bedugtam és hello hangkártya....
Notik érdekes állatfajok... Én bedugtam egy SD kártyát az olvasóba (nem először kb 5000.szerre) és mikor kihúztam, jött a kártyával együtt a kártya foglalat tüskéje is... És egyszerűen kikandikált a notiból.. Most is ki kandikálna ha nem nyomkodtam volna vissza, és figyeltem volna rá ne érjen össze... majd el kell vinnem szervízbe, csak még nem szántam rá magam...
Hello!
Látám a második képen egy logót a kérdésem erre vonatkozik: hogy a csudába csináltad a VICSYS logót ? A kérdés csak akkor áll ha az EAGLE-val dolgozol ! Eddig még nem sikerült rájönnöm, pedig valahol olvastam hogyan lehet képet beintegrálni , de már nem tudom Előre is köszi!
Szia!
A panel (és a logo is) sprint layouttal készült... Azért elárulom a titkot: Van egy olyan funkció, hogy terület (sztem a sólyomban is van) és azzal rajzoltam pontonként... Csatolok 1 képet.
Wazeeeee
Pont ez volt az én tippem is, hogy kézzel szerkesztetted, de nem mertem beírni, mert nem voltam biztos magamban, és hülyeséget meg nem akartam mondani Nahát, hogy megéreztem... :yes:
Hello!
Köszi a"titkot"! Egyébként sas-ban dolgozom Nem tudom miért kevertem össze a falcon-nal... Mióta, nem órát gyártok, tiszta hülye vagyok...
Hourofília elvonási tünetei jelentkeznek...
Hi!
Végeztem a vicsys féle subládával. Igaz még nincs teljesen befejezve, de már dübörög és az a lényeg! (Igaz a szomszédok a pokolba kivánnak! ) Üdv: stefi
Hello!
Megtaláltam amit kerestem: Bitmap processor. Egy fórumtársunk weblapján találtam meg. Topi nem csak a weblapod, az elektronikád de még a humorod is kitűnő ! :taps:
Szia nagyon szép ez atáp amit építettél,ritka gondosságra vall. Én most "állok"egy kétoldalas táp építése előtt, érdekelne az általad épített táp rajza/leírása.Ha lehetne elküldhetnél nekem egy másolatot belőle "tokkal-vonóval azaz a teljesdoksit (kijelző, segédtáp, stb), persze csak ha lehet.Nem kizárt, hogy itt már előbbre közzétetted, de élég korlátozott az interneten töltött időm, ezért nem tudom az egész témát végigolvasni.Tisztában vagyok, hogy a kérésem nem is olyan egyszerű, de hátha megvan nálad egyben a dokumentáció.Előre is köszönöm.
heló
Jövőhétre megpróbálok összedobni egy cikkszerűséget nyáktervekkel, kapcsolásokkal, és leírással(csak addig még össze kellene kaparnom őket valahonnan). |
Bejelentkezés
Hirdetés |