Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Jajjj ez nagyon fájt. Bővebben: Link 56Kb betárcsázás titka.
Amit mindig is sejtettünk: Bővebben: Link
Egy ilyen nélkül ? Előbbre..
Ez jó komment.
Pár éve történt. A lehel téri piacon egy zöldséges épp a dinnyét pakolta. A 300- Ft-os kupacból rakta át a 200-Ft-osba. Kérdi tőle a kollégám: -Most melyiket vegyem? Erre a zöldséges: -Vegye nyugodtan a 200-ast, ugyanaz. -De hát akkor miért 300 a másik??? -Mert azok igényét is ki kell elégíteni, akik 300-ért szeretnének dinnyét.
Szerviz díjak 2010:
Köszönés 300 Ft - Köszönés kézfogással 350 Ft - Köszönés baráti kézfogással 400 Ft - Vevő panaszainak meghallgatása 500 Ft - Visszahozott áru kézhezvétele 600 Ft - Ígéret a megoldásra 1000 Ft Szolgáltatási díjak: - Érdeklődés 500 Ft - Útbaigazítás 700 Ft - Jó tanács 900 Ft - Együtt érző bólogatás 1000 Ft - Okos nézés 1500 Ft - Teljes tanácstalanság 2000 Ft Rezsi órabérek: - Óradíj 1000 Ft - Óradíj, ha nézni akarja 1500 Ft - Óradíj, ha tanácsot is ad 2500 Ft - Óradíj, ha Ön is besegít 4000 Ft Az árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák!
Ezt kinyomtatom. És a végét nagy betűkkel kiemelem.
Akkor számíthatsz fogyasztóvédelmi bírságra, mert a teljes fizetendő, azaz ÁFÁs bruttó árat kell kiírni. Bármit is mondjon neked a jogászod vagy bármit is csináljon a többi bolt.
De ha már lúd, legyen kövér: "Az árak csak ÁFÁ-t tartalmazzák!"
Tudtam hogy lesz "szőrszálhasogató" kolléga. A vége alatt az utolsó pár sort értem. A többit meg inkább nem kezdem el magyarázni.
Óradíj, ha Ön végzi a munkát helyettünk? Felbecsülhetetlen?
"Szervízünk udvarias, gyors és olcsó.
Ön a fenti háromból kettőt választhat... "
Én ezt minőségi, gyors és olcsó munkával ismerem. (Én ezt a szabályt alkalmazom.) (2-t választhat a kuncsaft.)
Ezt most találtam.
Hogyan haltak ki a dinoszauroszok?
Formula 1 rajongók figyelmébe ajánlanám. Bővebben: Link
Jaj...
Fekszik egy ember a parkban a padon. Mellette egy másik az ujját nyomkodja a fekvő ember fenekébe.
Megáll egy rendőr és megkérdezi: - Mit csinál maga jóember? - Tudja biztos úr a barátom sokat ivott és megakarom hánytatni! - Hát akkor mért nem a szájába nyomja az ujját? - Az lesz a következő! :peace:
Akkor egy régi...
rejtett mondanivaló
Akik tanultak anno oroszul:
Я тоже ты нет, Хорошо тоже ты нет (Vigyázat! Fárasztó!) Akik nem tanulták, azoknak a megfejtés a mellékletben.
Ilyenek voltak ángliusul is:
Mother's butter break it out. I too you not good too you not. Meg persze a magyar településnevek angolul: Pacific Csaba = Békéscsaba Saturday Place = Szombathely Have Six = Hatvan Very Bad Iron = Szarvas Shit Iron = Szarvas Legless = Lábatlan Mizs Of Louis = Lajosmizse Saint Sh = Szentes Red One House = Veresegyház Wish Of Balaton = Balatonakarattya Little Hold It = Kistarcsa Nutty D = Diósd Turkish Valentine = Törökbálint Girlvillage = Leányfalu Froggy Goes R = Békásmegyer Saxon Pile Fucked It = Szászhalombatta Eugene Nutty = Diósjenő Her Lip = Ajka Reach It = Érd Your Peanut = Mogyoród Big Smithy = Nagykovácsi Hey Water = Hévíz He Would Push You = Tolna Castle palace = Várpalota Noble Customer = Nemesvámos Veered Grass = Martfű He Wolud Steal = Csorna His Problem = Baja Archbishop Wild Garden = Érsekvadkert My Big Problem = Nagybajom
Szarvas helyére még Szarvaskő is jöhet. Érdekes település, mivel a körülötte lévő "hegyek" vasoxidot is tartalmaznak egy keveset, ráadásként nem ritka látvány a sziklákon a szarvas (mint állat) megjelenése sem. Tehát akár kétértelmű is a településnév.
A hely nagyon szép, jókat lehet túrázni. Tavasztól őszig érdemes menni. Aki nagyon elszánt most sem mond le a hegyi túráról.
egz vicces kis link...Bővebben: Link
Hát ez az ... tényleg zsibbasztó,jaaaajjj!
Star trek:fluxus kondenzátorok maxon,plutonium stb De azért szomorú dolog,ha komolyan gondolták
Vasutas fia első nap sugárzó arccal megy az iskolába.
Az iskolai nap végeztével már nem olyan lelkes a gyerek. Meg is kérdezi az apja: - Na milyen volt az iskolában, fiam? - Édesapám! Átverés az egész. Bemegyek, ki van írva az ajtóra hogy első osztály, közben meg odabent fapadok vótak. Hogy fordítják a vasutasok, hogy Carpe Diem? - ??? - Élj a MÁV-nak! Egy vasúti kupéban utazik egy anya a nagylányával, egy katonatiszt és egy kiskatona. Az alagútba beérve elcsattan egy pofon. - Mire gondol az anya: "Milyen tisztességes lányom van!" - Mire gondol a nagylány: "Milyen attraktív még az anyám!" - Mire gondol a tiszt: "Ez a kiskatona szemtelenkedik és én kapom a pofont!" - Mire gondol a kiskatona: "A következő alagútban megint behúzok neki egyet!" |
Bejelentkezés
Hirdetés |