Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
De egy számítógép szervíztechnikus képesítéssel. Amúgy nekem nulla a programozási tudásom.
![]()
Ajjaj, kicserélni valamit, ami rossz, vagy hálózatot építeni azért nincs ennek a közelébe se
![]() ![]()
Az meg hogy kerül oda? Ja hogy valaki moderál itten!
![]()
No meg itt is a viccek rovatban. :yes:
A lógó nyelvű tevém legalább visszanyal, ha a fagyi nem is
![]()
Légyszíves, ne itt fejtsétek meg a html-szerkesztés rejtelmeit, mert kaptok tőlem ajándékba, valami javascript-kódot
![]() ![]()
Inkább a szobában lévő embereket kéne megszámolni!
![]()
Jelentem, az én szobámban egyedül vagyok
![]()
Én nem tudom eldönteni, hogy hatan vagyok, vagy csak felen...?!
![]()
Az első lépés. Telepítse a windowst JAVA környezetbe!
![]()
Ahogy elnézegetem, nem vagy egy matek zseni, pedig az elektronikában azért nem volna egy utolsó dolog összeadni-szétadni
![]()
Akkor nem marad más hátra csak a távirányító keresés! :yes:
Én most azt nem tudom, hogy (b)10-en vagyunk vagy csak ketten...
![]() ![]()
10 féle ember létezik. Az egyik ismeri a kettes számrendszert, a másik nem.
![]()
Még jó, hogy nincs TV-m, de majd szeretnék egyet, hogy ne a 24"-os monitorról kelljen DVD-t néznem
![]()
Nikola Tesla forog a sírjában.
Jajjj, de nagyot kiált(ott)2 a kezedben az a hal!
![]()
Meglátta a feleségemet a fényképezőgéppel a kezében és tátva maradt a szája.
Nem épp a nagy kést látta meg nála?
![]()
Kést?
Pikkelyezőt esetleg. ![]()
Mert?
Majd meg áll a gravitáció és a súrlódás miatt ha csak nem vákuumban forog mint a röntgen cső anódja. ![]()
Hogy mit találtam én! Jó ez az internet! Jó pár évig hangtechnikusa voltam egy helyi zenekarnak. A sziget fesztiválra is meghívták őket két ízben is. No most itt vannak: Longbow. A "Whoops...Longbow did it" az egyik sláger számuk, nem hiába. Matyi, igen ez is Copy... Paste, csak kicsit másképp.
![]()
Azért ekkora jószágot illik kibelezni is, nemcsak úgy natúrban roston megpirítani.
Lehet benne valami. Én a grillezés és a pác híve vagyok de halak közül is csak a pisztráng kelti fel érdeklődésemet.
De halászlébe mehet minden jó! ![]() ![]()
Halászlébe süllő? Esetleg a feje.
Süllőt még nem ettem eddig. Pedig apám is nagy horgász verseny szinten is meg úgy hobbiból.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |