Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
- Ha továbbra is így viselkedik az emberekkel, ne csodálkozzon, ha egyre kevesebben járnak a
templomba! - vádolta egy férfi a plébánost. - Hogy érti ezt? - csodálkozik az atya. - Amikor először jöttem a templomba, nyakon öntöttek vízzel. Másodszor a bérmálás előtt pofont kaptam. Harmadszor pedig egy asszonyt kényszerítettek rám. Elegem van már ebből a durva bánásmódból! - Sajnálom - vág vissza a plébános -, utolsó találkozásunkkor még földet is dobok magára.
Hát nagyon
![]() Jó-jó! Tudom! Háttal nem kezdünk mondatot! A "szemből" valahogy furcsán hangzana! Nem ? ![]()
Mi történik Bartókkal, amikor leszáll a tihanyi révnél?
Már nem komponál(l).
Tábla:
Két pap álldogál az országút szélén, kezükben egy tábla: "Közel a vég! Fordulj vissza, míg nem késő!" Arra jön egy autós, mutatják neki a táblát, az pedig dühösen kikiált a kocsiból: - Hagyjatok békén, szentfazekak! - és továbbhajt. Tíz másodperc múlva hatalmas fékcsikorgás, majd egy hangos csobbanás hallatszik. Azt kérdezi egyik pap a másiktól: - Nem lenne jobb, ha azt írnánk a táblára, hogy a híd leomlott? Imádság: Hazafelé megy a pap. Az út mellett egy örömlány várja a klienseket, a pap elmegy mellette, és odaszól neki: - Leányom, imádkozni fogok érted. - Nem szükséges, atyám, ötezerért megkaphat. Miatyánk: Meggyónt a paraszt, a pap feloldozza, és rendel öt Miatyánkot penitenciának. A paraszt elköszön: - Viszontlátásra, atyám! - Szervusz, fiam. - Viszontlátásra, atyám! - Szervusz, fiam. - Viszontlátásra, atyám! - Mondd, fiam, te bolond vagy? Minek köszönsz annyiszor? - Látja, atyám, háromszor köszöntem, és már hülyének néz. Mit fog szólni az Úristen öt Miatyánkhoz? Katolikus: Muldoon úr egy kis faluban élt, Írországban, egyetlen társa a kutyája volt. Egyszer szegény öreg eb kilehelte a lelkét. Elment Muldoon a falu papjához, és megkérdezte tőle: - Atyám, szegény jó kutyám kimúlt. Mondana-e az emlékére egy szép búcsúbeszédet? - Fiam, mi nem tartunk állatoknak szertartást. Kint a falu szélén van egy baptista egyház, a Jóisten tudja, ők miben hisznek. Talán hozzájuk fordulhatnál... - És mit gondol, atyám, ötezer font elég adomány lesz nekik a szertartásért? - Jaj, fiam, hát miért nem azzal kezdted, hogy katolikus volt a kutyád? Kínában: - Apu, az igaz, hogy Kínában sok férfi úgy nősül, hogy nem is ismeri előtte a lányt, akit elvesz? - Nem csak Kínában van ilyen, fiam. Ez bárkivel megtörténhet, bárhol! Múzeumban: Két öreg hölgy ellátogat a múzeumba, de útközben elkeverednek egymás mellől. Amikor ismét összetalálkoznak, egyikük így szól a másikhoz: - Láttad azt a meztelen fickós szobrot hátul? - Igen! Fel vagyok háborodva, hogy lehet ilyet kiállítani! Milyen hatalmas a nemi szerve! - És milyen hideg! Lámpa: Egy szőke és egy barna lány együtt autóznak. Az egyik kereszteződésnél hallják, hogy sípol a közlekedési lámpa. Megkérdezi a szőke: - Hát ennek a lámpának meg miért van ilyen hangja? - Azért, hogy a vakok is tudják, hogy mikor vált pirosról zöldre. - Miért kell egy vak embernek kocsit vezetni? Karambol: - Hogy törte össze az autóját a leprás? - ??? - A gázpedálon felejtette a lábát. Suttogás: Volt egy férfi, aki egyszer suttogott valamit a templomban, aztán hirtelen házas ember lett. Ugyanez a férfi egyszer suttogott valamit álmában, majd hirtelen elvált ember lett. Fizetés: A főnök a sok jelentkező közül kiválasztja a legcsinosabbat, és felveszi titkárnőnek. Azt mondja neki: - Kisasszony, a fizetése első hónapban egy szoknya, de majd gyakran felemelem. Csók: Az igazgató dühösen így szól a titkárnőjéhez: - Jucika, ki mondta magának, hogy azért mert a karácsonyi partin meg akartam csókolni, elhanyagolhatja a munkáját? - Az ügyvédem. Egyedül: - Igaz, hogy a főnök magában beszél, amikor egyedül van? - Nem tudom, még sosem voltam vele, amikor egyedül volt. Munka: A pszichiáter így szól a betegéhez: - Az ön problémájára a legjobb gyógymód, ha beletemetkezik a munkájába. - Az nem megy, doktor úr. - Miért? - Mert betonkeverő vagyok. Szöszi: Egy szőke stewardesst, aki nemrég kezdett dolgozni, behívat a főnöke a reptéri irodába. Azt mondja neki: - Nos, hölgyem. Hallottam az esetről, ami az első repülése során történt. Jegyezze meg, hogy legközelebb, ha egy utas elájul, a fejét a saját lábai közé kell nyomni!
Két informatikus találkozik. Lelkesen köszöntik egymást, hisz már rég találkoztak.
Kérdi az egyik: Családod, windowsod jól van?
Állati édes gyerekszájak
![]() Anyuka gyorsabb sétára noszogatja kicsi fiát, mire az mentegetőzni kezd: - Már olyan gyorsan szedem a lábamat, ahogy csak a torkomon kifér! Anyuka mérgesen förmed rá a kisfiára, aki kérdezés és engedély nélkül kinyitotta a kólásüveget. - Miért nyitottad ki? - Nem én voltam. . . Kidugult! - Tudod anya, kibe vagyok szerelmes? Tégedbe! - Tudod, melyik a két kedvenc virágom? Hát a rózsa, meg a bimbó! Alkudozás az esti elalvással kapcsolatban: - Este majd itt fogok aludni veletek! Kölcsön jövök hozzátok! A nagyfiú a maga öt évével már igencsak fejlettnek bizonyul: - Apa, képzeld, ma van a nőnap. Menjünk akkor nőzni! A kórházudvaron járva, a szülészet mellett halad el éppen anya és fia, mikor a kicsi jól informáltan megkérdezi: - Itt születtem a múltkor. Emlékszel rá, anya? A kicsinek van egy játékautója, amelyben egy nyuszi a sofőr. A gyerek egy ideig szépen játszik vele, majd messzire hajítja, a szoba másik felébe. - Ezt most miért csináltad? - kérdi anyuka szigorú tekintettel. - Nyuszi hopp! - jött a mosolyra késztető válasz. Az ovis gondterhelten ücsörög a sarokban. Miután nem vesznek róla tudomást, meg is szólal: - Csak növök, csak növök, de sosem leszek már iskolás? Kétéves számol: - Egy, kettő, három, nem három. . . A kislány rajzfilmet néz, a papája mellette ül, újságot olvas. A kicsinek ki kell mennie pisilni, de még odaszól a papának: - Ha jön a boszorkány a tévében, mondd meg neki, hogy bunkó. Kis kíváncsi A nővérem két és fél éves kislánya egyszer bement a fürdőszobába, ahol az apja zuhanyzott. Kijött elképedt arccal, és közölte, hogy "apának farka nőtt". Én gondolkodás nélkül visszakérdeztem: "Mekkora?" Szörny Rt. Ágyba dugtam a három és ötéves lányaimat. Átöltöztem egy régi melegítőalsóba és kinyúlt pólóba, majd bementem a fürdőszobába hajat mosni. Még ott is hallottam, hogy veszekednek. Egy ideig hallgattam, majd törölközőt csavartam a fejemre, berontottam a szobájukba, és leordítottam őket. Útban visszafelé még hallottam, ahogy a hároméves megkérdezi nővérét: "Te Réka, ez meg ki volt?" Vetít a gyerek Óvoda után, amikor apa is hazaér a munkából, társasozni szoktunk. Apa a legügyesebb, sokszor legyőz minket, lányokat. Egyszer az oviban az óvónéni megkérdezte a lányomat, mit szoktak otthon csinálni. Tündi válasza: "Apa hazajön, és jól megver minket." Úgy, mint otthon Kisfiam egyházi oviba jár. Nagyon eleven gyerek, egyszer még a türelmes dadus nénit is felbosszantotta. - Hogy fogsz így a mennyországba kerülni? Nagycsoportos kisfiam kijelentette: - Majd ki-be rohangálok, csapkodom a kaput, és Szent Péter ki fog kiabálni, mint anya, ha mérges, hogy gyere be fiam, mert úgy megruházlak, hogy több füled lesz , mint fogad.
- Halló, rendőrség? Tegnap este bejelentettem, hogy eltűnt az anyósom.
- Igen, uram. - Nos arról volna szó, hogyha tettek már valamit, álljanak le. Ne keressék. - Talán megkerült a hölgy? - Nem, aludtam egyet a dologra Autóbalesetet szenved egy család. Az anyós, mivel nem volt bekötve, kirepül az ablakon és meghal, a család többi tagja kisebb sérülésekkel megússza. A helyszínelő rendőrnek feltűnik, hogy a családfő rezzenéstelen arccal válaszol a kérdésekre. Szemrehányóan megjegyzi: - Elnézést, Uram, de az Ön anyósa az imént halt meg. Ez nem jelent Önneksemmit? Mire a férfi: - Bocsánat biztos úr, ha magának is így fájna mindene az ütközéstől, mint nekem, magának se lenne kedve röhögni... ![]()
Egy fogorvos úgy gondolta, kissé megvicceli idős hölgypáciensét, ezért miközben húzta fel az orvosi kesztyűt, a következőt kérdezte:
- Tudja asszonyom, hogy készülnek ezek a kesztyűk? - Nem tudom. - Van egy hatalmas tartály, tele folyékony gumival. A különböző tenyérrel rendelkező dolgozók egyszerűen belemerítik a kezüket, hagyják megszáradni, majd lehúzzák a kesztyűt, és méret szerint belerakják a megfelelő dobozba. - Ó, tényleg? - csodálkozott a hölgy. Az orvos magában mosolygott hiszékenységén. Öt percnyi csend után, fogfúrás közben észrevette, hogy az idős asszony alig bírja magában tartani a nevetését. - Mi olyan vicces? - kérdezte az orvos. - Elképzeltem, hogy készülnek az óvszerek...
Topi! Kéretik egy nyugágyas szmájli. Ezt már nem lehet kibírni.
![]()
TechSupport: Halló, miben segíthetek?
Ügyfél: A számítógépemben füstöl a hálózati tápegység. TS: Akkor sajnos ki kell cserélnie a tápegységet. Ü: Nem kell! Csak meg kell változtatni az ini állományokat. TS: De uram egyértelmű, hogy a tápegység hibás. Ki kell cserélni. Ü: Semmi esetre. Valaki mondta nekem, hogy elég megváltoztatni az ini állományokat és rendben lesz. Én csak azt akarom öntől, hogy mondja meg a helyes parancsot. Tíz perc intenzív magyarázat után sem értette meg az ügyfél a probléma lényegét. A TS munkatárs már nem állta meg, hogy ne "feleljen". TS: Sajnálom uram. Általában ezt az ügyfeleknek nem áruljuk el, de létezik egy nem publikált DOS parancs, amely megoldja ezt a problémát... Ü: Tudtam én! TS: A config.sys végére írja be a következő sort: "LOAD NOSMOKE.COM" és minden normálisan fog működni. Utána értesítsen mi a helyzet. Kb. tíz perc múlva: Ü: Nem működik. Még mindig füstöl. TS: Rendben. Milyen verziószámú DOS-t használ? Ü: MS-DOS 6.22 TS: Akkor ez a probléma. Ez a Dos verzió nem tartalmazza a NOSMOKE.com-t. Kapcsolatba kell lépnie a Microsoft-tal, és kérni tőlük egy upgrade-et. Majd értesítsen, hogy sikerült. Kb. egy óra múlva. Ü: Ki kell cserélni a tápegységet. TS: Miért? Ü: Hát felhívtam a Microsoftot és a technikusnak elmondtam, hogy ön mit mondott. Utána a tápegységről kérdezgetett... TS: És mit mondott Önnek? Ü: Azt mondta, hogy a tápegységem nem kompatilibis a Nosmoke.com-mal.
A katolikus vicc azért máshogy volt eredeti formában.
![]()
Ne verd a fejed a falba Frankye, a legszebb az az egészben, hogy akár színigaz is lehet.
Volt egy ügyfelem, meghalt a monitora, de egy haverja mondta neki, hogy biztos a videokártya rossz, azért nincs kép, kicserélte a videókártyát, hiába mondtam hogy ne tegye. Utána egy másik haverja mondta, hogy tuti rossz a proci azért nem bootol, erre kicserélte a procit. Aztán mondták neki hogy biztos rossz az alaplap, cserélje ki, ne higgyen a szerelőnek, mert az csak egy csomó pénzt akar leszedni a monitor javításáért. Ezeket a haverok csinálták meg neki. Summa summárum, kicserélték a fél gépet mire eszébe jutott, hogy a szomszéd szobából, az öccse gépéről áthozza a monitort, és rátegye a gépre, láss csodát ment a cucc. Utána megjavittatta velem a monitort, a tápba két kondi meg egy tápvég tranyó volt a hunyó Áfásan, munkadijjal kb 3-4 ropi. De ha hozzáadom a videokártyát, procit, alaplapot, ennél többe sosem került még egy monitor javitás. Fery
A haverok összehoztak neki egy majdnem komplett tartalék gépet...
![]() ![]()
Hidd el, ha az öcsinek nincs gépe, akkor kicserélték volna az egész gépet... Fery
Hm! Lehet hogy a haverok alkatrész boltosok ?
![]() ![]() ![]()
Ezt benn tarthatták valami hardmetálos fun szobájába évekig.
Ez már sokkal humánusabb és ez tényleg mókás. Bővebben: Link 2.15-nél meg :smoke:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |