Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok.
Egy 1500VA -es UPS -t kaptam javításra, és bizonyos alkatrészeket csak innen tudom megrendelni. Az lenne a kérdésem, hogy a linkelt shopban hol találhatok próba panelt? Elkezdtem tanulni a programozás rejtelmeit, így szükségessé vált egy próba panel beszerzése. Az oldal annyira választékos és precíz, hogy kifogott rajtam. Előre is köszönet a segítségért.
Aki keres az talál:
Bővebben: Link De az árakat elnézve itt venném meg utoljára ! A 100 x 160 -as próbapanel kb. 600-800 Ft lehet máshol: Bővebben: Link
Köszi a segítséget, de egy kicsit eltévesztetted, nekem próba panelra, és nem próba nyákra van szükségem.
Viszont így már könnyebben tudok keresni. HRF3205 típusú MOS FET -et hol lehet kapni, vagy egyénileg rendelni?
Amit csak szeretnél:
Bővebben: Link
Az F-nél kapható: Bővebben: Link
Köszi de hogy lehet megvenni addig oké hogy bolt és tovább?
A lap alján ott a cím: Bővebben: Link. Tessék egyezteti telón keresztül!
J u há sz Má ton An drás: +harminchat-20-269hat512
Van olyan fül is hogy kapcsolat.
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget.
Sziasztok!
Ilyen alkatrész hol lehet kapni? 12AH3-as kellene belőlehttp://www.sonycid.jp/en/products/dd6/sfh0412b.html A válaszokat előre is köszi!
Üdv.
1000µF/100V low esr kondit hol lehet venni mert én nem igazán találok sehol?
Sziasztok!
TFA9842J végfok IC-t keresek. Esetleg valaki tud nekem abban segíteni, hogy hol lehet beszerezni? Üdv.: bandij
Sajna, eltörik a link a valaszban.
Ez mind egy sorba írandó: Bővebben: Link Linket javítottam. Action2K
Sziasztok ! A segítségeteket szeretném kérni, azt szeretném megtudni ,hogy Veszprémbe hol találhatok ilyen elektronikai alkatrész boltot ?Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdv Tibi
Sziasztok.
Az a kérdésem hogy hol van olyan bolt ahonnan foto eljáráshoz fóliát lehet vásárolni és ki is szállítják?
Ha valaki tudna segíteni bfr961 tranzisztor, vagy hasonló
paraméterekkel más típusú hol kapható Budapesten? Köszönöm
Tudja valaki, hogy hol lehetne beszerezni 28,6363 mhz kristályt? Lomexben, elektrokonthában nincs
Helló! Azt szeretném megkérdezni hogy hol tudnák vásárolni nagy teljesítményt elbíró diódát esetleg pontos típúsa is jólenne! Szélgenerátorhoz kellene, körübellül max 16Ahm árameröséget kellene elviselnie.
És esetleg analóg táblaműszereket hol tudok jó áron kapni? Előre is kösz a válaszokat
Sziasztok!
90 fokos (derékszögű) 3 pólusú DIN dugót keresek a fotón látható helyre. Meguntam, hogy mindig szétszedjem a fejhallgatót, ha megtört a kábel. Üdv. Tibor
Szia!
Ez tűnt a legjobb megoldásnak, és ennek a nősténye belefért a fejhallgatóba.
Még jó, hogy kapni. De ennyiért?
Idézet: „max 16Ahm” Ez nem tudom mit akar jelenteni, a diódát amperben vagy voltban vagy wattban mérik. Ha 16 A-re gondoltál azt bárhol vehetsz pl lomex.hu oldalán 100-150 A-ig vannak diódák. Az áramerősség az csak A, hm nélkül
Köszi szépen , pedig én is kerestem , komolyan . De én nem találtam
Hali,
LD7522 PWM IC beszerzési forrást tud valaki? (monitor tápba) Amit ne mondjatok, mert ott nincs: Lomex,,RET, Farnell, HQVideo, TME, SINI
Sziasztok.
Egy VC37 - FIC márkájú alaplapot javítok, és egy AP15N03H MOS FET szeretnék kicserélni ami nagyon fűt és eléggé megbarnította környezét. A FET a déli hidat táplálja. A problémám vele az, hogy nagyon fűt, tudom a kondenzátorokat, főleg ami a tövében a FET -nek van azonnal cseréljem ki, ezen át is fog esni mind az 59 db. A segítséget előre is köszönöm szépen.
Szia!
Ha jó a FET, akkor ne cseréld ki, hanem inkább forrassz a fülére egy kis rézlemezt a jobb hőleadás miatt.
Köszönöm a segítséget.
Nem lenne jobb, ha egy nagyobb tűrésű, ill. hőleadó felületű FET -et raknék oda? Biztos, hogy az "embertelen körülmények, és az elkók kiszáradása vezetett ehhez az állapothoz, de szerencsére most már az én végleleges gondozásomban van. |
Bejelentkezés
Hirdetés |