Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sajnos nem megy mert nincs hangkártya gépemben.
Itt nézd meg szerintem...
Bővebben: Link
Idézet: „semmi sem sikerült amit akartam.” Az a 3GP-s video sem a legsikerültebbek közé tartozik. Nade ne búsulj, most már holnap van.
Már láttam mert nem tudom átkonvertálni mivel túl szőke vagyok hozzá.
Phiiii... éjjeli baglyok!
Ja és már csak kettőt alszunk...
Zárom az ajtót.
Akkor én pedig jól kinyitom. Gyertek pipkéim. 3.14 pip 3.14 ..
Igazán köszönöm. Míg élek hálás leszek érte. Van egy kultúr kocsma a közelünkben Pipi tér névvel. Ott mikor nyitják az ajtót biztos mondják gyertek pipikéim.
Én nyitottam ma (reggel) az off ajtaját. És erre gondolva írtam, hogy gyertek pipikék. Igaz itt sört kortyolgatni nem tudunk de jókat beszélgetni azt igen.
Köszi szépen!
Szárnyas: Neked is! Viszont még egy kérdésem lenne, hogy az utolsó előtti zenének mi a címe, amiben ezt: "Most mindenki táncoljon" éneklik ugyanitt, 2:34-től Bővebben: Link .
Lopott szöveg nem áll jól
Hahó!
Gondolom ismeritek a Google elég új háttérkép funkcióját. Megpróbáltam játszani vele egy keveset, remélem látszik a lényeg...
Addig örülj barátom még csak ilyen és ennyi problémád van. Majd amikor komolyabban belekóstolsz az életbe (Család, munkahely, lakás, autó) Majd vissza sírod az olyan napokat mint a tegnapi.
20 mp-be belekerült hogy rájöjjek arra hogy mit akartál volna ábrázolni.
Na ez kemény...
Ma jött meg a HQ-tól a csomagom szedem ki belőle az alkatrészeket és tettek bele egy szaloncukrot Apróság de jól esett!
Még lenne egy utolsó kérésem, mégpedig ha valakinek meg van a "Bon-bon - Valami Amerika" című száma, és rám írna, vagy ide a fórumba, azt is megköszönném. :hide:
Szia. Nekem megvan. Feltöltsem data.hu-ra? Odaadom a linket és le tudod tölteni.
Ja igen ezt elfelejtettem : Klemo86 sttyle!
Majd idővel az is lesz,tudom mivel jár ez nekem apám szaladgál állandóan mindenhová közben Németországban hegeszti a vasat és kb havonta egy hét van szabad neki.
De jó pénzért mért ne?
Sajnos nem az enyém az átlátszó-monitor ötlet, de azért tetszik. Persze vannak ügyesebbek is Bővebben: Link
Segítségre volna szükségem. Nincs-e valaki közöttetek, aki Dunabogdányban, vagy a környékén lakik és valamelyest ért az autószereléshez? Valamint hajlandó lenne egy kis szívességre. Ha volna ilyen fórumtárs kérem jelezze itt, vagy privátban, vagy az adatlapomon lévő email címre. Sürgős is lenne, ezért legkésőbb holnap reggelig várok jelzést.
Üdv mindenkinek Ma is voltam önszorgalmúlag a munkába :hide: Biciklivel. Annyira hozzászoktam már a - 8-10 fokhoz hogy a ma reggeli -5 fokban majdnem melegem is volt! Elég jó idő a bicózásra! Igaz hogy köd van.. Hazafelé nem csúszott a hátsó kerekem, mert 16 liter kólával tértem haza Ebből 14 liter Coca Cola Vanillia. Lesz mit inni az ünnepek alatt. Most nézem, hogy ez a vanilliás ilyen ritka?
Ukrajnában igen Most is ezt kortyolgatom
Ebay-en lehet vajon kapni? Csak mert nekem anno ízlett Bár már teljesen leszoktam a kóláról (meg a pepsiről)… Rég ittam
Hali
Pedig nagyon jo a cola. Tudjatok mire hasznaljak az USA-ban a rendorok. Az orszaguti baleseteknel a ver lemosasara az utrol. Mindig van a kocsiban 1 gallon. Jo meg azonkivul klotyo mosasra is. Kivaloan tisztit. Csa Vili
Jó estét!
Most Linux (Ubuntu) fanoktól kérnék kis segítséget. Szeretném feltelepíteni az Ubuntu 10.04.1 verziót. Több módon is próbáltam telepíteni. V 1.0 Disk1 C: Windows partíció Disk2 F: 3 GB G: 20GB I: 35GB Partíciók Linux (Swap/Telepítés/Home) Telepítés után következő üzenet fogadott: No such device grub rescue> Win xp telepítő-> javító konzol -> fixmbr -el vissza kaptam a windowsom. Ezután ezt próbáltam a v 2.0. Disk1 C: Windows (AESUS partícionálóval) Disk1 E: 5 GB G: 60 GB I: 60 GB -> kép (Swap/telepítés/Home) Telepítésnél a elakadtam mert nem tudok az ubinak meghajtót adni. -> kép (nincs gyökér könyvtár megadva) gparted progival (live CD) leformáztam a partíciókat ext4-re de akkor is a fenti hiba üdvözölt. Van valakinek ötlete? |
Bejelentkezés
Hirdetés |