Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
És ez nem gépzene, mi?
![]()
Kisebb metronómot nem találtak volna?
![]()
De legalább nem az a fűrészelős gépzene. Bővebben: Link
Ezt mutattam a feleségemnek, aki karnagy, orgonista... és csak annyit mondott: Ezt egy rendes dobos, cimbalmos simán megcsinálja. De mi a fene az az izé amin játszik?
![]() Amúgy nagyon jó a műsora (ruk). Van már fellépésük is. Bővebben: Link
Sztaki szerint nyers tükörfordításban: pvc cső orgona.
![]() ![]()
Én tudom! Az asszony nem tudta. Amúgy a fellépésük nagyon jó, csak kár, hogy aládumálnak.
Nekem is! Bővebben: Link Lehet előre agyalni az énekescsaj ruháján, mert tuti valamelyik "danirobot" beállítottságú egyén nyit majd rá totyikot.
![]()
Majd nézd meg a mix nevű linkemet,nagyon látványos.
A csajszi ruhája megér egy totyikot,az tuti. ![]()
Ismerem, már sok videót megnéztem a sráctól
![]() ![]()
Hű, ez azért nagyon komoly! A fénytech megsokszorozza az élményt, pedig a hang is egy átütő dolog lehet ott élőben - tudnak valamit
![]()
Ilyen korán még fel se kellett kapcsolni, szinte világos van… Vagy inkább már világos van?
![]()
Lassan az lesz. Főleg aki még ilyenkor is a netet bújja és itt van.
![]()
(éjjeli)bagoly mondja…
Mért, ki más?
Nem vagyok éjjeli bagoly csak ingerszegény a környezet. ![]()
Na, akkor mindenki szedje össze a cuccát, lámpaoltás! Kocsikulcs, lakáskulcs ne maradjon itt! Zárok
![]() (Mellesleg a válasz gombra akartam nyomni, csak már eléggé késő van ![]()
Máris? De még csak most kezdtük el!
![]()
Na szoval mifelenk meg a marimba a meno.
Varjal legyszi! mingya befejezem a vacsorat.
Azt szeretném mondani, hogy kössetek sorba egy diódát a füzérrel. Pont befér a kapcsolóba is, valamint a talpába is. Kicsit halványabb, ugyanakkor pirosabb a fénye. Valamint nem is ég ki olyan hamar
![]() 1N4007 gyártók támogatásával ![]()
Hali!
Ha meg lesz a 4000. hozzászólásom (már csak 9 kell ![]() szerk.: majd írok ide, ha meglett a 4000. hozzászólásom. ![]()
Nekem ez a 6886-ik éppen.
![]() Egyébkét, ha két szembefordított diódát kötünk bele a füzérbe, akkor pedig energiatakarékos is lesz. A Greenpeace ajánlásával. "Védd a fákat! Egyél hódot!"
Valakinek megvan a kis buddha? El kérném tőle mondjuk letölthető formátumban. Persze csak kölcsönbe mert megnézés után már le is törlöm azonnal.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |