Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szerintem torold a f, g, i particiokat es hagyd ra az ubuntu-ra az automatikus particionalast a Disk1-en.
Idézet: Mindezt a kóla? „Tudjatok mire hasznaljak az USA-ban a rendorok. Az orszaguti baleseteknel a ver lemosasara az utrol. Mindig van a kocsiban 1 gallon. Jo meg azonkivul klotyo mosasra is. Kivaloan tisztit.”
Hát igen. Egyszer láttam egy videót, egy darab húst tettek egy pohár kólába egy negyed óra alatt szétmarta.
Régebben olvastam, hogy króm tisztításra a legjobb matéria.
Köszönöm. Megpróbálom azt is. az lesz a V 3.0.
Csavarlazítónak is bevált már. Jobb min a legtöbb amit annak is árulnak. :yes:
Hali
Mivel a recept titkos igy szinte azt tesznek bele amit akarnak. Ma cukor helyett aszpartam az edesito benne. Sok foszforsavat tartalmaz ezert hasznalhato tisztitasra. Itt a leiras. De nem am nekiallni a gyartashoz!
Haverom olyat csinált,hogy egy fogat tett egy pohár kólába és kb 2nap alatt szétment. De sok mindenre jó a cola...
Az igazsag az, hogy egyszer veletlenul ettem, de igerem nem fog velem tobbet elofordulni. Egy fiatal kollegaval dolgoztam Komaromban, es hazafele az M1-esen meginvitalt egy BIG-Mac-re. Megettem, es utana mondtam, hogy mostmar meg kellene vacsorazni. Megaltunk egy orszaguti etteremben, es ettunk egy jo babgulyast. Na ez azert sokkal jobban esett, es jol is laktunk. Na azota sem ettem MD kajat.
Az én haverom meg egyszer felúszott a Niagara vízesésen! (Én meg láttam! )
Bővebben: Link
Csak úgy hozzá.
Na en is ezt akartam belinkelni, csak hirtelen nem talaltam.
És én voltam az. Nagyotmondás ellen nagyothallás a megoldás.
Köszönöm. Rádiótechnikát nem találtam, de vasútmodell elektronikát igen és az is kellett.
Te Úsztál, én meg meg is örökítettem.
A borból a minőséget legalizáld,legalizáld,
a borból a minőséget gargalizáld...
http://www.youtube.com/watch?v=AnK65v9AcOo
A minőséget legalizáld!
Nincs ebben semmi baj. A csövesek elmentek pihenni.
De nem csak ennyi volt ám a probléma. ha feljött egy új ablak, akkor azzal nem lehetett semmit csinálni, mintha kifagyott volna. Csak feladatkezelőből való leállítással lehetett kilépni a firefoxból, mert semmi gombra nem reagált. Teljes uninstall és újratelepítés megoldotta a problémát úgy látszik. Csak a böngésző előzményeket raktam vissza és meg is van minden.
1 gép újraíndítás nem segített volna? :violent: :guluszem1:
Nem, kb 4-szer volt újraindítva és semmi. Először én is abban reménykedtem, hogy ez okozza, de nem. Sima újratelepítés sem oldotta meg a gondot, valami a firefox profiljában volt. Az kiszedtem és csak az előzmények fájlját másoltam vissza, így most jónak néz ki. Ennyi idő alatt már előjött ezelőtt a hiba, de most még jó.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |