Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szerintem torold a f, g, i particiokat es hagyd ra az ubuntu-ra az automatikus particionalast a Disk1-en.
Idézet: Mindezt a kóla? „Tudjatok mire hasznaljak az USA-ban a rendorok. Az orszaguti baleseteknel a ver lemosasara az utrol. Mindig van a kocsiban 1 gallon. Jo meg azonkivul klotyo mosasra is. Kivaloan tisztit.” ![]()
Hát igen. Egyszer láttam egy videót, egy darab húst tettek egy pohár kólába egy negyed óra alatt szétmarta.
Régebben olvastam, hogy króm tisztításra a legjobb matéria.
![]()
Köszönöm. Megpróbálom azt is. az lesz a V 3.0.
![]()
Csavarlazítónak is bevált már. Jobb min a legtöbb amit annak is árulnak. :yes:
Hali
Mivel a recept titkos igy szinte azt tesznek bele amit akarnak. Ma cukor helyett aszpartam az edesito benne. Sok foszforsavat tartalmaz ezert hasznalhato tisztitasra. Itt a leiras. De nem am nekiallni a gyartashoz! ![]()
Haverom olyat csinált,hogy egy fogat tett egy pohár kólába és kb 2nap alatt szétment. De sok mindenre jó a cola...
Az igazsag az, hogy egyszer veletlenul ettem, de igerem nem fog velem tobbet elofordulni.
![]()
Az én haverom meg egyszer felúszott a Niagara vízesésen! (Én meg láttam!
![]()
Bővebben: Link
Csak úgy hozzá.
Na en is ezt akartam belinkelni, csak hirtelen nem talaltam.
És én voltam az.
![]()
Köszönöm. Rádiótechnikát nem találtam, de vasútmodell elektronikát igen és az is kellett.
Te Úsztál, én meg meg is örökítettem.
![]()
A borból a minőséget legalizáld,legalizáld,
a borból a minőséget gargalizáld... ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=AnK65v9AcOo
A minőséget legalizáld!
Nincs ebben semmi baj. A csövesek elmentek pihenni.
![]()
De nem csak ennyi volt ám a probléma. ha feljött egy új ablak, akkor azzal nem lehetett semmit csinálni, mintha kifagyott volna. Csak feladatkezelőből való leállítással lehetett kilépni a firefoxból, mert semmi gombra nem reagált.
![]()
1 gép újraíndítás nem segített volna?
![]()
Nem, kb 4-szer volt újraindítva és semmi. Először én is abban reménykedtem, hogy ez okozza, de nem. Sima újratelepítés sem oldotta meg a gondot, valami a firefox profiljában volt. Az kiszedtem és csak az előzmények fájlját másoltam vissza, így most jónak néz ki. Ennyi idő alatt már előjött ezelőtt a hiba, de most még jó.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |