Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Úgy látszik nem csak nekem volt hangyafarmom.
Ami hetekig mászkálna, az a vizihangya. Csak azt még nem fedezték fel.
Ha megbetegedne a viziboy, akkor a vizihangyadoktor vizi vizitre menne hozzá, és nem sokat hezitálna, ill, vizitálna, vízszintben vizsgálná vézna végtagjait, és vazelinnel vegykezelve végig masszírozná még ványadt valagát is.
Ezért viccek, mókás történetek a fórum címe! Nem ? :yes:
Idézet: „21ˇ Az amerikaiak átlagosan 18 ár pizzát esznek meg naponta” Mondjuk ezt én sem értem !
No de ez nem vicces, meg nem is mókás.
A 27-es vicces, néhány emberre is igaz.
Ha ez terület mértékegység, akkor is butaság. Bővebben: Link
Az "ár" a terület egyik mértékegysége.
Wiki
Szerinted én mit írtam?
Hopsz! a Te hozzászólásodat nem is láttam. Tényleg hülyeség, hogy ennének már meg 1800 m2 pizzát?!
Józsi bácsi elmegy a zaciba, hogy beadja a TV-t.
Útközben találkozik Bajnai Gordonnal. Gordon mondja neki: - Józsi bácsi hát ne adja be a TV-t a zaciba, mert jövő héttől nagyon jó műsorok lesznek benne! - Tényleg?! - kérdezi az öreg - és milyen műsorok fiam? - Hétfőn én leszek, kedden a feleségem, szerdán a családom, csütörtökön a pá rtom! Péntek-Szombat-Vasárnap - a nép! Na az öreg hazamegy, az asszony meg kérdezi tőle, hogy miért nem adta be a TV-t a zaciba? Mire Józsi bácsi: - Találkoztam a Miniszterelnökkel és azt mondta, hogy jó műsorok lesznek, inkább visszahoztam! - És milyen műsorok lesznek ? - Hétfőn:A Félkegyelmű, kedden:A makrancos Hölgy, szerdán:A rém rendes család, csütörtökön: Ali Baba és a 40 rabló, péntek-szombat-vasárnap: A Nyomorultak
Ugye, pedig nincs is 5m2 egészen naponta.
Azért néznek ki így , mert megtudnak enni annyit.
Ez már kimeríti a jóízlés elleni merénylet fogalmát!
Jingle Bells.Bővebben: Link
Szerintem a sorok között van a kutya elásva.... úgy írja hogy az amerikaiak! Nem fejenként érti, hanem az összes. Szerintem így még elképzelhető!
A legújabb tömegoszlató fegyver.
Móricka ül az íróasztalnál, előtte a Jézus-szobor, és fogalmazza a karácsonyi kívánság-levelet:
- Kedves Jézuska! Az idén nagyon jó fiú voltam... (Ránéz a szoborra, összegyűri a lapot, újat kezd.) - Kedves Jézuska! Az idén egészen jó fiú voltam... (Ránéz a szoborra, összegyűri a lapot, újat kezd.) - Kedves Jézuska! Az idén nem voltam túl jó gyerek,... (Ránéz a szoborra, összegyűri a lapot, újat kezd.) - Kedves Jézuska! Az idén igazából elég rossz voltam... (Ránéz a szoborra, összegyűri a lapot, megragadja a szobrot, bevágja a fiókba, majd új lapot vesz elő: - Ide figyelj Mária! A fiadat fogságban tartom, követeléseim a következők...
Mit mond az informatikus amikor szép tisztának látja a frissen mosott ruhát?
De szép kontrasztos lett!
- Géza, tessék, itt van a fizetésemelésről szóló írás. Remélem, meg van
vele elégedve - mondja a főnök. - Igazán nagyon köszönöm, főnök. Tessék, itt van a videofelvétel a tavaly karácsonyi vállalati bulinkról. A skót kisfiú megkérdezi az apjától: - Apa, mi lesz karácsonykor a fa alatt? - Parketta, kisfiam.
Nagyon jó, azért vicces, mert igaz! Én csak tudom, mert 65 éves vagyok, és házas.
Részvétnyilvánításokat kérem mellőzni! Szép Ünnepeket mindenkinek!
Nekem is tetszik de azért ennyire nem rossz a helyzet nálam. Veled egy idős vagyok. Látod a billentyűket is meg találom a gépen.
Apuka korrepetálja a gyenge elméjű fiacskáját matekból:
- Fiam, mennyi 1+1? - Heee? - tör ki az értelem a fiából. - Na jó akkor másképp. Egy alma + egy alma, az hány alma? - Heeee?! Vetté almát?!
Egy két jelenség fenn áll. Mik ezek?
Egy férfi meghal, és a mennyország kapujában találja magát, ahol Szt.Péter várja:
- Hát! Fiam! Te nem voltál valami jó ember életedben. Tudsz valami jócselekedetet mondani, ami alapján beengedhetlek ide? - Igen. - feleli a férfi - Egyszer motorosok molesztáltak néhány apácát. Én odamentem a vezérükhöz, egy nagydarab tetoválásos, orrkarikás fickóhoz, megfogtam a karikáját, odahúztam az arcát, és azt mondtam neki: Most pedig bocsánatot kértek a hölgyektől! Szt.Péter lapozgat a könyvében: - Én ilyet nem találok! Mondd, és mikor történt ez? - Úgy 1 perce...
Csak a tréfa kedvéért:
-Apu, miért pont anyut vetted feleségül? - Hallod, szivem? Már a gyerek is ezt kérdezi!
Először is békés ünnepeket mindenkinek :smile:
Ma este ez a kód generálódott nekem. Nem a legszebb de úgy látszik ez jutott. Millionyiszor pötyögtem már kódokat de még ilyent nem kaptam. Kár, hogy nem tudjátok ti is kérni a felolvasást.
Melyik oldal ilyen esztétikus?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |