Fórum témák
» Több friss téma |
Szóval igen
Az tényleg elég kevés a memóriának… Külső táppal próbáld ki, és kiderül, hogy mivan - de ha kicseréled, az sem nagy ördöngősség.
Azért kérdezem, mert "ide" is kis feszültség érkezik.
Gondolom a 3,3V ami a FET -re jön, az már at ATX csatlakozóból jön. Szerk.: igazam lett, mert az "új" FET -el is ugyan ezt produkálja.
Kelmo86 legközelebb egyáltalán nem hallgatok rád, mert igazam volt!
Nézd meg jobban a képet! Amit ott látsz egy SMD ellenállás háló, ami voltaképp egy átkötés, mert 0 Ohmos. Egyszerűen nem is tudom, hogyan nem vettem észre azt a szanaszét égett átkötést. Azt hittem, hogy bepacáztam gyantával, mikor megbirkóztam a FET -el. Azt a fránya átkötést is csak azután vettem észre, amikor csipogóval rálestem a FET -re és az ATX csatlakozón a 3v3 -as tüskéjére, hogy meg van e a kapcsolat, és bizony szakadás mutatkozott. Nosza, álltam is neki kábelt faragni, és amikor forrasztottam volna be a "bika kábelt", akkor tűnt fel, hogy morzsolódik az ellenállás háló teteje. Tessék, itt van az élesztésről egy videó.
Üdv!
Én is ezt mondtam magamnak! Akkor te is ismered!? Hát igen ha elszáll akkor már nem megy! Amúgy megvan a hiba! Egy SSM4500GM SO8-as tokozású N és P csatornás teljesítmény MOSFET-en van egy kis lyuk a memória sínek alatt!
Egyenlőre ne cserélj ,ill szedj szét semmit.
Csak annyit próbálj ki , hogy egy elosztóba dugod a sz.gépet és az erősítőt. Illetve kipróbálsz egy másik elosztót is,hátha megvan szakadva a védőföldelés a vezetékben. Van nálatok védőföldelés?
Szia. Akkor már csak egy dolgod van.
Ha ki is cseréled a MOS FET -eket, és ha feléled a géped, akkor nagy szerencséd van. Azért mondom, mert a FET eket vezérlő / szabályzó modul is kaphatott egy kis cirógatást.
Üdv _ampervadász_!
Idézet: „Ha ki is cseréled a MOS FET -eket,” Hát nem is tudom SMD-t cserélni!? Sajna csak egy 230-as pákám van ami folyamatosan fűt és a hegye se jó valami! Olyan lenne mintha normál alkatrészeket kezdenék el csatorna forrasztó pákával forrasztani! Igaz tnap azzal a pákával cseréltem kondikat a saját lapomon! Majd meglátjuk! üdv Marcall!
A kiforrasztáshoz teljesen tökéletes.
Amikor kiforrasztottam a FET -et akkor 457C° fokra állítottam be a pákahőmérsékletet azt feltételezve, hogy rossz a FET, és visszaforrasztása után is simán működött. Be forasztásnál lehetőleg ne ezt a pákát használd. A helyedben olyan FET -eket vennék, amit egy külön nyákra ráforrasztanék, és behuzaloznám az alaplapra. Kritikián aluli, hogy iylen FET "mezőt" elrejtenek.
Hali!
Ismerem és roppant találó "arany köpés".
Ma vettem egy usb hosszabító kábelt és a kamerát üzem közben meg tudtam mérni , fölvágtam a hosszabbitó kábelt az oldalán és ott mértem a feszkót , alapjárat 5.02v. Üzem közben 5 v. szerintem ez jó igy , majd kérek egy vga kártyát probára , még az van hátra , a probléma meg van még .de megélek addig nagy lámpákkal . Üdv. Feri
Visszatérve a szaggat a flash videók xp-n, ubuntun viszont nem témára:
Inkább csak optimizálták a flash playert azóta, nekem már xp-n is jól mennek a flash videók, a régi playerrel szaggattak. Más is észrevette ezt? Akinél szaggat, az frissitse flash playert, és számoljon be a fejleményekről
Nekem linuxon sosem volt problémám a flash-el, xp-n viszont mióta frissítettem(10.x) rosszabb mint régebben. Viszont ha emlékeim nem csalnak a flash videók a gépet terhelik le, viszont a régi verzióhoz(9.x) képest már két új gépem is volt.
Szkóppal nézd meg, ne feszmérővel. Esetleg applikálj rá valami 1000µF-os alacsony ESR kondit és lesd meg úgy a képét.
A Flash egy sz.r, amióta adobe kézben van. Annó a legrégebbi flesses játékaim K6-2-es porcogón futottak rezzenéstelenül, a mostani netezős vason meg 60-70% terhelést rónak a procira. Ez a fejlődés? Videóra flesst használni meg eleve egy marhaság, még ha nagyon kézenfekvő ötlet is, a flash alapvetően nem erre van kitalálva. Ugyanaz a minőségű videó egy akármilyen korszerű kodekben csomagolva pár százalékot kér a géptől, míg egy beágyazott flessként meg majd megeszi a procit. Röhej. Nem sokkal jobb az új sem, nekem kb. a 9-es verziótól fogva egyre rosszabb a netezős vasamon a fless (HW-es gyorsítás kicsit jobb csak, de kellemetlen akadásokat ad a lejátszónak, mikor a kurzor fölé kerül), I915-ös VGA, Pentium M770-nel, nevetséges, hogy emiatt kelljen majd egyszer gépet fejleszteni, miközben a gép röhögve lejátszik 1080p-s videókat (az 1920 már kissé akad). Ezt az adobe nevű céget meg jó lenne kihagyni az ámítástechnikából, amit az olvasójukkal is művelnek, az nem földi embernek való, abnormálisan behemót tákolmány. Nem akarom elhinni, hogy ennyire gyagya emberek programoznak ott.
Köszi, rátettem a tápvonalra egy 1500mF aranybetüs elkót de semmi változás , probálgattam üzem közben le-föl tenni , minden a régi. kevesebb fénynél becsikosodik a kamerakép .szkóp nincs a közelembe ,sajna.
köszi minden gondolatot , feri
Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy windows 7 ultimate 64 bit alá feltelepítettem a skypeot.A skype megy is, csak éppen, ha valaki hív, felveszem, kifagy.ugyanez fordítva.De akkor is kifagy ha rányomom arra, hogy beállítások ellenőrzése.De az a vicces, hogy xp32 alatt ugyanezzel a nettel meg mindennel működött.Volt/van valakinek hasonló problémája?Ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném! Köszi szépen a segítséget előre is!
Szia!
Keress egy régebbi verziót. Ugyanitt megemlíteném, hogy nekem az elmúlt hónapokban kellett feltennem egyet, de nálam csak a legújabb települt, de egy próbát megér, hogy egy korábbival próbálkozz. Amúgy mostanában nem működik valami stabilan. Napok óta több 10 percet vesz igénybe a bejelentkezés.
Igen, mert van a szerveroldalukkal valami prücök.
Ezt tanusitom en is, nalam is lassan jelentkezik be sajna.
Azert jo tudni h nem a net szolgaltatom a ludas vagy a rendszerem vagy valami driver. Boldog unnepeket mindnkinek!!!
Maradékra van dugva lemezjátszó,tuner,asztali cd lejátszó,kazettás deck
ha kihúzom a jack kábelt megszűnik a zugás,viszont ha a gép hátulján hozzáérintem a fémhez akkor zúg. jack hossza kb 1.8 m
Én sokáig a 2.0-s verziót használtam, nem vagyok a frissítések híve, meg abban semmi csicsa csak az volt benne ami kell, és egyszercsak nekem is lett ilyen gondom, néha persze nem csinálta kb 10-ből 2 szer, aztán átálltam a 3.0-sra és azóta nem adódott ilyen...
Bár másik gépen hiába cseréltem le az új talán 5 öst a hármasra ugyanúgy szórakozott, de talán valami verziócserével ott is helyreállt talán a 4es lett rárakva...
Nagyon berágtál az adobe-ra! Mostanában a chrome-ot használom ,meg mások gépeire is azt telepítem. Benne a flesh ,pdf,java . Eddig nem kellett semmilyen kiegészítőt telepíteni. Az adobe reader is csak erős gépekre , helyette ott a foxit. De a photoshop az photoshop.
De a photoshop az photoshop.
A Gimp meg ingyenes . Króm meg ugyanazokat a bővítményeket használja, amit az Adobe/Sun ír.
Udv!
Az lenne a problemam, hogy az este osszekottem a tv-vel a gepet es a tv-ben fura szinek lettek, a feherbol szurke lett meg minden nagyon elenk.Azutan ujrainditottam a gepet persze mar tv nelkul de a gep csak ugy latja h meg a tv mindig ra van kotve. mi lehet a problema. Geforce FX 5200 a videokartya es s-video-RCA kabellel kottem ossze a tv-vel.Volt meg parszor osszekotve de akkor rendben mikodott, nem volt semmi gond. Mi lehet a problema, vagy mit kellene allitsak h helyre jojjon.?
Jé, úgy tűnik, hogy a 3.8 as jó.Először próbáztam a 4.2 essel, de az első hívásnál jó volt, a másodiknál ugyanúgy kifagyott.
Más.Karácsonyra kaptam egy OCZ Vertex 2-es SSD-t.Írási/olvasási sebesség:275/280 Mb/s.Windows 7 64 bit onnantól ahonnan megnyomom a gombot, 35mp alatt bootol, ebből 25mp, amíg a BIOS eljut odáig, hogy el kellene indítani...a kikapcsolás meg annyi, hogy megnyomom a leállítás gombot, elszámolok 5 ig és a gép már leállt...a telepítés meg kb. 8 perc volt össze vissza.Ezek után, aki tud, vegyen SSD-t!
A videokártya driverét nem ártana frissíteni, aztán az nvidia szoftverében keresni egyéb beállításokat.mert a windows nem túl sok beállítást tesz lehetővé.
Ez szép Egyszer nálam is volt egy OCZ kipróbálni, és valóban nem csak legenda az extrém gyorsaság (a HDD-hez képest).
A legujabb driver van fent, es barmit allitottam az Nvidiaban nem valtozott semmi.
Ugyan ugy maradt minden. Talan a kartya lenne a ludas es utolso inditasnal el sem indult.Most az alaplapival irok Mi lehet a gond ? Visszateszem a kartyat most es ujra teszem a drivert hatha segit valamit. |
Bejelentkezés
Hirdetés |