Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Reggli?
Hol laksz te,netán china?
Egy KV termelo orszagban. Kinaban nem terem KV. Amugy arra gondoltam, hogy ha reggel felkeltek, legyen mibol megfozni a KV-t. Nalam most 19:48.
Tényleg 19:48?
Mar 20:15. Na elteszem magam holnapra.
Te hol laksz? Amerika?
Lehet rallizni, driftelni, stb
At hiszem most jött el a reggeli ideje (Nem kellett volna megnézni a képeket)....
Dehogy nincs. Majd meglátod, márciusban nyoma sem lesz.
Nyoma ne lenne? Árvíz, belvíz, ilyenek :no:
Nálunk itt a domb tetején, nem igen hiszem.
Mi is "fent vagyunk" Más úszott itt meg olyan szárazság volt
Néhány évtizede még, mielőtt valaki építkezni kezdett, megkérdezte az öregeket, hol szokott lenni belvíz. Ma ezzel senki nem törődik. Ezért aztán sokan áznak el sajnos.
Szép Karácsonyt Mindenkinek!
Felénk nagy havazás, viharos szél, hóátfúvások. Az utak alig járhatók, a vonatok sem igazán járnak (a híradóban is bemondták). A kis kosztosaim is megjelentek.
Kékestető némamozik
http://212.92.19.209:8083/?action=stream http://212.92.19.209:8082/?action=stream :nemtudom:
A második kamerát a nagy szél elfordította 180 fokkal. meg kellett fordítanom a gépet, hogy lássam rendesen.
A második linken felfelé esik a hó és a házak fel vannak ragasztva a plafonra...
Mit vétettünk mi Neked!
Hát raktam én fel pl. ilyeneket, mi?! A hozzászólás módosítva: Júl 21, 2014
Kissé megkésve de Kellemes Ünnepeket kívánok az alábbi kis üdvözlőlappal!
Nem rosszak. De a vörösboros vaddisznópörkölt mögött mind elbújhat.
Nem is! :beka3:
Te hallgasd ezeket.
Interactive YouTube Keyboard nyomogasd a billentyűzeten a betűk fölött lévő (tehát nem ami a NUMpadon van) számokat, és oda ugrik a lejátszás. Ha nem menne, akkor állítsátok a fókuszt a videóra, mondjuk a hangerőn változtattok.
Jó szórakozást.
Kéne egy kis segítség.
Bescaneltem 100.000oldalt, na jó csak 178 oldal, és ezeket szeretném összefűzni egy darab pdfbe. pdf creatort használok, és nem bírja a gépem (intel core i3, 1-2% használat, 2gb ram 100% használat), állandóan behal tőle.Vagy valamit nem jól állítok be, vagy rossz ez a program, vagy másikkal kéne csinálni, nem tudom, és már nagyon nem is érdekel. Valakit megkérek, hogy csinálja meg helyettem. Értékes könyv lesz a tulajdonába utánna. Adok privátba egy linket ahonnan a jpg formátumok letölthetők. Aztán a pdf-et töltse fel valahova és onnan meg leszedem. Vállalkozó szelleműeket várom privátba, vagy itt a közérdekűbe a segítséget, esetleg program ajánlatokat is fogadok. Mer olyan nincs, hogy ez a gép nem képes erre... köszi.
Hali!
Húzd be a képeket MS Wordbe és a nyomtatóként állítsd be a PDF creatort. Úgy se akar működni? szerk.: küldtem privit.
Nyomtatva csináltam, de nem wordből, hanem csak a villámnézetből, de kakukk.
Azóta egy primitív telepítés nélküli programmal 40mp alatt végeztem vele. jpgtopdf nevű progi, viszont itt gyakorlatilag semmit nem lehet állítani a papír méretén kívül, és baromi nagy lett a pdf file, kb duplája a jpg-nek. De most már mindegy. Legalább kész. Kösz |
Bejelentkezés
Hirdetés |