Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Fémépítőm nekem is volt, de "tenagger" koromban a java elkopott a sok sok kísérletezés közben. És TT vasutam is van. Igaz most le van bontva de van egy 2x1,4m -es terepasztalom!
Sziasztok.
Megkérdezem itt, hátha ti tudtok segíteni... Hallottam régebben hogy valahol lehet kapni plexi hulladékot. Vagy akár venni, ilyen plexi "outlet" féle. A lényeg hogy kisebb darabok de olcsóbban. Hallott már valaki hasonlóról ? Sajnos a bolti ára elég húzós. Köszi
Érdeklődj a szatunaplexnél ők balaton mellett vannak, és a gezanorbert.hu-nál, ők meg szigethalom, és még a kerttrade kft, (drága) ők magas minőségű plexivel foglalkoznak röhm német márka és dunavarsányban vannak. stb...
Mindhárommal volt már kapcsoltom ajánlom őket, a szatunaplex nagyon barátságos, és abszolút segítőkész, a dunavarsányi drága, de a legjobb minőséget képviseli, a gézanorbert is a minőségre hajaz, valamivel drágábbak mint a szatunaplex, de ők dolgoznak több féle plexiből. Idézet: „Ha rákattintanál a Vili adatlapjára . láthatnád .” ööö Nem lehetne ott a legközelebbi He találkozó?
Szia! Nincs valami értelmes munka arra, a kávészedésen kívül, 8-10 millió embernek? :hide:
Köszönöm szépen, megkérdezem őket.
Amúgy csak hulladékkal / maradékkal foglalkozó helyet nem tudsz esetleg ? Ami kifejezetten ezzel foglalkozik. Lehet hogy nincs ilyen, de mintha halottam volna, csak azért kérdezem.
Én nem látom.
Esetleg 8-10 embernek, de csak szakertoknek. A tobbinek marad a KV szedes es a cukornad vagas, de ez is csak az aratasi idoben. keziero van itt is elegendo ("0" iskolazottsag, 80 % analfabetizmus). Viszont jo otlet a HE talakozo. Olcso a repjegy, 1700-2200 $.
Csa Vili
Na itt az uj Joe Satriani .
Ezt már láttam. Egy igazi tehetség. Ilyen profi módom még senki sem tisztította a gitárhúrokat. Nekem is esedékes lenne egy húrcsere de ha letisztítaná szerintem még maradnának egy darabig.
A hölgyet Internetes szlenggel élve blokkolnám. Az új Joe Satriani már megszületett. Kicsit fura figura vödörrel a fején de a gitárral eszméletlenül bánik. Buckehead többi videót is érdemes meghallgatni. (persze csak akit érdekel) Wikipedia
Ha valakit nem győzött volna meg a fenti videó akkor ajánlom az alábbi kettőt.
Bővebben: Link1 Bővebben: Link2
Én inkább az Ő ipod nano-ját dokkolnám. :yes:
Neked Ő kellene, rendbekapná a gerincedet!
Vagy egy kis hólapátolás. (Épp most végeztem vele.)
Nálunk hatalmas pelyhekbe szakad a hó.
Ja egyébként jó reggelt.
Többször mondtam: A havat aki szétszórta, az össze is szedi! Te szórtad szét? Nem. Akkor ne szedd össze...
Nekem nem kell havat lapátolni, mivel amíg aludtam addig a közterületfentartók elvégezték ezt a munkát. Igaz, városban lakok így ez nem csoda.
Jó reggelt!
Nálunk 10 centi hó hullott reggelre.
Nálam most szüneti időszámítás van, vagyis átváltok vámpír üzemmódba.
szerk.: most reggelizek (ebédelek? ) egyet, aztán kimegyek és csinálok egy jó nagy hóembert.
Én meg kelhettem hajnal 4-kor, mert ügyeletes vagyok... Affeneegyemegaztakikitaláltaamunkát!
Ha ez vígasztal, én suliidőben 4:35-kor kelek.
szerk.: lefényképeztem ezzel a hulladék k300i telómmal hogy szakad a hó, de semmit se lehet rajta látni, ha nyerek a lottón, biztos veszek egy 358 csillió petapixeles fényképezőt. Vagy majd a Hubble-val fényképezek. :yes:
Hah! Én minden nap 4-kor kelek, amikor nem szabin vagyok, vagy nincs hétvége... Nem vigasztal... :rinya:
Össze nem szedtem, csak egy kissé átrendeztem az udvaron. :yes:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |