Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Hali!
Gratula, jó lett, tetszenek a nyákon lévő teljesítményellenállások
Helló.
A nyák az furat galvánozott, és kémiai ónozóval be van vonva. A többit meg a többiek elmondták.
Szia! Örülök,hogy megy a légtrafó! Elbír ám egy smd órát is
Már tervezem... Köszönöm mégegyszer a segítséged!
Sziasztok
Most fejeztem be az AVR Dropert (Topi) A nyáktervet klemo86 barátom utólagos engedelmével módosítódtam Szétszórtam a nyák két oldalára az alkatrészeket és így kisebb lett És kapott a kapcsolás plus visszajelző ledeket power és target Vcc így került rá három led Ez az első kétoldalas nyákom és működik is
Szép munka. Ezt a kapcsolást vagy legalábbis a tiedhez hasonlót építettem meg pár éve ,elég megbízható, stabil működésű felépítmény. Szépek a teljesítmény ellenállások a végfokpanelen.
Kösz! Kár, hogy ha leveszem a tetejét, nem látszanak az ellenállások. Valóban stabil, és erős! Talán most belefogok egy 2X500 wattosba a suboknak. Eddig egy Ágotát használtam a Top ládáknak meg ezt a sajátot, de most beújítanék két subot és annak is kéne valami.
Egyébként lassan kész a fényorgonám, amit Alkotó kollégának köszönhetek. A fénypultom lassan de biztosan halad, majd teszek fel képeket valamikor, hátha valaki kedvet kap ilyesmihez
Sziasztok!
Igaz nem erősítő, de épp most lett kész: kicsit kupi van a garázsban, elnézést
Tuti hogy kétoldalas SMD nyákot készül csinálni, és az átkötéseknél ki kell fúrni.
Szép kis kúpos hasító.A barátommal mi is nemrég dobtunk egyet össze.Jól szuperál nagyon.Szép munka.
Norbi
Fúrni?
Semmit, ez kérem szépen egy kúpos hasítógép, mivel fával tüzelek, és rommá törtem a könyökömet dec. 4.-én, és azóta kétszer stoppolták meg (be kellett fejeznem). most van benn 8 cm. titán lemez meg 9 titán csavar. Mivel fát hasogatni kell, ezt meg már 2-3 hónapja építgetem, hirtelen sürgős lett befejezni
Köszönöm, látom vannak "szakértők" , ez a vol. 3. generációs, az első kettő verzió fenn van a youtube-bén ha valakit érdekel.
megnézhető itt
De brutális!!
Jó kis "Fúró" Jó lenne vallatásra is vagy kivégzésre
Vendég-marasztaló...
Muszáj, mert amikor egy 30-40 centi átmérőjű *** göcsörtös madárcseresznyével hoz össze a jósors, akkor kell ez a brutális motyó hogy szétszedjem.
Ez sem egy mai darab, csak most volt időm videót töltögetni. Megfigyelővevő a 20m-es amatőrsávra. Ezt a találkozón már láthatta, aki ott volt. Videjó a működéséről.
Helló. Nekem nagyon bejön! Nagyon szépen megcsináltad! Gratulálok Esetleg nincs fent a fórumon a kapcs.rajz véletlenül? Kedvet kaptam egy ilyen rádió építéséhez
Köszönöm. Nem, sajnos nincs fent rajz, de amúgy nincs benne semmi extra. Ahogy elnéztem a neten a 612-esre vevők nagyjából mind ugyanúgy néznek ki belül. Majd ha nem felejtem el, előkaparom a rajzát.
Sziasztok!
Elkészült az év utolsó projektje. Köszönet vicsys barátunknak!! Mindenkinek BUÉK!
Szép lett, gratula! Lesz doboza is? Az a kis micsoda a jobb alsó sarokban, az micsoda?
Miért? Az idén már nem is csinálsz semmit? Ilyen lusta nem lehetsz.
A kis kapcsolóra gondolsz? Mert az az.
És lesz doboza is!
Minek? Aki sokat pihen, keveset él!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |