Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Hali!
Gratula, jó lett, tetszenek a nyákon lévő teljesítményellenállások ![]()
Helló.
A nyák az furat galvánozott, és kémiai ónozóval be van vonva. A többit meg a többiek elmondták. ![]()
Szia! Örülök,hogy megy a légtrafó! Elbír ám egy smd órát is
![]()
Már tervezem... Köszönöm mégegyszer a segítséged!
![]()
Sziasztok
Most fejeztem be az AVR Dropert (Topi) A nyáktervet klemo86 barátom utólagos engedelmével módosítódtam Szétszórtam a nyák két oldalára az alkatrészeket és így kisebb lett És kapott a kapcsolás plus visszajelző ledeket power és target Vcc így került rá három led Ez az első kétoldalas nyákom és működik is ![]()
Szép munka. Ezt a kapcsolást vagy legalábbis a tiedhez hasonlót építettem meg pár éve ,elég megbízható, stabil működésű felépítmény. Szépek a teljesítmény ellenállások a végfokpanelen.
![]()
Kösz!
![]() Egyébként lassan kész a fényorgonám, amit Alkotó kollégának köszönhetek. A fénypultom lassan de biztosan halad, majd teszek fel képeket valamikor, hátha valaki kedvet kap ilyesmihez ![]()
Sziasztok!
Igaz nem erősítő, de épp most lett kész: kicsit kupi van a garázsban, elnézést ![]()
Tuti hogy kétoldalas SMD nyákot készül csinálni, és az átkötéseknél ki kell fúrni.
![]()
Szép kis kúpos hasító.A barátommal mi is nemrég dobtunk egyet össze.Jól szuperál nagyon.Szép munka.
![]() Norbi
Fúrni?
Semmit, ez kérem szépen egy kúpos hasítógép, mivel fával tüzelek, és rommá törtem a könyökömet dec. 4.-én, és azóta kétszer stoppolták meg (be kellett fejeznem). most van benn 8 cm. titán lemez meg 9 titán csavar. Mivel fát hasogatni kell, ezt meg már 2-3 hónapja építgetem, hirtelen sürgős lett befejezni ![]()
Köszönöm, látom vannak "szakértők" , ez a vol. 3. generációs, az első kettő verzió fenn van a youtube-bén ha valakit érdekel.
megnézhető itt ![]()
De brutális!!
![]() Jó kis "Fúró" ![]() Jó lenne vallatásra is vagy kivégzésre ![]()
Vendég-marasztaló...
![]()
Muszáj, mert amikor egy 30-40 centi átmérőjű *** göcsörtös madárcseresznyével hoz össze a jósors, akkor kell ez a brutális motyó hogy szétszedjem.
Ez sem egy mai darab, csak most volt időm videót töltögetni.
![]() ![]()
Helló. Nekem nagyon bejön! Nagyon szépen megcsináltad! Gratulálok
![]() ![]()
Köszönöm.
![]()
Sziasztok!
Elkészült az év utolsó projektje. Köszönet vicsys barátunknak!! Mindenkinek BUÉK!
Szép lett, gratula! Lesz doboza is? Az a kis micsoda a jobb alsó sarokban, az micsoda?
![]()
Miért? Az idén már nem is csinálsz semmit? Ilyen lusta nem lehetsz.
![]()
A kis kapcsolóra gondolsz? Mert az az.
És lesz doboza is!
Minek? Aki sokat pihen, keveset él!
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |