Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1502 / 3610
(#) radocziandras válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jan 3, 2011 /

Ez nem jó, előszöris, összetörik, ha átmégy rajta autóval , nem bírja se a vizet, se a betont, se a port. Ez inkább a csiribiri tapicskás "kverty" billenytyűzetes telekommunikációs eszközökhöz való.
(#) Jimmy777 válasza zoly15 hozzászólására (») Jan 3, 2011 /

Bocs az off-ért de legközelebb próbáld meg egy kis mosószeres vízbe mártani az újjad és azzal húzd el, csodákat tesz... és nem leszel tiszta ragacs valamint a felület is szép lesz....
(#) bankimajki hozzászólása Jan 3, 2011 /

Mostanában nem látom Dumatyi hozzászólásait. Ennyire berágott, vagy ilyen jó volt a szilvesztere? És még nem tért magához.
(#) tiggersoft válasza bankimajki hozzászólására (») Jan 3, 2011 /

Kicsit "besokalt" a mostanában a HE-n megjelent emberkékre. Itt szokott lenni, de csak olvasgat...
(#) Macsek71 hozzászólása Jan 3, 2011 /

Egy telefonos poénos történet ( ha megengeditek )

Cimbora dicsekszik a csilli-villi telefonjával, mit tud... Szerény kérdésemre : és meddig bírja az akkuja büszkén rávágja KÉT NAPIG !!. Amikor mutatom kinai vackomat ez két HETENTE látogatja meg a töltőjét csak csodálkozott

Egyébként pár éve volt egy Moto ? prototípus ami több mint egy hónapig elvolt egy feltöltéssel. Erről hallott valaki ? dobozolták ? győzött az akkutöltő-gyártó lobbi ?
(#) Rober_4 hozzászólása Jan 3, 2011 /

Nem ért valaki végrehajtási ügyekhez?
Most jött egy papír, hogy adjam le a kocsi forgalmiját, egy nyári 35ezres tartozás ügyében, aminek mi már a többszörösét kifizettük, és szóban az ügyvédünknek már többször megígérték, hogy helyrehozzák a hibájukat, és leállítják az ügyet, és leveszik a tartozást a számlánkról meg a lakásról, meg a telekről. Erre most meg már kocsi sincs

(Az iroda nevét priviben bárkinek szívesen megírom. Elmentem inni.)
(#) tiggersoft válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 3, 2011 /

Akkor sokminden melett erröl is lemaradtam. Nesze neked költözés...egy hét nettelenül...
(#) klemo86 válasza tiggersoft hozzászólására (») Jan 3, 2011 /

Csak téli szüneten volt, de ma már írt Nem bírja ki úgyse
Szerk.: oké, tegnap írt
(#) klemo86 válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 3, 2011 /

(#) nagy hoho hozzászólása Jan 3, 2011 /

Ma nagyon ködös idő volt nálunk így a vízpart is más képet mutat.
(#) Rober_4 hozzászólása Jan 4, 2011 /

Jaj! Napfogyatkozás. :hide:
(#) Frankye válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 4, 2011 /

Itt meg szakad a hó, be van borulva, és még a Napból is leharapott valaki egy darabot. Mi meg vakoskodunk az irodában. (Mert a neon fényét marhára nem bírom, megfájdul tőle a szemem-fejem. Marad az asztali lámpa...)
(#) Frankye válasza Macsek71 hozzászólására (») Jan 4, 2011 /

Az akkumulátor-gyártók győztek, valószínűleg...
(#) Frankye válasza Rober_4 hozzászólására (») Jan 4, 2011 /

Szívesen segítek, de ehhez ügyvéd elengedhetetlen. A végrehajtás nem ügyvédi, hanem közjegyzői tevékeységi körbe tartozik. Elsősorban is keresd ki a tartozást okozó ügylet okányait, a befizetésekről szóló nyugtákat, és ezekkel, meg a mostani "Végrehajtási lap"-pal menj el a kiadó közjegyzőhöz. Neki, ezek alapján kötelessége törölni a végrehajtatást.
Ha kell még valami segítség, szólj, keresünk - ha kell - jogszabályi hátteret is.
(Az ügyvédnek, ha van már bevonva az ügybe, kutya kötelessége ezeket intézni, és a jogi hátteret is kikeresni, egyébként.)
(#) DuMatyi válasza Frankye hozzászólására (») Jan 4, 2011 /

Erről én is tudnék mesélni, kezdve a tavaly megvett 50 darab 75-ös izzóval.
(#) tungsram válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 4, 2011 /

Kedves gyermekem lelkendezve kerestelek eme helyen de nem leltelek. Mely helyen leledzel eme percekben
(#) DuMatyi válasza tungsram hozzászólására (») Jan 4, 2011 /

Itt egyre ritkábban, inkább a privát csatornákon (skype).
(#) DuMatyi válasza Frankye hozzászólására (») Jan 4, 2011 /

Sajnos nálunk teljes felhő-, és ködfátyol van. Sebaj, vigasztal az, hogy az 1999 augusztus 11-i napfogyatkozást premier plán nézhettem végig.
(#) varttina válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 4, 2011 /

Annak idején a Balaton partjáról néztük a napfogyatkozást. A rádió azt mondta, hogy x ezer km/h sebességgel száguld majd át a Hold árnyéka Hazánkon. Ígyhát vártuk a menetszelet, de az elmaradt.
(#) DuMatyi válasza varttina hozzászólására (») Jan 4, 2011 /

Pedig hogy átrendezte volna az ondolált frizurákat! Egész áramvonalas lett volna, gyanítom még az emberek feje is.
(#) varttina hozzászólása Jan 4, 2011 /

Jó pár oldallal ezelőtt írtam Veráról. Most ez van:
Csöves hasonlattal élve az élet nem más, mint utazás a katód és az anód között. Vera csak egy rács az életemben, Akin valahogy túl kell jutnom.
(#) NHGY válasza varttina hozzászólására (») Jan 4, 2011 /

Idézet:
„Csöves hasonlattal élve az élet nem más, mint utazás a katód és az anód között.”

Jól látom az oldalon meg megszünt az utazás a "csövesben"?
(#) zoly15 válasza Jimmy777 hozzászólására (») Jan 4, 2011 /

Ilyen praktikát sem halottam még! Egyszer kipróbálom, köszönöm!
(#) Akashi válasza NHGY hozzászólására (») Jan 4, 2011 /

Sajnos.
Pedig pont most kezdtem volna bele egy csöves projektbe.
Marad a fórum olvasás.
(#) szabi83 hozzászólása Jan 4, 2011 /

http://atv.hu/videotar/202007_zalakarosi_granit

A videót, hogy lehet kimenteni ? :miaz:
(#) DuMatyi válasza szabi83 hozzászólására (») Jan 4, 2011 /

Nekem 2 éve bevált firefox alá a video download helper. Annó Gé javasolta itt az offban. flv formátumban ment.
(#) zolika60 válasza szabi83 hozzászólására (») Jan 4, 2011 /

Azt meg minek? Ott van a neten.
(#) DuMatyi válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 4, 2011 /

A net tartalma dinamikus! Nincsen digitális kötelespéldány szolgáltatás. Ami ma fent van, az nem biztos, hogy holnap is fent lesz. 7-8 éve láttam egy riportot, már nincs fent.

Mindenki mentsen amíg tud. A net olyan, mint egy könyv amibe ceruzával írsz, és bármikor kitörölhető, sőt a lap is kitéphető, nyom nélkül. (főleg a nem rég elfogadott törvényi szabályozás óta.)
(#) Action2K válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 4, 2011 /

Igazad van, viszont ez a video "Real Time Messaging Protocol" (RTMP)-t használ. Bővebben: Link
(#) DuMatyi válasza Action2K hozzászólására (») Jan 4, 2011 /

Akkor elnézést. Ezen a gépen nincs, nem bírja (összetákolt 8 éves laptop), eddig mindent le tudtam vele menteni. Azt mivel lehet?
Következő: »»   1502 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem