Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ez nem jó, előszöris, összetörik, ha átmégy rajta autóval , nem bírja se a vizet, se a betont, se a port. Ez inkább a csiribiri tapicskás "kverty" billenytyűzetes telekommunikációs eszközökhöz való.
Bocs az off-ért de legközelebb próbáld meg egy kis mosószeres vízbe mártani az újjad és azzal húzd el, csodákat tesz... és nem leszel tiszta ragacs valamint a felület is szép lesz....
Mostanában nem látom Dumatyi hozzászólásait. Ennyire berágott, vagy ilyen jó volt a szilvesztere? És még nem tért magához.
Kicsit "besokalt" a mostanában a HE-n megjelent emberkékre. Itt szokott lenni, de csak olvasgat...
Egy telefonos poénos történet ( ha megengeditek )
Cimbora dicsekszik a csilli-villi telefonjával, mit tud... Szerény kérdésemre : és meddig bírja az akkuja büszkén rávágja KÉT NAPIG !!. Amikor mutatom kinai vackomat ez két HETENTE látogatja meg a töltőjét csak csodálkozott Egyébként pár éve volt egy Moto ? prototípus ami több mint egy hónapig elvolt egy feltöltéssel. Erről hallott valaki ? dobozolták ? győzött az akkutöltő-gyártó lobbi ?
Nem ért valaki végrehajtási ügyekhez?
Most jött egy papír, hogy adjam le a kocsi forgalmiját, egy nyári 35ezres tartozás ügyében, aminek mi már a többszörösét kifizettük, és szóban az ügyvédünknek már többször megígérték, hogy helyrehozzák a hibájukat, és leállítják az ügyet, és leveszik a tartozást a számlánkról meg a lakásról, meg a telekről. Erre most meg már kocsi sincs (Az iroda nevét priviben bárkinek szívesen megírom. Elmentem inni.)
Akkor sokminden melett erröl is lemaradtam. Nesze neked költözés...egy hét nettelenül...
Csak téli szüneten volt, de ma már írt Nem bírja ki úgyse
Szerk.: oké, tegnap írt…
Ma nagyon ködös idő volt nálunk így a vízpart is más képet mutat.
Itt meg szakad a hó, be van borulva, és még a Napból is leharapott valaki egy darabot. Mi meg vakoskodunk az irodában. (Mert a neon fényét marhára nem bírom, megfájdul tőle a szemem-fejem. Marad az asztali lámpa...)
Az akkumulátor-gyártók győztek, valószínűleg...
Szívesen segítek, de ehhez ügyvéd elengedhetetlen. A végrehajtás nem ügyvédi, hanem közjegyzői tevékeységi körbe tartozik. Elsősorban is keresd ki a tartozást okozó ügylet okányait, a befizetésekről szóló nyugtákat, és ezekkel, meg a mostani "Végrehajtási lap"-pal menj el a kiadó közjegyzőhöz. Neki, ezek alapján kötelessége törölni a végrehajtatást.
Ha kell még valami segítség, szólj, keresünk - ha kell - jogszabályi hátteret is. (Az ügyvédnek, ha van már bevonva az ügybe, kutya kötelessége ezeket intézni, és a jogi hátteret is kikeresni, egyébként.)
Erről én is tudnék mesélni, kezdve a tavaly megvett 50 darab 75-ös izzóval.
Kedves gyermekem lelkendezve kerestelek eme helyen de nem leltelek. Mely helyen leledzel eme percekben
Itt egyre ritkábban, inkább a privát csatornákon (skype).
Sajnos nálunk teljes felhő-, és ködfátyol van. Sebaj, vigasztal az, hogy az 1999 augusztus 11-i napfogyatkozást premier plán nézhettem végig.
Annak idején a Balaton partjáról néztük a napfogyatkozást. A rádió azt mondta, hogy x ezer km/h sebességgel száguld majd át a Hold árnyéka Hazánkon. Ígyhát vártuk a menetszelet, de az elmaradt.
Pedig hogy átrendezte volna az ondolált frizurákat! Egész áramvonalas lett volna, gyanítom még az emberek feje is.
Jó pár oldallal ezelőtt írtam Veráról. Most ez van:
Csöves hasonlattal élve az élet nem más, mint utazás a katód és az anód között. Vera csak egy rács az életemben, Akin valahogy túl kell jutnom. Idézet: „Csöves hasonlattal élve az élet nem más, mint utazás a katód és az anód között.” Jól látom az oldalon meg megszünt az utazás a "csövesben"?
Ilyen praktikát sem halottam még! Egyszer kipróbálom, köszönöm!
Sajnos.
Pedig pont most kezdtem volna bele egy csöves projektbe. Marad a fórum olvasás.
Nekem 2 éve bevált firefox alá a video download helper. Annó Gé javasolta itt az offban. flv formátumban ment.
A net tartalma dinamikus! Nincsen digitális kötelespéldány szolgáltatás. Ami ma fent van, az nem biztos, hogy holnap is fent lesz. 7-8 éve láttam egy riportot, már nincs fent.
Mindenki mentsen amíg tud. A net olyan, mint egy könyv amibe ceruzával írsz, és bármikor kitörölhető, sőt a lap is kitéphető, nyom nélkül. (főleg a nem rég elfogadott törvényi szabályozás óta.)
Igazad van, viszont ez a video "Real Time Messaging Protocol" (RTMP)-t használ. Bővebben: Link
Akkor elnézést. Ezen a gépen nincs, nem bírja (összetákolt 8 éves laptop), eddig mindent le tudtam vele menteni. Azt mivel lehet?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |