Fórum témák
» Több friss téma |
Választhattad volna a zöldes sárgán szakaszos kőrgyűrűben világítósat is majd 16 ezerért.
Nekem is olyan van mint Srajmund nak a conrad ból csak piros leddel. 4000 Ft de minden pénzt megér igazi ékszer az előlapon a német kidolgozásával.
Csináltam pár képet fényképezőgéppel. Íme:
Szép, csak világítson már az a csodagomb is.
Köszöntem szépen ! Szép szerkezet , az a kisebbik toroid mi célt szolgál ? Van ami nekem nem jön be de ezt itt most nem ecsetelem ez a topik nem arról szól még mindig nem értem az a 3-4 ALU lap miért annyi amennyi de mindegy ez a te dolgod !
Legyen sok örömöd benne ez egy jó hangképpel megáldott erősítő ! UI: Azokat a szegény készülékeket ne takard le papírral nem tesz nekik jót !
Ez nagyon szép! Miből van a fedlap?
Az elején az a gomb is elég szépen néz ki. Minek van benne a kisebb trafó? Az táplálja a vezérlést? A bele is nagyon jó lett ám! Azért az árába beleborzongok kicsit, de az eredménye az nagyon pöpec! Ilyenje sincs ám senki másnak... Gondolom az előlapon az a két lyuk az ALPS-ok megérkezését várja...
A kisebb toroid az 1 nyomógombos ki-be kapcsoló panelnak csinál AC-t, meg a nyomógomb led-jét táplálja.
Mivel az állványom nincs még kész ezért vannak egymáson a szerkenytűk, és marhára utálom, ha valami karcos...... Ezért a papír. Fedlap mincs rajta de az is eloxált fekete. A két luk nem potiké lesz, hanem csatornánként egy-egy darab ütemre villogó 10mm-es sárga led-nek a helye. Az sincs még kész. A hangerőt a Parasound előfokon tudom állítgatni...
Nem A osztálynak, hanem mindennek, mint tavaly.
Engem lehet majd szidni érte, bevállalom.
Hol mikor ? addigra az enyem is kesz lesz. remelem. )
Igen a zene ütemére villog. Az ötlet a Dartzeel NHB-108-asáról jött. Mondjuk nekeik többfunkciósak a ledjeik, és azt hiszem valami "magic eye" néven szerepel. Egyébként a doboz kialakítás ötletét is az a masina adta.....
Ez az?
Dartzeel NHB-108 Nem semmi a belseje. Tetszik az elkókat összefogó lapok kialakítása! Potom 18000$...
Ne hari ezt most tényleg nem rosszindulatból,mert nagyon ott van az építmény és látszik hogy nem sajnáltad a pénzt ,fáradtságot. De: egy ilyen igényes darab inkább 2 szép analóg VU-métert kíván ,mint 2 primitív ledet. Ne haragudj kérlek ,tudom ez ízlések és pofonok dolga.
Igen-igen Ez az a cucc. Borzasztó áron adják egyébként de gyönyörű.
Átszámoltam... bakker az 3,6 millió forint!!! Tehát vannak csodák.
Ebben részben egyetértek, azzal lehet, hogy pofásabb lenne. Nekem is eszembe jutott, de mondom az ötletet a fentebb írt készülék adta. Bár az enyém csak 4-ede minden méretében annak.....
Természetesen nem haragszom, és köszönök minden hozzászólást, ezért is van a fórum szerintem, hogy megvitassuk a dolgokat, és persze véleményt mondjunk. Pontosan azért tettem fel a képeket mert kíváncsi voltam a véleményetekre, és a hozzászólasaitokra.
Nagyon szép az aranyra fújt hűtő és a matt fekete együtt
Engem is inkább az régi dolgok fognak meg (mint az analóg Vu mérő vagy pl. glimm), de így is nagyon szép és letisztult. Na meg a lényeg, hogy jól szóljon!
Azért összehasonlítanám egy 90% al olcsóbb ,házilag igényesen megcsinált erőlködővel :yes:
Nyugi szami, nem kell sokáig nézned, holnap elugrok érte akkor.
Szia, nagyon szép minden,a hangja is biztos!?Az előlapi normál csavarokat én,imbusz fejüekre cserélném,akkor aztán már gyári kinézete lenne! EGY VÉLEMÉNY.
Ha ugy dontesz imbusz, akkor tudok adni sulyesztetfeju imbuszt.
- ami belelapul az elolapba.
Bár csak a Bauh....sban néztem de rézcsavarban nem találtam imusz fejűt.... Még keresgélek. Egyébként igazad van, az imbusz jobb lenne.
Helló Kollégák
Nemrég építettem egy JLH végfokot, nagyon megtetszett az A osztály szép hangzása. Egy új projekten gondolkodom. A nagyobbik (azt hiszem 20 wattos) hiraga tetszene, jónak találom a paramétereit. Tanács kellene nekem a guruktól. Szereztem hűtőbordát meg trafót szerintetek elég lehet? A borda több mint 5,5 kg a felülete kb 15000cm2 22 mm vastag alaplap. A trafót még át kell tekercselnem az valószínűleg megteszi (szerintem kb 600 watt). Mi a véleményetek elég lehet?
Helló! Szerintem ,ahogy elnézem ez a hűtőborda belső építésű. Ami azt jelenti ,hogy nem ajánlott kívülre építeni, mert ha valaki belekapaszkodik kitörhetnek a rácsok. Egyébként szép kis hűtő.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |