Fórum témák
» Több friss téma |
Az nem probléma, hogy az egyik 125 a másik meg 100mm-es?
Nincs nagy különbség, de a külön magashangszóró miatt az LG-nél nagyobb membránkitérés engedhető meg.
![]()
Elhiszem neked...hány cm es? És egy képet légyszives ha tudsz+körülbelül az árát,de ha nem akarod itt akkor azt mail ben is közölheted
![]()
Ok, majd az újévben.
![]()
Üdv!
A Peavey márkáról mi a véleményetek? Esetleg RH Sound és Blue Tech-hez viszonyítva. PEIYING mond valamit (kezd a piacon elterjedni)?
Üdv.Van a rokonságomban zenész ,aki régebben peaveyt használt. Elég jól szólnak ,mármint gitár terén. És ahogy elnéztem ,nincs belőle nagyon kispórolva semmi. A többit még nem láttam,mivel nem is vagyok zenész.
Szia!
Köszönöm, hogy megosztottad tapasztalataid.
Nagyon szívesen. Egyébként ha gitárhoz akarsz hangszórókat én tudok neked tökéleteset ! Viszonylag nagyon olcsón.
Szép példányok az biztos de egyelőre csak érdeklődtem a márkákkal kapcsolatban. Amúgy meg gitárban nem gondolkozok.
És megáll az idő?
![]()
Köszi amúgy univerzális
![]()
Ha megállítod
![]()
vélemény eröll??? milyen láda jo neki amiben szép mély a hangja
Hűtőládát átalakítod nyomókamrás hangládává, hogy dB is legyen azért.Amúgy nyomókamrás láda szerintem mert hangnyomást azt nem nagyon tud produkálni
![]()
Volt szerencsém a nagyobb testvéréhez és nem tetszett.
én a papírra esküszöm. somogyinál zenekari hangszóró ként lehet kapni ha érdekel linkelek.
Inkább akkor vegyetek videotont.Jobban jártok sokkal.Bővebben: Link
Nem a membrán anyaga a legfontosabb, hanem az, hogy hogyan használják.
Sziasztok! Ez a hangszóró milyen dobozban adna normális mély hangot??
Ez egy SAL SPA4050 lenne. Esetleg terv rajzot is csatolnátok ami megfelelö lenne hozzá? Elörre is köszönöm a válaszokat.
Szia ! Mi az ami normális? te milyenre gondoltál pontosabban...gondolom nem áll szándékodban 120Hz től 30Hz ig egyenletesen előállítani a mélyhangot
![]()
Az 50x50x45 nem ajánlott , a szivacs meg térfogat csökkentő hatású. Inkább vatta ,de mégjobb a vatelin mert nem szöszöl.
nekem ez vált be
![]()
Akkor mért nem azt írod le neki ,hogy mi az ami ajánlott szobában egy 40cm es mélyhangszórónak
![]() Nyomókamrás vagy sub csöves ,mint általában szokás, hogy még azt is hallja az illető amit nem akar ![]()
Kérdezd ptesza-t.Ő biztosan tudja csak még nem teszi közzé. Amúgy ha rám hallgatsz és tiszta hangot akarsz,akkor azt építed és úgy. Ha durva kellemetlen és erős hangot akarsz a szobádba akkor ahhoz is tudok pár ötletet. Azért egy 40cm es hangszóróhoz nem illik kajak ládát csinálni szobai zenehallgatáshoz,hacsak nem olyan hangképre vágysz ami szétbuhogtatja a szomszédot is
![]()
Kiváncsiságbol várom azokat a terveket ötleteket is.
Persze ,sőt inkább neked is keresgélni kéne a neten pár rajzot,mert lehet hogy ami nekem vagy nekünk tetszik az neked nem. Én jobban szeretem a tisztább,kellemesebb hangot,természetesen megfelelő képen kiterjesztve. Régen azt szerettem ha a villanyórában ütemre ugrálnak a számok ,mivel a 30as tűzfal annyira átvette a rezgést. Ma elég a 2x70W high end is
![]()
Nem kell berágni. Arra gondoltam ,hogy az oldalak aránya nem igazán jó. Gondolom te már kipróbáltad és személyes tapasztalatokkal támaszod alá. Habár nekem más tapasztalataim vannak 15-18" os hangszórókat használókat semmilyen paraméter nem érdekli. Van egy 15" os hangszóróm milyen ládát építsek? iIlyent. De jobb lenne egy 18"-os...
1 db ra gondoltam. csak sajna ötletem nincs hogy mi lenne a legjobb azért várom a tippeket terveket.
Name: !spa4050_mért
Company: SAL Fs = 28.96 Hz Qms = 6.115 Vas = 261.4 liters Cms = 0.252 mm/N Mms = 120 g Rms = 3.571 kg/s Xmax = 2.2 mm Xmech = 6 mm Sd = 855.3 sq.cm Qes = 1.059 Re = 7.8 Ωs Z = 8 Ωs BL = 12.68 Tm Qts = 0.903 no = 0.578 % 1-W SPL = 89.77 dB Ahol ezt találtam , ott le van írva hogy nincs olyan alkalmazás ahol használni lehetne. 1 körüli teljes jósági tényező , 2.2 mm lináris kitérés , de mechanikailg sem képes 6-mm-nél nagyobbra. Ennél jobb 30 cm-es hsz ek vannak. |
Bejelentkezés
Hirdetés |