Fórum témák
» Több friss téma |
Regisztrációs oldal amin vagy! Esetleg a Chat oldalán meglehetne kérdezni hogy másnál mi a helyzet.
Több oldalon olvasgattam a témáról de ahelyett hogy konkrét választ adtak volna elmesélték hogy nekik mijük van.Az viszont engem nem érdekelt.
Tehát ,a napokban vettem egy BestConnection PCI SATA-150 Raid vezérlőt amiben egy Sil3512 chip van.Nem az a kérdés hogy mit tud mert azt tudom ,hanem az nálam tudja -e majd.A 33Mhz PCI sínről hogy csinál nekem 2*1,5GHz adatátvitelt. Lehet hogy számotokra egyszerű a kérdés vagy én bonyolítom túl a dolgot de nekem nem világos.
Arra már rájöttem ha leszedem az adblok plus -t akkor ismét előjön minden ( meg aminek nem kéne az is), de nem változott semmit megpróbálom letörölni az a divx alkalmazást a pluginjaival együtt aztán felrakom újból, hátha az megold valamit.
Feladom, a többi gépen is ilyen ...., kár mert találtam egy jó kis filmet és most nem tudom megnézni.
Sajnos nem tudom, Win 7-ben nem vagyok kompetens, de biztos van valahol Eseménynaplója, kicsit talán elrejtve. Amúgy igen, valószínű a vezérlőpultban lesz valamerre.
Monitorozd a cpu hőméréskletet és egy log jegyzékbe mentesd el . Ha jól emlékeszem a CORE Temp nevű progi tud ilyent.
Lehet ,hogy túlmelegszik, mert a win7 egy kicsit jobban megizzasztja mint egy xp.
Akkor mégsem nálad volt a hiba!
Üdv!
Volt nektek hasonló tapasztalata GTA 4 el, hogy nem jeleníti meg a vizet?Eléggé idegesítő egy küldetésnél, hogy nem tudom, hogy hol a széle a víznek.Nem tud valaki egy megoldást?Köszi előre is!
Udv mindenkinek! Kaptam egy regi szamitogepet, hazacipelem, osszekabelezem, bekapcsolom, es... a monitoron nem jelenik meg semmi, st-by allapotban marad; a gep belsejebol szabalytalan idokozonkent kattogas hallatszik. Leveszem a gep oldalat, es latom, hogy a proci ventije meg-megall, innen jon a kattogas, a videokartya ventije sen muxik rendesen. Proci venti nem volt nekem abban a meretben, kicsereltem az egesz coolert egy 2x nagybbra (csak az volt), a videokartya ventijet kicsereltem egy masikra, bar tul sok remenyt nem fuztem hozza, mivel a monitor sotet maradt. HDD hianyzott belole, PC133 - 128 MB memoria volt benne, a proci PIII 1100 MHz. Ezek utan kaptam egy masodik szamitogepet is, desktop formatumban, ami raadasul muxik is. 3x 64MB PC100-as memoria van benne, a proci PII 500MHz. Eloszor az elso pc "hibas?" videokartyajat tettem at, es lass csodat, ez is muxik. At tettem a memoriat is, naezzel mar nem akart mukodni, a monitor ugyanugy sotet maradt st-by-ban, mint az elso pc-nel. Aki ker, annak adatik alapon kaptam egy masik memoriat, aminek nagyon megorvendtem, mert PC133 256MB , de hiaba, mert ezzel sem mukodott egyik pc sem. Kerdesek: az elso pc (PIII 1100MHz) nem akar indulni semmi keppen. Sem HDD-vel, sem anelkul, sem PC100-as memoriaval, sem PC133-assal.a 2 CD-ROM ami benne van elvegzi a teszt-et(hallom amint felporognek, meg a led is pislog), de a monitor st-by ban marad. A billentyuzeten sem gyulnak ki a ledek. Meg lehet menteni, vagy egyetlen megoldas a kuka?? A masodik pc (PII 500MHz) muxik, csak kisse ozonviz elotti sebessegen, es a PC133-as memoriakkal st-by ban marad a monitor. Miert? Nagyon megkoszonnem, ha valaki felhomalyositana engem is. Elore is koszi.
Hali!
Az első gépnél nézd meg a tápot -púpos kondik feszültség értékek- ezt a vizsgálatot végezd el az alaplapon is.A tápot műterheléssel vagy a másik gépben próbáld ki hogy működik-e.Ha minden rendben de a gép nem kel életre akkor nézd meg a BIOS elemet nincs -e lemerülve(3V). Jól enne ha leírnád a BEEP jeleket, ha vannak.A második gépnél lehet rossz a memória. Egyenlőre ennyi.
Szia, koszi a gyors valaszt, majd kiprobalom egy masik tappal. Lehetseges, hogy indket PC133-as memoria hibas lenne? A beep jeleket megfigyelem, eddig nem tartottam fontosnak. Udv.
Üdv!
Tudna valaki megoldást arra a problémára, hogy adott egy LG 50ps8000 HD-tv és vettem hozzá egy Samsung külső meghajtót ami 320GB. Hiába osztom fel 30GB ra a partíciót fat32-re akkor sem ismeri fel a tv és ha meghagyom 320GB-on fat32ben akkorsem lája. Viszont bármilyen Pendrive-al tökéletesen megy.
A külső meghajtónak amit vettél van külső tápja? vagy a tv adja neki a tápot?
Nekem sem ismeri fel a vinyót csak a pendrive-ról hajlandó lejátszani a filmet, bár az enyém Daewoo
Hello!
Nekem ez nagyon magas feladat, inkább nem kísérletezek vele, de képzeld, volt ma egy áramingadozás, lekapcsolat a gép és egy másodperc után újraindult (egy másik gép is nálunk) tehát nem táp hiba, és ez után kiírta a HD Sentinel, hogy lett egy hibás szektor.
Sziasztok!
Hoztak hozzám egy Thosiba L40-es lapost.Az aksija valószínűleg nem jó (nem tudom) Nincs hozzá töltő sem.Az a kérdés hálózatról hogyan lehet járatni illetve a 19V-os töltő bemenetre stabil 19V kell vagy csak pufferelt.A könyvében az van írva hogy a töltő névleges feszültsége 19V az aksi viszont csak 10V.A töltés led narancssárgán világít.
Áramingadozás??? :bummafejbe:
Az nagyon nagy szemétség a szolgáltatódtól. Nálunk is volt ilyen a környéken. Régi rendszer , modern gépek ,és nemhülye emberek. Méricskéltek páran , mindenkinél kevés . Alig alig éri el a 210 voltot . Mondom ez pár éve volt. Sok hibás készülék mindenkinél sorozatban. Aláírás gyüjtés után az e-on nekiállt a felújításnak. Mivel nem lettek kész időben , fizettek kötbért is mindenkinek.Lehet próbálkozni ,mert a villany így is annyiba kerül minta normálisan adnák. Amit írtam azt nyugodtan meg lehet csinálni. Kell jó megvilágítás , egy nagyító, WD40 ,fültisztító ,és egy T10-es csavarhúzó. Valahol el kell kezdeni.
Nálam is így keletkezett az az egy hiba.
Annyit változott a helyzet hogy most már rendszertelenül villog a töltésjelző.
Sziasztok!
Továbbra is lefagy a win. Én nem tudom mit kell nézni ezen az eseménynaplón. Most csökkentett módban van a gép és eddig még megy. Az illesztő programok a legújabbak. Valaki meg tudná mondani, hogy mit kell keresni az eseménynaplóban?
Sőt régebben volt olyan, hogy olyan áramingadozások voltak, hogy meghal a tápegységem. (Ez egy jó 3-4 éve volt kb.)
Lehet rászánom magam.
Szia!
A vinyóval akar kezdeni valamit és azonnal megfagy csak azt nem tudom mit. Érdekes, hogy a telepítés leg végénél a beállításnál is megfagyott.
Helló!
A C meghajtó újratelepítése megoldotta az állandó Microsoft Visual C++ hibaüzenet problémát. Viszont most akadt egy másik. A képeim közül többet (a D meghajtón vannak, nincs köze az újratelepítéshez) nem lehet megjeleníteni. A kiterjesztés után, a $, a # és a ! jel van. Tulajdonságokban ismeretlen alkalmazás. A többi kép jó, eddig ezek is jók voltak. Elköszönhetek ezektől, vagy van valami ötlet, hogyan tudjam megnézni őket? Köszi. Ja, a képek jpg. formátumban vannak.
Ezt találtam a naplóban:
Idézet: „A(z) Számítógép-tallózó szolgáltatás függ a(z) Kiszolgáló szolgáltatástól, amely a következő hiba miatt nem tudott elindulni: A függő szolgáltatás vagy csoport elindítása nem sikerült.”
Hello!
Valami beletúrkált ezek szerint a rendszerbeállításokba, program vagy vírus vagy valami. Ha van méretük az "ismeretlen" fájloknak, akkor nincs veszve még minden. Amúgy meg lehet próbálni megnyitni ezeket is egy képnézővel, akár csak kísérletképp, a sok közül egynek módosítani kézzel a kiterjesztését és megpróbálni megnyitni. Ha működik, akkor a többivel sem lehet baj, csak rá kell ereszteni valami automatikus módszert a többi hibásnak ítélt fájlra (pl. TotalCommander).
sziasztok.Van egy ASUS szamitogepem,a gond az vele hogy,ahogy bedugom a tapkabelt rögtön indul a gep.Mi lehet a gond vele?Azalaplap tipusa ASUS P5V800-MX
Talán nem baj. Biosban be lehet állítani ,hogy pl áramszünet esetén induljon ujra a gép. Otthon szervernél nagyon hasznos lehet. Pl ha külföldön vagy de kellene az adat....
A BIOS-ban van olyan beállítási lehetőség, hogy Power Fail esetén mit csináljon a gép. Alapesetben Power Off a beállítás, nálad valószínűleg nem ez van beállítva.
Erről lekéstem
Sajnos semmi képet nem ad ,a táp most lett cserélve,szerintem valami hardveres dolog lesz
Ja ,és az alaplapi elem is lett cserélve
Ja.Eddig ezt nem mondtad. Csak azt nem értem miért állsz ,vagy áll neki valaki ha nem ért hozzá?
Nézd meg a videó kártya rendesen a helyén van -e? Hány RAM modul van a gépben?
Én nem cseréltem rajta semmit ,igy kaptam.Két ram van benne,a videokártya jól áll benne.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |