Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1514 / 3610
(#) bankimajki válasza Norberto hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

Ha szakirányt nem is, de modult lehet hogy érdemes lenne. (Egyébként hogy is van ez, 7+3 félév az állambácsi által támogatott?)
(#) zenetom válasza bankimajki hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

Idézet:
„aki rendesen tanul, az a vizsga előtti nap már semmit ne tanuljon, csak pihenjen”

Én az érettséginél csináltam ezt, viszont rendesnek nem mondható, ahogy tanultam.
(#) Norberto válasza bankimajki hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

Igen, modulra gondoltam. Az pont 3 féléves szokott lenni. De akkor viszont csak adott szakirányon kéne / lehetne választanom. Talán az F4 lenne az, amit választanék. Mindenesetre ezen még agyalgatok egy kicsit mostanában...
(#) zenetom hozzászólása Jan 10, 2011 /

Nektek se akar belépni a freemail?
(#) gg630504 válasza zenetom hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

Én nem tudok oda.
(#) Ricsi89 hozzászólása Jan 10, 2011 /

Már megint kukorékol a kakas valahol a közelben. Mostanság szokása, hogy éjfél körül rákezd. Tegnap például hajnal fél kettő körül kezdett.
(#) zenetom válasza bankimajki hozzászólására (») Jan 11, 2011 /

Jóreggelt!
Te is korán kelsz?
(#) bankimajki válasza zenetom hozzászólására (») Jan 11, 2011 /

Én még le sem feküdtem. Félek hogy lekésnék a vizsgámról. (Mivel ha nem alszom 4 órányit, akkor engem semmi nem kelt fel.) És kb. 3-ig tanultam. (De még fogok. Van még vagy 2 órám.)

Atyagatya!
Én meg lassan indulok az állomásra, és kezdődik a nap...
(#) bankimajki válasza zenetom hozzászólására (») Jan 11, 2011 /

Majd szerdán a vonaton kialszom magam. (A keddet még átvészelem.) Mostanság gyakran 24 órás periódusban nyomom. Vagy valamikor kiesek a szinkronból és kb. 20 óránként alszok. (Persze olyankor nem 4-5 órát, hanem mikor mennyit. 10-15.) Na de ideje reggelit készítenem. (Igaz hogy nem rég ettem, de akkor is.)
(#) bankimajki hozzászólása Jan 11, 2011 /

Nemsokára indulok a nagy próbatételre. Drukkoljatok nekem. (Remélem olyan példák lesznek, mint amilyeneket átnéztem.)

Sok sikert!
(#) Rober_4 válasza bankimajki hozzászólására (») Jan 11, 2011 /

Fáradtan nem leget vizsgázni! El vagy tompulva.
(#) bankimajki válasza Rober_4 hozzászólására (») Jan 11, 2011 /

Ezt ki mondta? Nem tudom milyen lett. Amikor megkaptam, és átnéztem, azt hittem egyből visszadobom. (Most csak 17 feladat volt.) Kb. 8 számolós. Ebből 3-at nem tudtam. Az elméleti kérdések egy részét tudtam, volt amit nem. Összesítve, ha minden jó amit leírtam akkor megvan a kettes. (És csak 2 órát adott rá. Az idő is kevés volt. )
(#) zolika60 válasza bankimajki hozzászólására (») Jan 11, 2011 /

Na látod, hogy fáradtan nem lehet vizsgázni. Vagyis lehet, csak kevés értelme van. :yes:
(#) DuMatyi válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 11, 2011 /

Van olyan tanár, akinél eleve úgy indítasz, hogy a kettes a cél. Nem azért, mert Te vagy csökött agyú, hanem mert eleve olyan feltételeket szab - lásd 17 feladat 2 óra alatt - , amit lehetetlen teljesíteni. Egy feladatra 6 perc?! Ugyan már, biztos lesz olyan, amibe időhiány miatt még csak bele sem tudsz szagolni. Ez egy gyakorlott mérnöknek sem sikerülne! Az ilyeneknél szinte csak a szerencse és az oktató jóindulata számít. Már ha van neki olyan még.
Veszprémben az egyik oktató matematika analízis szemináriumon úgy jött be, hogy őt nem érdekli hányan mennek át elméletből (ő tartotta azt is), neki egy kötelessége van: leadni az anyagot. No már most semmilyen segítséget nem adott, a fogadóóráin rendszeresen nem volt ott. A tanórákat letanította (azt is hogy...), de ő ezzel befejezte.
(#) zolika60 válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 11, 2011 /

Láttad a feladatokat? Mert van olyan is amiből 50 is lehet egy órára. Persze ha nem tudod, akkor egy is sok.
(#) DuMatyi válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 11, 2011 /

Nem láttam. Viszont volt szerencsém pár kedves főiskolai/egyetemi oktatóhoz... Aki nincs tisztában azzal, honnan, és miért kapja a fizetését (az államkasszából,, befizetett adóforintokból). Ha nincs aki befizesse, nincs termelés stb, amit az ő kezei közül kikerülő vagy az ilyen mentalitással elüldözött hallgatók / mérnökök fizetnek be majdan... akkor neki sem lesz munkája.

Kémiatanár akartam lenni, elüldöztek. A vegyészi után át akartam képeztetni magam. Node most mit hallok? alig végeznek fizika, kémia, matematika szakokon, súlyos gond lesz a tanárhiány. Kérem, ha azt a keveset se becsülik meg, aki arra menne, akkor ne nyavalyogjanak.
(#) zolika60 válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 11, 2011 /

No de holmarad az elhivatottság? Egyébként csak arra akartam rávilágítani, ha valaki felkészülve és kipihenten megy vizsgázni, jobb eredményt ér el, mintha nem.
(#) bankimajki válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 11, 2011 /

Jó persze teljesen igazatok, van. (Csakhogy saját hibámból, csak így tudtam megoldani.) Mivel lett volna jobb az, ha alszok és nem tanulok? Akkor kipihent lettem volna, de még ennyit sem tudtam volna. (Egyébként meg van a másik oldal, ami számomra azt takarja, hogy egy adott feladatot ha a legrosszabb körülmények között meg tudok oldani, akkor elértem a célom és azt szinte bármikor meg tudom oldani.) A tanárok valamiért mindig ezt mondják: "Álmodból felkeltve is kapásból tudni kell rá válaszolni."
(#) zolika60 válasza bankimajki hozzászólására (») Jan 11, 2011 /

Az persze igen dicséretes, ha nehéz körülmények között is megtudod oldani. De ezeket neked nem kell külön megszervezni, arra ott az egész élet. Persze, ha nem tanultál és utolsó este az a dilemma, hogy aludj vagy tanulj akkor jobb választás tanulni. De ha előtte már mindent tudsz, akkor jobb választás aludni. Ebben az esetben pedig álmodból felkeltve is menni fog. Tudom, persze nem könnyű ez így, annak idején én is nagyon lazán kezeltem ezt a dolgot. Meg is lett az eredménye nem nagyon vittem semmire.
(#) babettt válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 11, 2011 /

Az nem biztos hogy segítene ,mert a beállításokon nem változtatna (és valószínű,hogy az a rossz).
(#) zenetom válasza babettt hozzászólására (») Jan 11, 2011 /

Hali!
Milyen vírusírtód van? Tűzfalad van? Operációs rendszer?
Bár szerintem vagy a WIFI rosszalkodik, vagy a vírus. Sajnos én csak vírus ügyben tudok segíteni.
(#) hapro hozzászólása Jan 11, 2011 /

Ha valaki java programozói tudássalt székesfehérváron állást keres akkor keressen meg privátba engem.
(#) Georgee hozzászólása Jan 11, 2011 /

Zenetom megszokott formáját hozza, meginnt csajozik
(#) Ricsi89 válasza zenetom hozzászólására (») Jan 11, 2011 /

És ha azt mondom, hogy hasonló tünetek vannak nálam is és linuxos gép is van, amin szórakozik a net, akkor arra milyen vírust mondanál?
(#) zolika60 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 11, 2011 /

H1N1?
(#) zenetom válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 11, 2011 /

Akkor nem tudok segíteni! :beka2:
(#) mate_x hozzászólása Jan 11, 2011 1 /

Sziasztok!

Valaki tudna nekem [/u]itt segíteni? Mindjárt megőrülök .
(#) zoly15 válasza Georgee hozzászólására (») Jan 11, 2011 /

Igen? Hol? Kivel?
Következő: »»   1514 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem